• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunum ne bilmiyorum :( ne yapmam gerekiyor ?

Cok sagolun.... ben dinime duskunum ama abdestli gezmiyorum, galiba bu dediginizi uygulamam gerek...
bu tur muhabbetlerden kim korkmaz ki... cok korkunç... karanliktan bende korkarim...dogru ama dediginiz gibi vesvese butun bunlar...
tsk ederim msjiniz için...

Rica ederim. Gece yatmadan önce abdest alıp bir iki Kuran sayfası okursanız, bu tür düşüncelerden tamamen uzaklaşacağınızı düşünüyorum.
Hatta Kuran okumayı bilen varsa aile fertlerinden biri ya da komşularınızdan biri cuma günleri evinizde Kuran okuyabilir.
İlaçlarınızı bırakacakmışsınız sanırım, bundan sonra tekrarlamaması için bunlara ihtiyacınız olacaktır.
Okulunuzda başarılar diliyorum...

Sence yalnis yapmadim ama demi ?
en azindan içimdekileri anlatip rahatlamis oldum...
hem seninde dedigin gibi bi kac kisi kotu dusunurse bile.. onlarin demesiyle degil Rabbim ne isterse o olur...
sagol hepbera

ins kimse kotu dusunmez Arkadaslar nolur bu hastalagi Allah kimsenin basina vermesin, sizlerde kotu dusunmeyin benim hakkimda lutfen... tekrar hasta olmak istemiyorum oyle diliyorum Rabbimden...iyilesmek istiyorum, eger benim durumumda olan var ise onlarada Rabbimden acil sifalar diliyorum... nolur benim içinde sifa dileyin...
(kimse kimsenin hasta olmasini dilemesin:( )

amaaaaannn..tabi ki yanlış yapmadın..burda hepimiz neleri paylaşıyoruz hergün bi bilsen:))insanız yahu..taş değiliz..elbette anlatıcaz..paylaşıcaz...rahatlıcaz...bi daha hasta olmazsın merak etme..iyileşmişsin zaten..çoook ileride bigün torunlarına gülerek anlatırsın bugünleri...gör bak...

Gündüzleri ne yapıyorsun umarım bütün gün internete takılmıyorsundur

Rica ederim. Gece yatmadan önce abdest alıp bir iki Kuran sayfası okursanız, bu tür düşüncelerden tamamen uzaklaşacağınızı düşünüyorum.
Hatta Kuran okumayı bilen varsa aile fertlerinden biri ya da komşularınızdan biri cuma günleri evinizde Kuran okuyabilir.
İlaçlarınızı bırakacakmışsınız sanırım, bundan sonra tekrarlamaması için bunlara ihtiyacınız olacaktır.
Okulunuzda başarılar diliyorum...

Kuran gercekten bır mucıze ..
Zamanında cocukken bu tur seylerle ugrasanları dınlemıs cok korkmus,gecelerı uyuyamaz hale gelmıstım.
Taaki basucuma kuran-ı kerim koyana dek .. okumayı bılmıyordum sadece bıldıgım duaları okur yanımbasımdaki kuranla huzur bulur rahatca uyurdum..

Konu sahıbı kardesımız kuran okumayı bılmıyorsa bıle guzelce abdest alsın kuran-ı kerımı yanıbasına koysun .. goruceksın kı kurtulus kuranda.

Zamanında cocukken bu tur seylerle ugrasanları dınlemıs cok korkmus,gecelerı uyuyamaz hale gelmıstım.
Taaki basucuma kuran-ı kerim koyana dek .. okumayı bılmıyordum sadece bıldıgım duaları okur yanımbasımdaki kuranla huzur bulur rahatca uyurdum..

Konu sahıbı kardesımız kuran okumayı bılmıyorsa bıle guzelce abdest alsın kuran-ı kerımı yanıbasına koysun .. goruceksın kı kurtulus kuranda.
evet katılıyorum size...
Rabbim en çaresiz olduğumuz anlarda bize seccadeye sarılın, içinizden geldiği kadar ağlayın diyor.
Bizse işte her şeyi dert eder haline geliyoruz.
En küçük sorunda bile akla hayale gelmeyecek anlamlar çıkarıyoruz.
Kurtuluş bir tek O'ndadır...

Enerjiye çok inanırım ben ..Farklı bir enerji olmasın üstünde hani dr la çözüm olunabilcek değil de anlatabildim mi ? :s

evet katılıyorum size...
Rabbim en çaresiz olduğumuz anlarda bize seccadeye sarılın, içinizden geldiği kadar ağlayın diyor.
Bizse işte her şeyi dert eder haline geliyoruz.
En küçük sorunda bile akla hayale gelmeyecek anlamlar çıkarıyoruz.
Kurtuluş bir tek O'ndadır...

Evet cok dogru Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Gündüzleri ne yapıyorsun umarım bütün gün internete takılmıyorsundur

yok butun gun internette takilmiyorum, bazen canim sIkIlInca giriyorum bilgisayara...yoksa televizyon izliyorum telefonumda oyun oynuyorum veya arkadaslarimla mesajlasiyorum, ne bilim veya disari cikiyorum... islerimi hallediyorum... okula gidiyorum.... vsvss

Evet dogru kuran okumak cok guzel, ilaç gibi... ben okumayi biliyorum...
ama oturup ta cok fazla okumam, benim de hatam bu... zamanim var aslinda oturup guzelce saatlerce kuran-i kerim okumam lazim...
bi ara bende yanimbasima kurani kerimi koyar uyurdum gerçektende rahatlatiyo insani

Tatlışım öncelikle insanım bugün kilo alırız sonra veririz buna kafanı takma ben 45 kilodan 88 e bile çıktım şu anda sadece 5 kilo fazlam var ama kilo almama saygı duyulan biri olmamaı engellemedi başkalarının kriterlerini at bir kenara sen kendini sev ve önce kendine saygı duy en önemlisi bu .....

Kendine bir uğraş bul mesleğin varsa çalışmayı dene yoksa ismek 'e git hoşuna giden bir branş varsa yazıl hem bir uğraşın olur hem yeni insanlarla tanışırsın yavaş yavaş hayatından bir ucundan tut .

Ev işide yapabilriisn herşeyden çok anlamak zorunda değilsin basit yapabileceğin bişeyle başla .

Ama şunu unutma sen değerlisin ,öncelik sende hiç bir şey yapamıyorsun güneş var dışarı çık bir gez hangi ildesin bilemiyorum ama ben çok bunaldığımda vaupra biner denizi seyreder bir çay içerim .hoşladığın zevk aldığın sana yeniden nefes aldıranları yapmaya başla bian önce mutlu oldun mu daha az yersin zayıflarsın.
Gençliğinin kıymetini bil ...

Back
X