sorunum görünüşümle

casper10

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
407
27
318
İstanbul
kızlar şimdi anlatacağım şey belki saçma gelcek ama bende artık saplantı haline geldi. ben 26 yaşında 1,70 boylarında kendince alımlı ve bakımlı bir bayanım. elimden geldiğince şık giyinmeye trendleri takip etmeye o çok açık saçık modayı taytları bile kendime göre uydurmaya çalışırım. ama benim sorunum ben ne yaparsam yapayapım hep küçük gösteriyorum. acaba dedim bir ara hani tarzımmı çok genç kesime hitap ediyor. ama öylede değilim uzun etek bile giyerim kendime yakıştığınca. bir çok kişi yaşını küçültür eskiden bende memnundum bu durumdan ama koskaca kadın oldum hamileyimde üstelik insanların sürekli beni küçük kız çocuğu görmelerinden çok sıkıldım artık. insanlarla bire bir muhatap olmak zorunda kaldığım bir işim var. kendini bilmez müşteriler böle beni küçük görüp terbiyesizlik yapıyolarya çıldırıyorum. eskiden susardım sesimi çıkarmazdım. hep işe ihtiyacım vardı hemde bekardım. şimdi evliliğime , eşime ve hamileliğime güvenerekte bende saygı görmek istiyorum. ben mesela bir mağazaya gittiğimde tezgahtar zor durumda kalmasın die onun o an yaptığı şeyi yanlış davranışlarını görmezden gelir sesimi bile çıkarmam. hatta yetkilileri farkedip bir sorunmu var die geldiklerinde idare bile ettiğim olmuştur. kimseyi küçük görmem ama bu cahil insanlardan çok bıktım artık. hele gelip demiyolarmı parmağımda alyansımı gördüklerinde sen bu küçücük yaşında evlendinmi die diorumki ne var ki yaşımda diorum kaç gösteriyorum en çok olsun 18-20 diolar. ama artık çıldırtma derecesine soktular beni. normalde güleryüzlü bir insanım. acaba dedim insanlar bundan cesaretmi alıyorlar dedim. şimdi aksine gayet ciddi bir tavrım var buda insanların bu boş davranışları yüzünden bu seferde tam tersi daha da sinir etmeye başladırlar beni. küçük avare bir çocuk zannediyorlar. napsam bilemedim yaşımı yazıp boynumamı taksam :18::18::18::41::41::41:

kızlar şimdi anlatacağım şey belki saçma gelcek ama bende artık saplantı haline geldi. ben 26 yaşında 1,70 boylarında kendince alımlı ve bakımlı bir bayanım. elimden geldiğince şık giyinmeye trendleri takip etmeye o çok açık saçık modayı taytları bile kendime göre uydurmaya çalışırım. ama benim sorunum ben ne yaparsam yapayapım hep küçük gösteriyorum. acaba dedim bir ara hani tarzımmı çok genç kesime hitap ediyor. ama öylede değilim uzun etek bile giyerim kendime yakıştığınca. bir çok kişi yaşını küçültür eskiden bende memnundum bu durumdan ama koskaca kadın oldum hamileyimde üstelik insanların sürekli beni küçük kız çocuğu görmelerinden çok sıkıldım artık. insanlarla bire bir muhatap olmak zorunda kaldığım bir işim var. kendini bilmez müşteriler böle beni küçük görüp terbiyesizlik yapıyolarya çıldırıyorum. eskiden susardım sesimi çıkarmazdım. hep işe ihtiyacım vardı hemde bekardım. şimdi evliliğime , eşime ve hamileliğime güvenerekte bende saygı görmek istiyorum. ben mesela bir mağazaya gittiğimde tezgahtar zor durumda kalmasın die onun o an yaptığı şeyi yanlış davranışlarını görmezden gelir sesimi bile çıkarmam. hatta yetkilileri farkedip bir sorunmu var die geldiklerinde idare bile ettiğim olmuştur. kimseyi küçük görmem ama bu cahil insanlardan çok bıktım artık. hele gelip demiyolarmı parmağımda alyansımı gördüklerinde sen bu küçücük yaşında evlendinmi die diorumki ne var ki yaşımda diorum kaç gösteriyorum en çok olsun 18-20 diolar. ama artık çıldırtma derecesine soktular beni. normalde güleryüzlü bir insanım. acaba dedim insanlar bundan cesaretmi alıyorlar dedim. şimdi aksine gayet ciddi bir tavrım var buda insanların bu boş davranışları yüzünden bu seferde tam tersi daha da sinir etmeye başladırlar beni. küçük avare bir çocuk zannediyorlar. napsam bilemedim yaşımı yazıp boynumamı taksam :18::18::18::41::41::41:

boyun da kısa değil ama.. genelde uzun boylular pek yaşından küçük göstermezler. yüz şeklin yuvarlar veya yüzün çok mu minyon???

