Tmm tam uygunsunuz , bir de acıbadem hastanesi çok eleman alıyor hemşire,sağlıkci. Hangi ildesiniz hemşire misiniz?[/QUOThe hemsireyim gaziantepteyim
Şöyle. Tabi bu işte uzman değilim bilirkişiler daha iyi bilir ama küçükken mesela sürekli kızılan,azarlanan bir çocuk olduysan,en ufak hatanda sürekli bağırarak sorun çözmeye kalktılarsa sende bu yüzden alıngan üzgün olabilirsin. Yaşadıklarının etkisiyle sende böyle biri olmuş olabilirsin,tabi benimki sadece bir fikir. Bilemiyorum. Böyle bişey oldu mu geçmişinde.Aslında düşünüyorum neden boyle olduğunu ya da hayatımda ne normal değil diye. Doktora anlatacak bi şey bile bulamıyorum bazen ama mutsuz ve aşırı alınganim. Bağlanma sorunum var biriyle azıcık iyi vakit gecirsem mutlku olsam öl dese olurum o derece . hoslandigim kişilere çok çabuk bağlanıyorum hayatımın merkezine aliyorum haliyle üzülüyorum..
Annem sinir hastasiydi dediği bi şey olmayınca sinirlenir hata bazen kriz gecirirdi. Babam da sinirli bi insan bağırınca ürktüğüm çoktur bilemiyorum belki de öyle bi şeydir.Şöyle. Tabi bu işte uzman değilim bilirkişiler daha iyi bilir ama küçükken mesela sürekli kızılan,azarlanan bir çocuk olduysan,en ufak hatanda sürekli bağırarak sorun çözmeye kalktılarsa sende bu yüzden alıngan üzgün olabilirsin. Yaşadıklarının etkisiyle sende böyle biri olmuş olabilirsin,tabi benimki sadece bir fikir. Bilemiyorum. Böyle bişey oldu mu geçmişinde.
Bi hafta tatile teyzeme gideceğim dönüşte mutlaka basvururum son çare.. Teşekkür ederim ....En yakın ildeki özel hastaneler de dahil başvurun. Diğer işler geçici zaten LCW DeFacto falan biraz acilmanizi sağlar. Bayramda bırakırsanız .
Hani derler ya bi çocuğu ezersen pısırık olur diye. Ben bunun doğru olduğuna inanıyorum,eğer aşmak istiyorsan psikiyatri yardımı alman gerek. Lütfen ihmal etme.Annem sinir hastasiydi dediği bi şey olmayınca sinirlenir hata bazen kriz gecirirdi. Babam da sinirli bi insan bağırınca ürktüğüm çoktur bilemiyorum belki de öyle bi şeydir.
Başka turlu atlatamayacagim sanırımHani derler ya bi çocuğu ezersen pısırık olur diye. Ben bunun doğru olduğuna inanıyorum,eğer aşmak istiyorsan psikiyatri yardımı alman gerek. Lütfen ihmal etme.
İnşallah atlatırsın bi an önce canım benim,allah yardımcın olsun ama ihmal etme olur muBaşka turlu atlatamayacagim sanırım
Randevu alacağım canım çok tesekkur ederim ilgin için .. Allah razi olsunİnşallah atlatırsın bi an önce canım benim,allah yardımcın olsun ama ihmal etme olur mu
Lütfen üşenmeyip, David Burns’ün İYİ HİSSETMEK adlı kitabını alın. Daha ilk sayfalarında kendinizi bulacaksınız. Psikoloğum çok iyi bir seçim dedi. özgüvensizlik, suçluluk, akla kötü senaryolar getirme, bu duygulardan hiç kurtulamayacağım hissi, değersiz hissetme.. İnanın bir kitap o kadar rahatlatıyor ki insanı. İnternette kitabın yorumlarına bakın, bu kitabı okudukta sonra hayatı değişenleri göreceksiniz. Kitabı okuduğumda bana göre olmadığını anladım çünkü benim daha farklı sorunlarım var. Ama sizin konunuzu okur okumaz kitabın sizden bahsettiğini gördüm. Tatilde olmasam size içinden alıntılar yazardım.İyi aksamlar herkese . başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum kendim . Uzun bir sure depresyon tedavisi gördüm 8 sene once . küçüklüğümden beri sesiz içine kapanık biriyim özgüven eksikliği çok yaşıyorum . kendimi sürekli beceriksiz değersiz hissediyorum. Sanki etrafındaki herkes beni kullanıyor. yapim gereği kimseyi kiramam uzemeem . ama sürekli insanları terrsleyip azarlamadigim için onlar beni rahatça kirabiliyo. Meslegim var çalışma hayatıma daha giremedim insanlardan korkuyorum . sürekli bi şeyleri beceremeyecek gibi hissediyorum! Azarlanmaktan korkuyorum . bugün samimi olmadigkm bitiyle sözlü tartışmaya girdim sonra cevabını verdim ama yine de kendime kızıyorum. İnsanlara bu samimiyeti nasıl veriyorum benimle nasıl boyle rahat konuşuyorlar anlamıyorum! Yanındakiler aman onunla uğraşma patavatsız yersiz herifin biridir diyo ama yje de üzgünüm. Sürekli ağlıyorum sebepli sebepsiz ve çok hassasim. Sizce depresyonda miyim? Destek almali miyim ne yapmalıyım?
