Sorunum cinsellik

Sorun eşinizle olan ilişkiniz olabilir mi?
Belki ondan hoşlanmıyorsunuzdur?

Ön sevişme çok kısa sürüyor demişsiniz eşinizin erken boşalma sorunu da varmış. Bunlardan kaynaklı olabilir eşinizle paylaşın bu durumu çözüm odaklı konuşun.

Bizdede vardı sorunlar eşimin erken boşalması benim zevk alamamam o kadar istekli olupta bişey anlamamam...
Ama biz hep konuştuk bunları çözdük de şimdi gayet iyiyiz ayrıntıya gerek yok zaten.

Çiftlerin uyumuyla ilgili birazda yani zaten tek taraflı zevk için ilişki olmamalı o başka bişey oluyo.eşler bu konuları konuşabilmeli

Hayircanim ama burda bir bayan tavsiye etdi epidemyumlu macundu yalnis hatirlamiyorumsa esi kullanms ise yaramis.spreyler falanda var eczanelerde bizde kullanmaya baslayacagiz.
Ayy şu macunu bayramda ziyarete gittiğim evlerden birinde gördüm buzdolabında bayan samimi biriydi kız bu ne dedim neki dedi ne işe yarıyo dedi... bende ne işe yaradığını sen söylicen dedim güldü yarısıda yenmiş ama bi değişiklikde yokki dedi çok güldük yaaa

Önceki konularınızdan biliyorum sizin ilişkinizde garip bi arkadas,ayrı uzakta yaşama vs vs bir takın problemler var,kadının orgazm olabilmesi için kafasının rahat olması lazım siz fazlaca streslisiniz,bi de doğru pozisyon da önemli örneğin ben artık kendimi tanıyorum,rahatlayamadığımı farkettiğimde yönlendiriyorum eşimi işi kolaylaştırmak için,çekinmiyorum ondan başkasıyla iş tutturamıycağıma göre olayı halletmesi lazım

On sevişmeyi uzun tutmadiginiz icin iliskide orgZm olamiyorsunuz muhtemelen, o yuzden on sevismeyi uzatin, esinizi sizi klitoral orgazma ulstirmasi konusunda yonlendirin.

Erken boşalma ve sizin mastürbasyon alışkanlığınız nedeniyle gibi geldi bana. Eşinizin tedavisi kolay. Siz de şartlar ne olursa olsun mastürbasyon yapmayın. O birikimle kendiliğinden olacak. Biraz zaman alabilir

Bu konular arkadaslar arasinda pek bir konusulur pek hoslanmasam da :) kulak misafiri de oluyorum ve kendim de vakti zamaninda evlilik yasadigim icin sunu soyleyebilirim ki..Hissiz yalnizca eylemsel fiziki anlamda zevk alip doyuma ulasmak diye bisey yok bence(Genelde).Psikolojik olarak bu isten keyif almak dedigimiz bisey var ama.Oncelikle beraber oldugunuz insani cinsel anlamda istemek gerekir.Aksi halde eylem-i virane :)
Bir cok kadin aslinda ayni seyi yasiyor aslinda yaratici olabilen kendisini ve karsisindakini kesfedebilen hakkini verebiliyor.
Bir arkadas guzel bir sey onermis.Kendinizi tatmin etmeye baslayip esinizin devamini getirmesini saglayin. Biraz sizin cabaniz biraz esinizin..Ortak cabanin sonrasi mutlu son.. :)
Bence mast.birakmakla cozulecek bisey degil.Bunu da yapmaz ve doyuma ulasmazsaniz daha cok gerilimler yasayip esinize karsi soguyabilirsiniz.Bir seyler yapmak zorundasiniz.Acikca konusamiyorum ama deneyin iste..
Su hayatta sevdigin adamla/esle paylasilabilecek en güzel,en özel anlardan biri..Siradanlastirip,gecistirilmemeli..

Çok iyi anlıyorum seni aynısını yaşıyorum çünkü
Evlenmeden önce öpüşürken bile içim kıpır kıpır olurdu evlenelim diye gün sayardım
Evliliğimin ilk zamanları da fena değildi ama Doğumdan sonra istek mistek kalmadı
Daha doğrusu istek var ama zevk alamıyorum ilişki sırasında sebebi ne bilmiyorum ama

Ben de oyleydim. O kadar heyecanlanirdim ki anlatamam. Resmen gun saydik evlenmek icin. Senin icin hersey cok guzel olsun ama bende olmayan birsey var cozemiyorum.
O bende de olmadi nedenini bilemedim. Cocuktan sonra biraz duzeldi. Alkol kullnr misiniz bilmiyorim ama onu da denedik eh biraz faydasi var diyebilirim ona da :)

Dogumunuz normal dogum muydu?

Ben de aklıma gelen bir kaç şeyi yazayım belki faydası dokunur ve 18+ altı olan var ise okumasın lütfen. Öncelikle ortam ısısı ve ışığı çok önemli bir etken. Hatta vücut ısısı bile önemli. Siz de ten uyuşmazlığı olabilir. Mesela eşinizin teninin kokusu hoşunuza gidiyor mu? Bir diğeri ön sevişme var mı yok mu? Yok ise ön sevişmeye de geçin. Ve oral seks yapıyor musunuz? Yapmıyorsanız eşinizden isteyebilirsiniz. Kendinizi sevişme esnasında kasıyor ve utanıyor olabilir misiniz?

kendi kendinizi tatmin ettiğiniz için haliyle alışkanlık olmuş.
Bu durumdan vazgeçip isterse aylar sürsün ama kendinizi tatmin etmeyin ki cinsel ilişkiniz rayına otursun.

Ayrı yaşadığınızdan dolayı büyük ihtimal adapte olamıyorsunuz.Erkeklerde de aynısı olabiliyor ve eşiyle problem yaşayanlar var bundan dolayı.

Ben size söyleyim esasında çok az kadın ilişki sırasında orgazm olabiliyor. Ben dahil çevremdeki bir çok arkadasımda olamıyor içlerinde çok az bir kaçı var ki onları çok şanslı buluyorum. Zamanında çok arastırdım sorun nerede yok çocukluk yok cinselliğin ayıp olması düşüncelerinden kaynaklı konsantre olamama ıvır zıvırları okudum ama yok hiç birisi değil. Bu tamamen anatomik yapı ile alakalı bizim anatomik yapımız bu şekilde demekki. Eşinize durumu belli etmeyin bahsettiğiniz diğer yollarla mutlu olmaya bakın. Sizde sorun yok yaradılış olayı..

• Soruldu mu bilemiyorum, okumadım henüz ama sevgi probleminiz var mı?

Öncesinde klitoral orgazma alışmış kişilerde vajinal orgazm zor olabiliyor. Fakat bu ilişkide hiç orgazm olamayacağınız ya da olmamanızın normal olduğu anlamına gelmiyor tabi. Vajinal penetrasyonla birlikte klitorisi de uyaran pozisyonlar mevcut. Bunları deneyin lütfen. Bir de kendinizi “yine olmayacak” şeklinde şartlamayın, ön sevişmeyi uzatarak bu düşünceleri de kafanızdan atın, sonuçta orgazm büyük oranda o anki psikolojiyle alakalı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…