Tanrılar mutluluğu saklamak istemiş.
Tanrılardan birisi demiş ki;''Yıldızlara saklayalım.'' Ormanın içine demiş diğeri, denizlerin dibine demiş ötekisi, bir bir sıralamışlar önerilerini, sonunda şöyle demiş içlerinden biri;''Hiçbiri olmaz. İnsanoğlu arar bulur, en iyisi mutluluğu onun içine saklayalım,her yere bakar da kendi içine bakmak aklına gelmez.''​

Hayatınızda o kadar güzel ayrıntı varken buna mı takıldınız... Neden bu kadar önemli başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü... Tezgahtar kız laf söylemişse size ona söyleyin o utansın,müşteri çocuk gördüyse o çocuk görünümlü insana işini yaptırdığını hissettirin vs...:34::34::34:

Son düzenleme:
ben de minyon tipliyim beni de küçük zannederler hatta bazı küstah çalışanlar canım tatlım falan diye hitap ederler hemen ters bakış atarım ama önemsememeye çalış boşver ya

boyun normalmiş yüzün küçük gösteriyo demekki, giyim tarzım vs de yaşına uygun giyiniyormuşsun , belki de konuşma tarzın mı tetikliyor acaba böyle düşünmelerini, konuşman ve hareketlerin mi olgun değil acaba ???

ben de minyon tipliyim beni de küçük zannederler hatta bazı küstah çalışanlar canım tatlım falan diye hitap ederler hemen ters bakış atarım ama önemsememeye çalış boşver ya

aynen aynen canıııımmm die konuşurlar böle bazen sinir olup senin yaşın kaçki canımlı manımlı konuşuyosun diorum

evet yuvarlak beni hep nurgül yeşilçaya benzetirler evet kısa falan da deilim ama yüzüm küçük gösteriyomuş

o yüüzden o zaman. tahmin edebilmiştim zaten boyundan bahsedince yüzünün ufak gösterdiğini. ne kadar güzelmişsin bak, takma kafana bunu. şımarıyor musun yoksaa:))

Tanrılardan birisi demiş ki;''Yıldızlara saklayalım.'' Ormanın içine demiş diğeri, denizlerin dibine demiş ötekisi, bir bir sıralamışlar önerilerini, sonunda şöyle demiş içlerinden biri;''Hiçbiri olmaz. İnsanoğlu arar bulur, en iyisi mutluluğu onun içine saklayalım,her yere bakar da kendi içine bakmak aklına gelmez.''​

Hayatınızda o kadar güzel ayrıntı varken buna mı takıldınız... Neden bu kadar önemli başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü... Tezgahtar kız laf söylemişse size ona söyleyin o utansın,müşteri çocuk gördüyse o çocuk görünümlü insana işini yaptırdığını hissettirin vs...:34::34::34:

ya bakın aslında sorun karşıdaki insanlarda ben ne yaşlılar biliyorum ben fotoğrafçıyım mesleğime yaşıma ve bayan olduğuma saygı duyan ama malesef bunlar sayılı bu aralar işler zaten durgun inanın şu 1 hafta içerisinde hiç olmamışsa en az 10 müşteri bayram dönüşü sırf bu hareketleri yüzünden canımı çok sıktı hani derlerhep beni mi bulurlar

bunun hem avantajları hem dez avantajları oluyor ya ben ve kardeşimde öyleyizdir oğlumu benim kardeşim sanıyorlar oğlum dediğimde acelen neydi diyorlar oysaki yaşım 31 kız kadeşimi elektirik idaresinden bile kovdular okulumu astın diye halbuki kadın 27 yaşında kocaman bide kızı var illaki bazılarınıda inandırmak için kimlik göstereyimmi demek gerekiyor..bazende güzel oluyor abimin eşini benim ablam sananlar vardı halbuki kız benden 6 yaş küçük yapacak pek birşey yok sanırım.

