siz hiç birşey yapmadınız,aranızda hiç tartışma olmadı ve görümcenizle gelininiz size mesafeli öyle mi?çok normal bir durum gibi gelmedi bana.
Iyi aksamlar arkadaslar.once gelinimizden bahsetmek istiyorum. Annemle altli ustlu oturuyorlar.bende ayni sokakta.2 tane cocugum var.gelinimiz cok soguk bize karsi 10 senelik gelinimiz hic bir tartismamiz yok ben olaylari icime atarim belli etmem kirilsamda
surekli surati asik ben pek gitmem evine yilda bi kac defa oda ayni sekilde.gecen ablasi beni cagirdi cay icmeye gittigime pisman oldum. Zoraki konustugu belliydi ben konusursam cevapliyor o kadar genel hali oyle zaten ama o gun daha beterdi.
Bugun yolda karsilastik annemleydim beraber gidelim dedi ama 10 metre ileriden gitti kendisi bu hep yapiyo en cokta annem icin uzuluyorum. Evine gitsin kadin konusmuyo beraber bi yere gitsinler hep onden gider.
Son olarakta yegenim de cok soguk bize karsi hic halasiymisim gibi hissetmiyorum.
Ve gorumceme gelelim ben cok yalniz oldugum icin hep ablam gibi olsun istedim ama oda hep mesafe koydu aramiza bazen kendimde suc ariyorum bendemi sorun ikiside boyle diye ama hep iyi niyetli davranmaya calisiyorum. bu arada gorumcemlede hic bi tartisma gecmedi aramizda dedigim gibi kirilsamda belli etmem
Senmi cok yana yakinsin acaba , Yoksa sorun gercekten karsi
Taraftami .....
Aranizda bir sorun gecmediyse , bir tartismaniz olmadiysa ,
neden ikiside soguk davraniyoki anliyamadim..
Bu arada dikkatimi ceken birsey oldu , tartisma felan yok.diyosun ama kirilsamda soylemem diyosun ..
Tartisma felan gecmediyse hersey normalse neden kirildinki gelininize ve gorumcene.
Neyse , onlar mesafe koyuyosa sende koy mesafeni
.. Seni umursamayani sende umursama !!!
Belki de çok fazla iyi niyet gösteriyorsun,bazı insanlar bu durumu farklı kullanıp insanların tepesine biniyorlar.Sen de aynı şekilde davran..
bazı insanların suratları malesef hiç gülmez etmez ama hem gelinin hem de görümcenin öyle olması biraz tuhaf olmuş sanki.acaba başkalarına karşı da mı öyleler yoksa bi tek size karşı mı öyleler?
Evet her seferinde bende o karari aliyorum ama isleri dusunce bana yada guler yuzlerini gorunce dayanamiyorum.
Surati gulmeyen yengem ve herkeze karsi oyle (ailesi haric)
Gorumcem guleryuzlu davranir ama gorusme bitinceye kadar arayip sormaz.esimin anne ve babasi da oyle maalesef esimi ben zorla goturmesem kimbilir kac ayda gider ailesine onlarda gelmez gelin demez biz cagirirsak 2 saat oturup giderler.
Rahatsız oldugun yönlerini degstirmeye çalış
çok değişik insanlara denk gelmişsiniz gerçekten.normalde erkekler hep ailesine düşkün olur hiç annesinin yanından ayrılmaz sizin eşiniz hiç gitmiyormuş bile.tuhaf gerçekten.yengeye zaten bişi demiyorum.o hepten tuhaf.
Ben yakin degilim. Huyunu bildigim icin ona gore davranirim.
Sorun derken insanoglu illaki kirginliklar olmustur. Onlarinda olmustur karsilikli tartisip kalp kirmadik demek istedim.,
Esimin ailesi kendi ogullarina hatta tum akrabalarina da soguklar. Hic bi akrabalariyla gorusmuyorlar.ama ben soguk olmasinlar isterdim bunu onlara da soyledim degisen bisey olmadi
Yengemde sadece bana degil kocasinin tum akrabalarina oyle komsusu arkadasi falanda yoktur sadece ailesi olsun istiyor.
Benim sansimdan sanirim. Takmiyayim diyorum ama olmuyor iste
Iyi aksamlar arkadaslar.once gelinimizden bahsetmek istiyorum. Annemle altli ustlu oturuyorlar.bende ayni sokakta.2 tane cocugum var.gelinimiz cok soguk bize karsi 10 senelik gelinimiz hic bir tartismamiz yok ben olaylari icime atarim belli etmem kirilsamda
surekli surati asik ben pek gitmem evine yilda bi kac defa oda ayni sekilde.gecen ablasi beni cagirdi cay icmeye gittigime pisman oldum. Zoraki konustugu belliydi ben konusursam cevapliyor o kadar genel hali oyle zaten ama o gun daha beterdi.
