Ama oyle olsa orgazm olamamam gerekir. Sorun esimle zevk alamamakta. Aynen bizimkide genelde kisa suruyor. Ama nispeten uzun surse bile yine zevk alamiyorum.Seni cok iyi anliyorum bende iliskiden resmen sogudum esimde erken bosalma sorunu var bu yuzden hic orgazm olamadim 2dakikada ne kadar zevk alina bilirse artik o kadar aliyorum.Bi doktora gorunsen belki hormonlarda bir sorun var
Belli etmiyorum zaten. Ama rol yapmaya o kadar alistim ki kendimi hic veremiyorum artik. Resmen gorev gibi rolumu yapiyorum.eşinize mutlu değilim demeyin adamın da şevkini kırarsınız
bunun yerine kendiniz pozisyon oyunlar vs. ne istiyorsanız siz yönlendirin
birde görev gibi düşünmek yerine şu gün yaptık şu gün olur diye düşünmek yerine akışına bırakın
Ben de oyleydim. O kadar heyecanlanirdim ki anlatamam. Resmen gun saydik evlenmek icin. Senin icin hersey cok guzel olsun ama bende olmayan birsey var cozemiyorum.Bir kadın nasıl zevk almaz anlamıyorum, ben nişanlıyım vearada öpüşme falan oluyor hani bir an evvel düğün olsa diyoruz resmen, evlenince değişir miki bu durum
Hayir. Iliski sirasinda olamiyorum onu anlatmak istedim. Zerre zevk almiyorum.Nasıl bi zevk almayı bekliyorsunuz bilemedim. Orgazm olan zaten zevk alıyor demektir. Fazla da abartmamak lazım yani.
Cok yanlis anlasildim. Ikiski sirasinda orgazm olamiyorum. Tam olarak derdim bu. Acik acik yazmak gerekirse iliski disinda yani kendi kendime orgazm olabiliyorum ama iliski sirasinda hicbirsey hissetmiyorum.Orgazm olup nasıl zevk alamıyosunuz? Sizin istediğiniz zevk nasıl bişi?
Orgazm çok zevk almak değil miydi ya?Orgazm olup nasıl zevk alamıyosunuz? Sizin istediğiniz zevk nasıl bişi?
Iliski sirasinda orgazm olamiyorum hicbirsey hissetmiyorum. Sanirim yanlis anlattim.Ben tam anlayamadim orgazm olurken zevk almıyorum demeniz tezat geldi. Siz direk sonucu yasiyosunuz galiba orgazm 10 saniye falan sürüyor ve bitiyor. Bu kadinlarin çoğunun sorunu
Belki de yeterince uyarilmadan başlıyordur ilişkiniz. Bu tarz şeylerin çözümü basit günümüzde öncelikle hormonlarina baktır belki o yüzdendir. Hormonlar normal ise cinsel terapi alabilirsin çok büyük sorunlar değil bunlar gayet aşılabilir.Hayir. Iliski sirasinda olamiyorum onu anlatmak istedim. Zerre zevk almiyorum.
Tesekkur ederim.Kimse kendini tatmin edip orgazm olmamış galiba
Hımmm anladım ben.Cok yanlis anlasildim. Ikiski sirasinda orgazm olamiyorum. Tam olarak derdim bu. Acik acik yazmak gerekirse iliski disinda yani kendi kendime orgazm olabiliyorum ama iliski sirasinda hicbirsey hissetmiyorum.
Evet canim nisanliyken bizde oyleydikBir kadın nasıl zevk almaz anlamıyorum, ben nişanlıyım vearada öpüşme falan oluyor hani bir an evvel düğün olsa diyoruz resmen, evlenince değişir miki bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?