kızlar şimdi anlatacağım şey belki saçma gelcek ama bende artık saplantı haline geldi. ben 26 yaşında 1,70 boylarında kendince alımlı ve bakımlı bir bayanım. elimden geldiğince şık giyinmeye trendleri takip etmeye o çok açık saçık modayı taytları bile kendime göre uydurmaya çalışırım. ama benim sorunum ben ne yaparsam yapayapım hep küçük gösteriyorum. acaba dedim bir ara hani tarzımmı çok genç kesime hitap ediyor. ama öylede değilim uzun etek bile giyerim kendime yakıştığınca. bir çok kişi yaşını küçültür eskiden bende memnundum bu durumdan ama koskaca kadın oldum hamileyimde üstelik insanların sürekli beni küçük kız çocuğu görmelerinden çok sıkıldım artık. insanlarla bire bir muhatap olmak zorunda kaldığım bir işim var. kendini bilmez müşteriler böle beni küçük görüp terbiyesizlik yapıyolarya çıldırıyorum. eskiden susardım sesimi çıkarmazdım. hep işe ihtiyacım vardı hemde bekardım. şimdi evliliğime , eşime ve hamileliğime güvenerekte bende saygı görmek istiyorum. ben mesela bir mağazaya gittiğimde tezgahtar zor durumda kalmasın die onun o an yaptığı şeyi yanlış davranışlarını görmezden gelir sesimi bile çıkarmam. hatta yetkilileri farkedip bir sorunmu var die geldiklerinde idare bile ettiğim olmuştur. kimseyi küçük görmem ama bu cahil insanlardan çok bıktım artık. hele gelip demiyolarmı parmağımda alyansımı gördüklerinde sen bu küçücük yaşında evlendinmi die diorumki ne var ki yaşımda diorum kaç gösteriyorum en çok olsun 18-20 diolar. ama artık çıldırtma derecesine soktular beni. normalde güleryüzlü bir insanım. acaba dedim insanlar bundan cesaretmi alıyorlar dedim. şimdi aksine gayet ciddi bir tavrım var buda insanların bu boş davranışları yüzünden bu seferde tam tersi daha da sinir etmeye başladırlar beni. küçük avare bir çocuk zannediyorlar. napsam bilemedim yaşımı yazıp boynumamı taksam :18::18::18: