14 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimin memleketinden uzakta yaşıyoruz.Benim sorunum kaynanam ve kayınpederim.Kaynanam ve kayınpederim anlaşamıyor o yüzden kayınpederim evine gitmiyor.uzak memleketlerde 2 oğlu kendi memeleketinde de 1 kızı var.kışın 1 ay diğer oğlunda 3 ay benim yanıma gelmeye başladı.Kocam babasına aşırı derecede düşkün.bu yüzden beni ve çocuğunu bile gözü görmüyor mecbur kalmadıkça konuşmuyor bile .yani kayınpederim geldiğinde evlilik hayatım tamamen bitiyor eşim bize karşı ilgisiz.tek yaptığım hizmet etmek iş görmek .Ha bu arada tansiyon hastasıyım tansiyonum tavan yapıyor zaman zaman.Geçen gün bu durumun böyle gitmeyeceğini çevrem tarafından da hoş karşılanmadığını buna kesin bir çözüm bulması gerektiğini anlattım.Tamam haklısın falan dedi ama geçiştirdi.Benim asıl canımı sıkan eşimin babası olduğu zaman bize ilgisiz kalması boş kalan zamanının tamamını babasına ayırması.Çocuğum da bu durumdan olumsuz etkileniyor.Sabah erkenden işe gidiyor.Akşamları geç saatte yatıyor ve kayınpederim oğluna kalk yat sabah erkenden işe gideceksin bile demiyor bu durumdan çok hoşnut.Her yıl aynı şey tekrarlanacak diye korkuyorum.Kısacası çıkmazdayım ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum.Bir akıl verin evliliğim tehlikeye giriyor.