insanlar dan çok fazla şey bekliyorsunuz
herkes cana yakın olamaz
güler yüzlü olamaz
ama önemli olan bunların size dert olması
görümceniz ve yengeniz en baştan böyleyse
sorun yok konuşmuyorlar gülümsemiyorlar gelmiyorlar okadar takılmayın
ama baştan herşey normal gayet iyiydiniz sonradan böyle oldularsa ozaman
alın karışınıza sorun hayırdır noldu bir sorunmu var diye
beklentizi en az seviyede tutarsanız üzülmezsiniz
mesafeli olmak istiyorlarsa sizde öyle olun meraba nasılsın bitti en güzeli...
Iyi aksamlar arkadaslar.once gelinimizden bahsetmek istiyorum. Annemle altli ustlu oturuyorlar.bende ayni sokakta.2 tane cocugum var.gelinimiz cok soguk bize karsi 10 senelik gelinimiz hic bir tartismamiz yok ben olaylari icime atarim belli etmem kirilsamda
surekli surati asik ben pek gitmem evine yilda bi kac defa oda ayni sekilde.gecen ablasi beni cagirdi cay icmeye gittigime pisman oldum. Zoraki konustugu belliydi ben konusursam cevapliyor o kadar genel hali oyle zaten ama o gun daha beterdi.
Bugun yolda karsilastik annemleydim beraber gidelim dedi ama 10 metre ileriden gitti kendisi bu hep yapiyo en cokta annem icin uzuluyorum. Evine gitsin kadin konusmuyo beraber bi yere gitsinler hep onden gider.
Son olarakta yegenim de cok soguk bize karsi hic halasiymisim gibi hissetmiyorum.
Ve gorumceme gelelim ben cok yalniz oldugum icin hep ablam gibi olsun istedim ama oda hep mesafe koydu aramiza bazen kendimde suc ariyorum bendemi sorun ikiside boyle diye ama hep iyi niyetli davranmaya calisiyorum. bu arada gorumcemlede hic bi tartisma gecmedi aramizda dedigim gibi kirilsamda belli etmem
bizim gelinde öyle annemin alt katında oturuyor köydeler annem iğnesinden ipliğine sakızından tutta yağına şekerine kadar herşeyi alır sütü yoğurdu tere yağı yumurtası yeşilliği evinden hiç eksik olmaz bi keresinde annem bahceden taze fasülye topşamış yengeme vermiş demiş bunları temizle de yarısını sen al yarısı bana verirsin ben bahceye gidiyorum demiş kendi yiyeceği kadarını almıs anneminkine dokunmamış bile kapıya kadar gelmiş ınsan bı tencere yemek de kaynanasına koyar diimi yok maalesef yapacak birsey yok bende annem için üzülüyorum gercekten yengem çok kötü davranıyor onca seye rağmen yapacak birsey yok canım kabullenmekten baska sen elınden gekenı yapmıssın ama olmuyorsa olmaz üzme kendini dert de etme kendine boşver Allah görsün
Calismiyorda demek hani yoruluyodur anlarim.sosyal hayati vardir anlarim.umrumda degil arkadasi olmus olmamis.tahammul edilecek biridegil.yardim edildiginde tesekkur etmemesi evine gittiginde gulumsememesi kendi halindemi oluyor.insanligi yok.ne demek kimsekimseyeyle konusmak zorunda degil.insan esinin ailesiyle bi sorun olmadigi surece neden konusmasin.sizi niye bu kadar rahatsiz etti soylediklerim