o yüüzden o zaman. tahmin edebilmiştim zaten boyundan bahsedince yüzünün ufak gösterdiğini. ne kadar güzelmişsin bak, takma kafana bunu. şımarıyor musun yoksaa:))

aslında şımarmak demeyelimde gerçekten insanların saygısızlıklarına dayanamıyorum. müşteri gelio fotoğraf çektiriyor. yani allahın gücüne gitmesin tip yok düzgün duramıyosun ben napayım yani neyse bugün beni çıldırtan olayı söyle bir anlatayım kadın oğlunu getirdi sülalecek gelmişler neyse oğlunun saçını başını yaptı düzeltti çocukta esmer kara kaşlı kara gözlü öle bir çocuk ben napayım yani çocuğa düzgün dur diorum durmuyor başka yere bakma diorum bakıyor gözlerini kısma diorum kısıyor inan bizim meslekte en az diğerleri kadar çok zor ağzını bir tuhaf büzüyor böle bişeyler yapıyor inann bir vesikalık çekmek için saatlerce o insanı düzeltede kadar çıldırıyoruz böle. neyse zorlaya zorlaya çektim bişeyler bide sağına soluna montaj yaptım baya da photoshop yaptım kadın beğenmedi. tamam beğenmemiş olabilirsin insanlık hali tamam dedim birdaha çekelim. rutuş nie yaqpmadın dio bende açtım fotoğraflarını gözüne kadar düzeltmişim gösteriyorum anlatıyorum ya allah aşkıan rutuşlu fotoyla rutuşsuzunu yanyana koyuyorum bu kadar mı bariz gözüken şeyleri nasıl görmüyosun be kadın anlamadımki. anlattım anlattım bu sefer tutturdu bana verdiğin rutuşsuz olan ya diorum hanımefendi rutuşsuzunu basmam imkansız çünkü bu bir kere vesikalık halinde bile değil bunu basmam için yeniden hazırlamam lazım. anlamdı ya bir türlü anlamadı. bu sefer abktım işin içinden çıkamadım iade ettim parasını. aldım yırttım attım fotoları. bu sefer kadın gıcıklık yapıcakya işte küçücük çocukları böle koyarsan beceremezler 18-20 yaşındaki insana dükkanmı emanet edilir . falan filan çıldırttı beni bende kibarca kovdum dükkandan hala arkadan bağırıyor terbiyesiz die dediğim kadında olsa olsa en çok 30 yaşındadır yani belki o kadar bile yoktur. bu sadece ben böle en son patlatan olay gün içinde varya bölekaç kişiyle uğraşıyorum bir bilsen

ay ne bilim çok sinir oldm ya

yok yok casper, sen şımarıyosun biraz:) hoşuna gidiyor. kadınız hepimiz, şımarırız bu tarz şeylere. hadi desek 17-18 yaşında olsan küçük sandıklarında canın sıkılır, takarsın ama 25 ten özellikle 30 dan sonra küçük göstermek şahsen benim çooooooooooooooooook hoşuma gidiyor 30una merdiven dayamış bir bayan olarak...

bunun hem avantajları hem dez avantajları oluyor ya ben ve kardeşimde öyleyizdir oğlumu benim kardeşim sanıyorlar oğlum dediğimde acelen neydi diyorlar oysaki yaşım 31 kız kadeşimi elektirik idaresinden bile kovdular okulumu astın diye halbuki kadın 27 yaşında kocaman bide kızı var illaki bazılarınıda inandırmak için kimlik göstereyimmi demek gerekiyor..bazende güzel oluyor abimin eşini benim ablam sananlar vardı halbuki kız benden 6 yaş küçük yapacak pek birşey yok sanırım.

benimde öle benden 3 yaş küçük kızkardeşimi benim ablam sanan, ve yine benden 3 yaş büyük ablamıda benim annem sanan o kadar çookk kişi varki tabiki bazen ii oluyor mesela eşim 27 yaşında o tam yaşını gösteriyor hatta çok uzun boylu belki 1-2 yaş büyük bile durabiliyor giydiği kıyafetlere göre en çok ta ben onun yanında böle çıtır çıtır duruyorumya ah ah :) :) o zevki anlatamam

ya aslında ben bu durumdan şikayetçi değildim de bazen işte insan saygı bekliyor ya sinir ediyolar beni

saçlarını kısa kestir olgun gösterir bu seni, omuzlarda ve düz saçlılar yaşça yüksek gösteriyor.

Back
X