Denemekten bi şey çıkmaz sanırım hemen alacağım kitabi internetten . teşekkürlerLütfen üşenmeyip, David Burns’ün İYİ HİSSETMEK adlı kitabını alın. Daha ilk sayfalarında kendinizi bulacaksınız. Psikoloğum çok iyi bir seçim dedi. özgüvensizlik, suçluluk, akla kötü senaryolar getirme, bu duygulardan hiç kurtulamayacağım hissi, değersiz hissetme.. İnanın bir kitap o kadar rahatlatıyor ki insanı. İnternette kitabın yorumlarına bakın, bu kitabı okudukta sonra hayatı değişenleri göreceksiniz. Kitabı okuduğumda bana göre olmadığını anladım çünkü benim daha farklı sorunlarım var. Ama sizin konunuzu okur okumaz kitabın sizden bahsettiğini gördüm. Tatilde olmasam size içinden alıntılar yazardım.
bendeİlac kullanmak istemiyorumuzun sure kullandığım için ön yargıliyim. Bazen herkesten uzaklaşıp bi odada saatlerce sadece durmak istiyorum..
balık burcu musunuzİyi aksamlar herkese . başlıktan da anlaşılacağı gibi sorunum kendim . Uzun bir sure depresyon tedavisi gördüm 8 sene once . küçüklüğümden beri sesiz içine kapanık biriyim özgüven eksikliği çok yaşıyorum . kendimi sürekli beceriksiz değersiz hissediyorum. Sanki etrafındaki herkes beni kullanıyor. yapim gereği kimseyi kiramam uzemeem . ama sürekli insanları terrsleyip azarlamadigim için onlar beni rahatça kirabiliyo. Meslegim var çalışma hayatıma daha giremedim insanlardan korkuyorum . sürekli bi şeyleri beceremeyecek gibi hissediyorum! Azarlanmaktan korkuyorum . bugün samimi olmadigkm bitiyle sözlü tartışmaya girdim sonra cevabını verdim ama yine de kendime kızıyorum. İnsanlara bu samimiyeti nasıl veriyorum benimle nasıl boyle rahat konuşuyorlar anlamıyorum! Yanındakiler aman onunla uğraşma patavatsız yersiz herifin biridir diyo ama yje de üzgünüm. Sürekli ağlıyorum sebepli sebepsiz ve çok hassasim. Sizce depresyonda miyim? Destek almali miyim ne yapmalıyım?
Destek almayı düşünüyo musunuz
Hayır ikizler burcuyumbalık burcu musunuz
Deneyeceghim..Kibar ol
İnsanları kırma
Güler yüzlü ol
Güzel özellik bunlar
Sert olmak önemli bir özellik değil
Ama insanlar sınırını bilecek
Neyi sevmiyorsan kibarca sevmiyorum diyeceksin
Hayır diyeceksin
Duvarlarını örmeyi bileceksin
Hayır cok basit bir kelime
Söylemekten korkma
Zor değil İnanDeneyeceghim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?