Evetbzerre tartisma olmadi.kirginliklar olmustur ama bizimkiler huyunu suyunu bildikleri icin ayda bir giderler.rahatsiz etmezler.kendimi overim evet bu konuda.cunku ben insanligimi yapiyorum.esimin ailesini sevdim ve esimin hatrina herkesin gonlunu aldim.ve sukur bu konuda cok cok keyfimiz yerinde.beni aile ovdukce esim cok mutlu olur.ben kendimi bildigim surece bu boyle gider sen rahat ol takma bu kadar kafana.yazdiklarindan seninde insan disi bi ruh halinde oldugun belli.gelin diyince hemen taaruza gecmeyin yahu.hepsi melekmi bunlarin.bizim bi gelin var oda kendi halinde esi dostu cevresi vardir.bizimlede gerektigi kadar samimidr.kendi halinde olmak budur.odunluk kendi halinde olmak degildir:)[/
Canim bu tipler kasitli yapiyor.kendiler yaslanip gelin gormicekler sanki
Calismiyorda demek hani yoruluyodur anlarim.sosyal hayati vardir anlarim.umrumda degil arkadasi olmus olmamis.tahammul edilecek biridegil.yardim edildiginde tesekkur etmemesi evine gittiginde gulumsememesi kendi halindemi oluyor.insanligi yok.ne demek kimsekimseyeyle konusmak zorunda degil.insan esinin ailesiyle bi sorun olmadigi surece neden konusmasin.sizi niye bu kadar rahatsiz etti soylediklerim
Evetbzerre tartisma olmadi.kirginliklar olmustur ama bizimkiler huyunu suyunu bildikleri icin ayda bir giderler.rahatsiz etmezler.kendimi overim evet bu konuda.cunku ben insanligimi yapiyorum.esimin ailesini sevdim ve esimin hatrina herkesin gonlunu aldim.ve sukur bu konuda cok cok keyfimiz yerinde.beni aile ovdukce esim cok mutlu olur.ben kendimi bildigim surece bu boyle gider sen rahat ol takma bu kadar kafana.yazdiklarindan seninde insan disi bi ruh halinde oldugun belli.gelin diyince hemen taaruza gecmeyin yahu.hepsi melekmi bunlarin.bizim bi gelin var oda kendi halinde esi dostu cevresi vardir.bizimlede gerektigi kadar samimidr.kendi halinde olmak budur.odunluk kendi halinde olmak degildir:)
Insan disi bir ruh ne demek ben gercekten bu soylediklerine hayret ettim. Ben gayette insancil ve melekcil bir insanim cnm bundan hic suphen olmasin.
Cnm sen ya anlamak istemiyorsun ya ben anlatamiyorum belki o herkesten daha insandirda senin haberin yok. Belki onun karakteri oyledir belkide gecmisinden bir travma yasamistir nerden biliyorsun. Hem sorun olmadi diyorsun hemde kirginliklar oldu diyorsun demekki bisey var yani bir insan durduk yere uzaklasmaz anlatabildimmi bir sebebi vardir muhakkak.
Evet beni rahatsiz ediyor acikcasi cunku bu tarz ailelerin yapisini cok iyi bilirim bende iclerinde yasadim gordum olaylarin merkezindeydim. gorumcemin ovunmeleri kahkaha atmasi durmadan kalitesiz hayatini kaliteli gosterme cabalari ama insanliktan nasibini almamis bir tip vs vs buna anneside dahil ben azmi cektim onlarin dirdirlarini sozlu saldirilarini ve UZAKLASTIM BUDA BENIM EN DOGAL HAKKIM
Sende gelinsin ve buyuk konusmaman lagzim sen boyle yapiyorsun diye onunda ayni seyleri yapmasinin bir mecburiyeti yok anlatabildimmi. Ve ben kendini öven insanlari hic sevmem bunada aciklik getireyim. Buyuk konusmaman lagzim belki esinin ailesi senin hakkinda atip tutuyordurda senin haberin yoktur cok gordum ben orneklerini. O yuzden ileride kimsenin ne olacagini kimse bilmez. Siz sutten cikmis ak kasiksiniz ama o zavalli gelinde hatanin hepsi oylemi ben buna inanmam inanamam yani.
