sorunum gelinimiz ve gorumcem

Ben mesafemi koruyorum zaten yengeme yilda bi kac defa giderim gorumceme de o nasilsa oyle davraniyorum gorusunce guleryuzumu gosterip sonra aramiyorum ama esime soylerim devamli ara sor diye

bizim gelinde öyle annemin alt katında oturuyor köydeler annem iğnesinden ipliğine sakızından tutta yağına şekerine kadar herşeyi alır sütü yoğurdu tere yağı yumurtası yeşilliği evinden hiç eksik olmaz bi keresinde annem bahceden taze fasülye topşamış yengeme vermiş demiş bunları temizle de yarısını sen al yarısı bana verirsin ben bahceye gidiyorum demiş kendi yiyeceği kadarını almıs anneminkine dokunmamış bile kapıya kadar gelmiş ınsan bı tencere yemek de kaynanasına koyar diimi yok maalesef yapacak birsey yok bende annem için üzülüyorum gercekten yengem çok kötü davranıyor onca seye rağmen yapacak birsey yok canım kabullenmekten baska sen elınden gekenı yapmıssın ama olmuyorsa olmaz üzme kendini dert de etme kendine boşver Allah görsün

Gercekten yapacak bisey yok. Allaha havale etmekten baska

Insan disi bir ruh ne demek ben gercekten bu soylediklerine hayret ettim. Ben gayette insancil ve melekcil bir insanim cnm bundan hic suphen olmasin.

Cnm sen ya anlamak istemiyorsun ya ben anlatamiyorum belki o herkesten daha insandirda senin haberin yok. Belki onun karakteri oyledir belkide gecmisinden bir travma yasamistir nerden biliyorsun. Hem sorun olmadi diyorsun hemde kirginliklar oldu diyorsun demekki bisey var yani bir insan durduk yere uzaklasmaz anlatabildimmi bir sebebi vardir muhakkak.

Evet beni rahatsiz ediyor acikcasi cunku bu tarz ailelerin yapisini cok iyi bilirim bende iclerinde yasadim gordum olaylarin merkezindeydim. gorumcemin ovunmeleri kahkaha atmasi durmadan kalitesiz hayatini kaliteli gosterme cabalari ama insanliktan nasibini almamis bir tip vs vs buna anneside dahil ben azmi cektim onlarin dirdirlarini sozlu saldirilarini ve UZAKLASTIM BUDA BENIM EN DOGAL HAKKIM

Sende gelinsin ve buyuk konusmaman lagzim sen boyle yapiyorsun diye onunda ayni seyleri yapmasinin bir mecburiyeti yok anlatabildimmi. Ve ben kendini öven insanlari hic sevmem bunada aciklik getireyim. Buyuk konusmaman lagzim belki esinin ailesi senin hakkinda atip tutuyordurda senin haberin yoktur cok gordum ben orneklerini. O yuzden ileride kimsenin ne olacagini kimse bilmez. Siz sutten cikmis ak kasiksiniz ama o zavalli gelinde hatanin hepsi oylemi ben buna inanmam inanamam yani.

Yahu Bizimde gelinlerimiz var ama nedense biz hic birini kotulemiyoruz Allaha sukur cok iyilerdir ama onlara ben gelin gozuyle bakmam baci gozuyle bakarim eger kardesimin bir hatasi oluyorsa ornek ben onlarin yaninda olurum !!!! ine diyorum isterlerse soguk davransinlar ki davranmiyorlar biz her zaman deriz ailecek yeterki mutlu huzurlu olsunlar deriz cunku bende gelin oldum bende biliyorum neyin nasil oldugunu !!! Bence sizde oyle yapin birakin mutlu huzurlu olsunlar

Anlasildi yaran varmista gocunmussun:) rahat ol bizde oyle yapiyoriz.yani onlar mutlu olsunlar diyoruz.kimsenin gidip bisey dedigi yok.ben kendimi ovmedim.konu geregi olmasi gerektigini yazdim.neyse yazmicam daha fazla.yaralisnz belli

sende suç yok canım
bütün soğuk nevaleler seni bulmuş

Annemde cok uzgun gidip konussam dedi yapma boyle diye. Agbime sikayet etmez annem. Bende anneme bosver anlayacak olsa zaten yapmaz evlerine gitme sende belliki istemiyor hem kendini uzuyosun hem beni gormezsen uzulmeyiz dedim soyleyebilecegim baska bisey varmiydi acaba

Anlasildi yaran varmista gocunmussun:) rahat ol bizde oyle yapiyoriz.yani onlar mutlu olsunlar diyoruz.kimsenin gidip bisey dedigi yok.ben kendimi ovmedim.konu geregi olmasi gerektigini yazdim.neyse yazmicam daha fazla.yaralisnz belli

i
Ya hadi kisiligi boyle diyelim isine gelene sen sakrak of

Kimi canayakındır kimi içine kapanık. İlk defa böyle insanlar gördüğün için yadırgamışsındır. Aramak zorunda değil bence görümcen. Yüzyüze görüştüğünüzde güleryüz gösteriyorsa seni seviyor demektir.

