- Konu Sahibi parlaksiyah
Öncelikle merhaba arkadaşlar, canım çok sıkkın pek kimseyle paylaşamıyorum bende buraya yaziyim ve sizlerle paylaşiyim diye konu açtım, derdim başkasıyla değil kendimle ilgili. Belki çoğunuz gereksiz bi dert diyeceksiniz ama öyle değil işte neyse konumuza gelicek olursak sorunum kilo 48-50 kilo arasındaydım bundan 5-6 ay önce . sonra ne oldu neden oldu bilmiyorum eskiye göre daha fazla yemeye başladım, fazla yediğim için midem büyüdü geç doymaya başladım derken şu anda en son 69.9 e kadar gördüm bikaç gün dişimi sıktım 3 kilo verdim hoop hemen geri aldım şimdi sabah 67.4düm fakat yine kendimi tutamadım ve bir sürü zararlı şeyler yedim .. artık öyle yoruldumki arkadaşlar boğazımı tutamamaktan, çirkin olmaktan, hiç bir kıyafetimin içine girememekten sırf kilolarım yüzünden kendimi herseyden soyutlamaktan öyle yoruldumki ne olur bana bi akıl verin nereye kadar böyle gidicek bu bilmiyorum kendimi cok kötü hissediyorum, aklım hep aldığım kilolarda, hicbirsey mutlu edemiyor beni cünkü kendimi beğenmiyorum hicbir kıyafetimin içine giremiyorum nefret ediyorum kendimden, iğreniyorum kendimden