Yahu Bizimde gelinlerimiz var ama nedense biz hic birini kotulemiyoruz Allaha sukur cok iyilerdir ama onlara ben gelin gozuyle bakmam baci gozuyle bakarim eger kardesimin bir hatasi oluyorsa ornek ben onlarin yaninda olurum !!!! ine diyorum isterlerse soguk davransinlar ki davranmiyorlar biz her zaman deriz ailecek yeterki mutlu huzurlu olsunlar deriz cunku bende gelin oldum bende biliyorum neyin nasil oldugunu !!! Bence sizde oyle yapin birakin mutlu huzurlu olsunlar
sende suç yok canım
bütün soğuk nevaleler seni bulmuş
Anlasildi yaran varmista gocunmussun:) rahat ol bizde oyle yapiyoriz.yani onlar mutlu olsunlar diyoruz.kimsenin gidip bisey dedigi yok.ben kendimi ovmedim.konu geregi olmasi gerektigini yazdim.neyse yazmicam daha fazla.yaralisnz belli
Kimi canayakındır kimi içine kapanık. İlk defa böyle insanlar gördüğün için yadırgamışsındır. Aramak zorunda değil bence görümcen. Yüzyüze görüştüğünüzde güleryüz gösteriyorsa seni seviyor demektir.
Sen kendi ağzınla söylüyorsun herkese karşı böyleler diye. Senin yapabileceğin birşey yok bu konuda. Bence ortada bir sorun da yok.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Surati gulmeyen yengem ve herkeze karsi oyle (ailesi haric)
Gorumcem guleryuzlu davranir ama gorusme bitinceye kadar arayip sormaz.esimin anne ve babasi da oyle maalesef esimi ben zorla goturmesem kimbilir kac ayda gider ailesine onlarda gelmez gelin demez biz cagirirsak 2 saat oturup giderler.
Yengemi oyle kabul ettim sik gidip gelmiyorum. Gorunce ne yaparsa yapsin ben guleryuzlu davraniyorum ama bu seferde annem icin uzuluyorum.
Esimin ailesi icinde cok ugrastim. Insan yoruluyor bi yerde bende kendi hallerine birakcam diyorum ama bir sure sonra dayanamiyorum.cocuklarim onlarin sefkatini gorsun istiyorum .
canım açıkçası seni çok iyi anlıyorum.
ben bunun sebebini buldum. kusura bakmasın kimse yanlış anlamasın. ben elbette dört dörtlük insan değilim bir melek değilim,,hatalarım elbette var.. ancak bu tarz ilişkilerde çok konuşacağın,başkalarının işine çok karışan,iyi dedikoducu olacağın.. karşı tarafa oyun oynayacağın vs..
ben insanların arkasından özellikle böyle reel ortamda kimseye kimse hakkında kötü konuşmam. gerçekten gözümle görüp yanlışını görmüşsem dile getirebilirim vicdanim rahatsa.. ama sırf karşımdakine yaranıyım onunla sohbet ortamımız olsun diye karşı tarafı yargılamam. beni çok üzmüşse elbette birileriyle dertleşirim. ama mümkün olduğunca üçüncü şahıslar olmaz.. yani gittiğim konuştuğum insanlarla direkt onlar ve ben hakkında genel olarak vs konuşurum. gerekirse susarım. ama yalan,iftira,abartı durumlarından uzak dururum..
galiba bunun için yaranamıyorum.
ancak mağdem çok istiyorsun
peki hiç konuştun mu? ne biliyim önce akrabasınız ama sadece akraba olarak değil birlikte arkadaşlık etmek istediğini açıkça sor/söyle..
cevap olumluysa bunun için buluşmalar ayarlayabilirisiniz.. birkaç kişiyi de ekleyip gün gibi toplanma günler yapabilirsiniz. çay kek günleri,kısır günleri ne biliyim hem de katkı olsun diyorsanız altın günleri olabilir. altına şart da değil. malum altının fiyatı uçtu. çeyrek altının yarısı da olabilir. internetten belli bir döviz sitelerinden birini açarsınız.. oradan çeyrek altın satışının yarısından hesaplayabilirsiniz. ya da durumlar iyiyse çeyrek altın ya da başka şeyler olabilir. her ay buluşma günü ayarlayabilirsiniz..
ama olumsuzsa yarım kulak dinlenmişsen yani dikkate alınmamışsan bence hiç de uzatma. sen en azından elinden geleni yaptın..
kendine başka arkadaşlıklar kurmaya çalış. komşun olur başka bir arkadaşın olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?