Bugun yolda karsilastik annemleydim beraber gidelim dedi ama 10 metre ileriden gitti kendisi bu hep yapiyo en cokta annem icin uzuluyorum. Evine gitsin kadin konusmuyo beraber bi yere gitsinler hep onden gider.
Son olarakta yegenim de cok soguk bize karsi hic halasiymisim gibi hissetmiyorum.
Ve gorumceme gelelim ben cok yalniz oldugum icin hep ablam gibi olsun istedim ama oda hep mesafe koydu aramiza bazen kendimde suc ariyorum bendemi sorun ikiside boyle diye ama hep iyi niyetli davranmaya calisiyorum. bu arada gorumcemlede hic bi tartisma gecmedi aramizda dedigim gibi kirilsamda belli etmem
Eksiksiz bizim gelinden bahsetmissin.cok sasirdim.ben bizimkisi numunelik saniyordum.hic tartisma yok.ailemle altli ustlu oturuyolar.ve zerre insanligi yok.yardimina tesekkur etmeyecek kadar.iki cift laf etmez hep ailesi vardir.komsu arkadasta edinmez.ve calismiyorda.yahu insan hicmi konusmak eglenmek kendini sevdirmek istemez.bende yeni evliyim.esimin tum ailesyle samimi oldum.gidip gelirim.beni cok severler.hayat boyle guzel ama.gelinimizin ruhunu hic cozenedim.ve bende annem icin cok uzuluyorum.iki cift sohpet edecegi bi gelini yok...
Eksiksiz bizim gelinden bahsetmissin.cok sasirdim.ben bizimkisi numunelik saniyordum.hic tartisma yok.ailemle altli ustlu oturuyolar.ve zerre insanligi yok.yardimina tesekkur etmeyecek kadar.iki cift laf etmez hep ailesi vardir.komsu arkadasta edinmez.ve calismiyorda.yahu insan hicmi konusmak eglenmek kendini sevdirmek istemez.bende yeni evliyim.esimin tum ailesyle samimi oldum.gidip gelirim.beni cok severler.hayat boyle guzel ama.gelinimizin ruhunu hic cozenedim.ve bende annem icin cok uzuluyorum.iki cift sohpet edecegi bi gelini yok...
Cnm ailemle altli ustlu oturuyorlar diyorsun ve hic tartisma yok diyorsun bu imkansiz birsey olsa gerek ki sen o evde bile degilsin evlisin nerden biliyorsun tartisma olmadigini. Arti kimse kimseye konusmak zorundada degil kendini sevdirmek zorundada degil arkadas edinmek zorundada degil ne guzel iste kendi halinde bir kiz bu kez arkadas edinse eminim soyle diyecektin aaaa gelinimiz arkadaslariyla cok samimi ama bize gelince konusmuyor !!!!! herkesin karakteri farkli bunada saygi gostermek lagzim. senin bu sozlerin gorumcemi hatirlatti bana maalesef hatirlatirim sende gelinsin bunu unutma kendinide cok ovmussun simdi beni seviyorlar diyorsun filan ama ilerde ne olacagini kimse bilemez degilmi !!! Calismiyorda ne demek yahuuu ???
Beni seviyorlar diyen be degilim yalniz yapi olarak bende cok konuskan degilim ama az konusmak ayri karsidakine istenmedigini hissettirmek ayriCnm ailemle altli ustlu oturuyorlar diyorsun ve hic tartisma yok diyorsun bu imkansiz birsey olsa gerek ki sen o evde bile degilsin evlisin nerden biliyorsun tartisma olmadigini. Arti kimse kimseye konusmak zorundada degil kendini sevdirmek zorundada degil arkadas edinmek zorundada degil ne guzel iste kendi halinde bir kiz bu kez arkadas edinse eminim soyle diyecektin aaaa gelinimiz arkadaslariyla cok samimi ama bize gelince konusmuyor !!!!! herkesin karakteri farkli bunada saygi gostermek lagzim. senin bu sozlerin gorumcemi hatirlatti bana maalesef hatirlatirim sende gelinsin bunu unutma kendinide cok ovmussun simdi beni seviyorlar diyorsun filan ama ilerde ne olacagini kimse bilemez degilmi !!! Calismiyorda ne demek yahuuu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?