Sen kendi ağzınla söylüyorsun herkese karşı böyleler diye. Senin yapabileceğin birşey yok bu konuda. Bence ortada bir sorun da yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gorumceme bisey demiyorum zaten sadece yakin olmak isterdim

Sen ne istiyorsun daha opte basina koy bence.
Darisi bana insallah

enazından çocukların için ilgin alakanı kesme ama sen de çok değerlisin bunu unutma,kimse senden üstün değil ona göre hareket et..

canım açıkçası seni çok iyi anlıyorum.
ben bunun sebebini buldum. kusura bakmasın kimse yanlış anlamasın. ben elbette dört dörtlük insan değilim bir melek değilim,,hatalarım elbette var.. ancak bu tarz ilişkilerde çok konuşacağın,başkalarının işine çok karışan,iyi dedikoducu olacağın.. karşı tarafa oyun oynayacağın vs..

ben insanların arkasından özellikle böyle reel ortamda kimseye kimse hakkında kötü konuşmam. gerçekten gözümle görüp yanlışını görmüşsem dile getirebilirim vicdanim rahatsa.. ama sırf karşımdakine yaranıyım onunla sohbet ortamımız olsun diye karşı tarafı yargılamam. beni çok üzmüşse elbette birileriyle dertleşirim. ama mümkün olduğunca üçüncü şahıslar olmaz.. yani gittiğim konuştuğum insanlarla direkt onlar ve ben hakkında genel olarak vs konuşurum. gerekirse susarım. ama yalan,iftira,abartı durumlarından uzak dururum..

galiba bunun için yaranamıyorum.

ancak mağdem çok istiyorsun

peki hiç konuştun mu? ne biliyim önce akrabasınız ama sadece akraba olarak değil birlikte arkadaşlık etmek istediğini açıkça sor/söyle..

cevap olumluysa bunun için buluşmalar ayarlayabilirisiniz.. birkaç kişiyi de ekleyip gün gibi toplanma günler yapabilirsiniz. çay kek günleri,kısır günleri ne biliyim hem de katkı olsun diyorsanız altın günleri olabilir. altına şart da değil. malum altının fiyatı uçtu. çeyrek altının yarısı da olabilir. internetten belli bir döviz sitelerinden birini açarsınız.. oradan çeyrek altın satışının yarısından hesaplayabilirsiniz. ya da durumlar iyiyse çeyrek altın ya da başka şeyler olabilir. her ay buluşma günü ayarlayabilirsiniz..

ama olumsuzsa yarım kulak dinlenmişsen yani dikkate alınmamışsan bence hiç de uzatma. sen en azından elinden geleni yaptın..

kendine başka arkadaşlıklar kurmaya çalış. komşun olur başka bir arkadaşın olur.

Zaman zaman hazirlik yapar cagirim karsiligina oda cagirir mutlaka zaten bu saatten sonra cok samiyet beklemiyorum ama annem icin uzuluyorum evine gittigi zaman hosgeldin demekten aciz bi gelini var maalesef

Şimdi hem gelinin hem görümcen için aynı şeyi söyleyince...
Acaba sen mi çok yakınlık bekliyorsun diye düşünüyor insan.
Belki sizin aileniz aile gezmeleriyle ve sohbetle zaman geçirmeyi tercih ediyor.
Onların yetişme,yaşam tarzı o şekilde olmayabilir.

Ya arkadaslar ben anlatamadim galiba benim derdim surekli gelip gitmek degilki yolda bile karsilassak sicak bi selam bi insanlik cok bisey istemiyorum

esimin ailesine yakin olmak istiyorum evet esim ve cocuklarim icin ozellikle de esim icin ailesinden baska kimsesi yok ama daha annesinin ona sarildigini hic gormedim.

Gelininiz sadece size ve ailenize, akrabalarınıza karşı mı böyle yoksa herkese karşımı soğuk? Acaba anneniz ya da sizin yaptığınız bir harekete davranışa ya da söze çok alınmış, kırılmış olabilir mi? size geldiğinde konuşurken falan da hep soğuk mudur? İlk evlendiğinde acaba farkında olmadan da dışlamış olabilir misiniz? Sonuçta ailenize dışarıdan biri geliyor, sıcak davranarak kalbini kazanmak aileyi sevdirmek gerekir. Acaba ilk başlarda aileniz çok sık gidip geldi de bıktırmış, rahatsız etmiş olabilir mi? Annenizi düşünüyorsunuz, annenizle konuşun gelininizin iyi taraflarını gösterip haline şükretmesini sağlayın, yalnız olmadığını sizinde hep yanında olduğunu söyleyin.

cnm boşver sende soğuk ol. mesafe iyidir. sıkı muhabbet tez ayrılık getirir. bende eşimin ailesine resmi davranıyorum. fazla samimiyete gerek yok. bende yakın davranmaya çalıştım laf söz karışma başladı. mesafemi koydum. bayramdaaaan bayrama. gidince de havadan sudan konuşur tv izlerim :)

Arkadaslar daha once soyledigim gibi ailesi disinda herkeze oyle yengem.
Konu komsu akrabalar yuzumuze soyluyolar surekli gelininiz soguk surati asik diye mahcup oluyoruz tabi bi selami cok goruyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…