İlac kullanmak istemiyorumBence kesinlikle almalısın canım bı kere insan hayır demeyi de bilmeli herşeye tamam diyoruz bazen zararını biz gorucegimiz halde fakat hayır dememiz de bizim için önemli kesinlikle girmelisin bı danismana
Çok iyi fikir fakat yapoamiyorum. Aşırı guleryuzluyum ve sürekli insanlara kibar davranmak zorundayım gibi hissediyorumDışa karşı,insanlara karşı duruşunu biraz sertleştirirsen belki de seni sert görüp kırmaya cesaret edemezler,ne dersin?
Kimse kendinden değerli değil canım.Çok iyi fikir fakat yapoamiyorum. Aşırı guleryuzluyum ve sürekli insanlara kibar davranmak zorundayım gibi hissediyorum
Bagirsa konuşamıyorum öyle kaliyuorum sesim titriyo elerim hatta kalp atisim artıyor kendimi ayrı evrende saniyorumKimseyi kırmamaya ben de özen gösteririm ama çektiğim çizgi aşılırsa fena carlarım.
Siz içinize atıp üzüleceğine onlar üzüldün.
İnsanlardan korkma durumu oldukça ileri bir boyut.
Ne olabilir ki, size biri bağırsa ya da başka kötü bir şey dese ne olabilir en fazla?
Ya o an cevap verip haddini bildirirsiniz ya da çeker gidersiniz.
Kaybedeceğiniz bir şey yok ki, biraz da böyle düşünün.
Peki ama her uzman ilaç kullanmıyo ki bazen terapi seansları oluyo bı görüş istersen sana kendini daha iyi hissettirir kendini insanlardan soyutlarsan düzelmez ki bazen her insana oluyo insanlardan uzaklaşma isteği fakat sen kimseyi kırmak istemediğinden kendin kiriliyosun bide öyle dusunİlac kullanmak istemiyorumuzun sure kullandığım için ön yargıliyim. Bazen herkesten uzaklaşıp bi odada saatlerce sadece durmak istiyorum..
Evet hata çoğu sürekli insalri düşünmek beni çok yoruyo biraz bencil olsaydım keşke kendimi düşünürdüm başkalarını değil: (Kimse kendinden değerli değil canım.
O yüzden etrafındakilere kibar davranıcaksın dige kendi hayatını mahfetme.
İnsanların hepsi biraz kırılmayı hak ediyor benxe.
Önceki doktorum hic konusmazdi gelirdim nasılsın iyiyim ilaca devam edelim mi siz bilirsiniz hocam hop ilaç yaz yollaPeki ama her uzman ilaç kullanmıyo ki bazen terapi seansları oluyo bı görüş istersen sana kendini daha iyi hissettirir kendini insanlardan soyutlarsan düzelmez ki bazen her insana oluyo insanlardan uzaklaşma isteği fakat sen kimseyi kırmak istemediğinden kendin kiriliyosun bide öyle dusun
Bunu her sinirli insan yaşar, bir tek siz değil ki.Bagirsa konuşamıyorum öyle kaliyuorum sesim titriyo elerim hatta kalp atisim artıyor kendimi ayrı evrende saniyorum
Bir psikolog terapisine gitmeye ne dersin?Evet hata çoğu sürekli insalri düşünmek beni çok yoruyo biraz bencil olsaydım keşke kendimi düşünürdüm başkalarını değil: (
Her gün is arıyorum neredeyse bulamadım. Yedi sekiz aydır evdeyim dışarı neredeyse ayda bir çıktım iyice uzaklastim herşeyden.Bir an önce ise girmelisiniz bence, aynı şeyleri ben de yaşadım bir dönem, evde oldukça insan içine kapanıyor. Dışarda olmak, bişeyler meşgul olmak, kendini oyalamak, depresyona engel oluyor
Her gün is arıyorum neredeyse bulamadım. Yedi sekiz aydır evdeyim dışarı neredeyse ayda bir çıktım iyice uzaklastim herşeyden.
Aslında düşünüyorum neden boyle olduğunu ya da hayatımda ne normal değil diye. Doktora anlatacak bi şey bile bulamıyorum bazen ama mutsuz ve aşırı alınganim. Bağlanma sorunum var biriyle azıcık iyi vakit gecirsem mutlku olsam öl dese olurum o derece . hoslandigim kişilere çok çabuk bağlanıyorum hayatımın merkezine aliyorum haliyle üzülüyorum..Bir psikolog terapisine gitmeye ne dersin?
Sorunlarının kaynağı küçükken yaşadığın bişeylerde olabilir.
22 yaşındayim .. SağlıkçıyimDepresyonun sebebi bu zaten sürekli evde olmak. İçine kapanmak. Şu sıralar LCW DeFacto bayram üzeri destek elemanı alıyor. Oralara başvurabilirsiniz. En azından bir adım olur. Mesleğiniz yaşınız nedir bilmiyorum ama..
O kadar yıl okul okudum kendi meslegimi yapayım emeklerime yazık diyorumDepresyonun sebebi bu zaten sürekli evde olmak. İçine kapanmak. Şu sıralar LCW DeFacto bayram üzeri destek elemanı alıyor. Oralara başvurabilirsiniz. En azından bir adım olur. Mesleğiniz yaşınız nedir bilmiyorum ama..
Tmm tam uygunsunuz , bir de acıbadem hastanesi çok eleman alıyor hemşire,sağlıkci. Hangi ildesiniz hemşire misiniz?22 yaşındayim .. Sağlıkçıyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?