Sorunum kendim

Şöyle. Tabi bu işte uzman değilim bilirkişiler daha iyi bilir ama küçükken mesela sürekli kızılan,azarlanan bir çocuk olduysan,en ufak hatanda sürekli bağırarak sorun çözmeye kalktılarsa sende bu yüzden alıngan üzgün olabilirsin. Yaşadıklarının etkisiyle sende böyle biri olmuş olabilirsin,tabi benimki sadece bir fikir. Bilemiyorum. Böyle bişey oldu mu geçmişinde.

En yakın ildeki özel hastaneler de dahil başvurun. Diğer işler geçici zaten LCW DeFacto falan biraz acilmanizi sağlar. Bayramda bırakırsanız .

Annem sinir hastasiydi dediği bi şey olmayınca sinirlenir hata bazen kriz gecirirdi. Babam da sinirli bi insan bağırınca ürktüğüm çoktur bilemiyorum belki de öyle bi şeydir.

Annem sinir hastasiydi dediği bi şey olmayınca sinirlenir hata bazen kriz gecirirdi. Babam da sinirli bi insan bağırınca ürktüğüm çoktur bilemiyorum belki de öyle bi şeydir.
Hani derler ya bi çocuğu ezersen pısırık olur diye. Ben bunun doğru olduğuna inanıyorum,eğer aşmak istiyorsan psikiyatri yardımı alman gerek. Lütfen ihmal etme.

Lütfen üşenmeyip, David Burns’ün İYİ HİSSETMEK adlı kitabını alın. Daha ilk sayfalarında kendinizi bulacaksınız. Psikoloğum çok iyi bir seçim dedi. özgüvensizlik, suçluluk, akla kötü senaryolar getirme, bu duygulardan hiç kurtulamayacağım hissi, değersiz hissetme.. İnanın bir kitap o kadar rahatlatıyor ki insanı. İnternette kitabın yorumlarına bakın, bu kitabı okudukta sonra hayatı değişenleri göreceksiniz. Kitabı okuduğumda bana göre olmadığını anladım çünkü benim daha farklı sorunlarım var. Ama sizin konunuzu okur okumaz kitabın sizden bahsettiğini gördüm. Tatilde olmasam size içinden alıntılar yazardım.

Denemekten bi şey çıkmaz sanırım hemen alacağım kitabi internetten . teşekkürler

balık burcu musunuz

Kibar ol
İnsanları kırma
Güler yüzlü ol
Güzel özellik bunlar

Sert olmak önemli bir özellik değil
Ama insanlar sınırını bilecek

Neyi sevmiyorsan kibarca sevmiyorum diyeceksin
Hayır diyeceksin
Duvarlarını örmeyi bileceksin

Hayır cok basit bir kelime
Söylemekten korkma

Deneyeceghim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…