- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi amazon woman
-
yok sivridilli değilim. şimdiki yerde yeni çalışmaya başladım zaten o kadar muhabbetim bile olmadıBen de ortamdaki sevimsiz insan oluyordum genelde. Sonra her doğru her yerde söylenmez mantığıyla hareket etmeye başladım. En azından gıcık olmuyorlar artık.
Çok mu sivridillisiniz?
beni tanımaya çalışan bile yok şanslısın :))Bende aksine ilk girdiğim ortamda asık suratlı ve soğuğumdur ..
İnsanlar benı tanıdıkça çok severler.. ayyyy hiç göründüğün gibi değilsin derleer :))
O zaman sessiz sakin birisiniz ve sizi fark etmiyorlar. Biraz girişken olmaya deneyin bakalım değişecek miyok sivridilli değilim. şimdiki yerde yeni çalışmaya başladım zaten o kadar muhabbetim bile olmadı
evet sakin sessiz biriyim. ama bi köşede oturmuyorum hani konuşanla güzel muhabbet ediyorum. ama yeni gittim oraya da kimseyi tanımadan bişey de diyemiyorum. herkes kendi arkadaşlarıyla takılıyo yaniÇok mu sessiz sakin birisiniz? Bu yüzden bazen benimde ortamlara karışmam geç oluyor. Alışamadığım yerde sus pusumdur ama sonra ohoooo
görünüş olarak fena değilim bence. uzunum zayıfım. ama ben onlara hiçbişey yapmadım ki niye her ortamda dışarda kalıyorum. ne yapmam lazım pekiÇok mu zayıf ve güzelsin? Genelde bu tipler pek sevilmez, kıskanılır.
muhabbet ortamı olunca kesinlikle katılırım hep. selamımı falan eksik etmemeye çalışırım. ama benimle hiç alakaları yok biyerde toplanıp muhabbet halindelerO zaman sessiz sakin birisiniz ve sizi fark etmiyorlar. Biraz girişken olmaya deneyin bakalım değişecek mi
Çok mu guzelsinbeni tanımaya çalışan bile yok şanslısın :))
Rakip görüyorlar seni. Yıllarca çektim bu dertten, bilirimgörünüş olarak fena değilim bence. uzunum zayıfım. ama ben onlara hiçbişey yapmadım ki niye her ortamda dışarda kalıyorum. ne yapmam lazım peki
Çok ilginç gerçekten. Çözüm bulamadımmuhabbet ortamı olunca kesinlikle katılırım hep. selamımı falan eksik etmemeye çalışırım. ama benimle hiç alakaları yok biyerde toplanıp muhabbet halindeler
yani çok değil eh işte. o sebep olur mu ya. işe giderken hergün hevesle gidip üzülüp geri dönüyorumÇok mu guzelsin
valla ben de bulamadım:)Çok ilginç gerçekten. Çözüm bulamadım
yeni evlendim aslında alyansım da var. hani tehditlik bi durumum da yok onlara. ama haklısın kesinlikle erkeklerin arkadaşlıkları daha güzel kötülük görmedim onlardan daha :) ben de çok çektim hala çekiyorum. ama bu sebepten olduğunu hiç düşünmemiştim. kendi halimde olmaya güleryüzlü olmaya çalıştım hepRakip görüyorlar seni. Yıllarca çektim bu dertten, bilirimBiraz da işveli cilveli bir hatunsan, işyerinde bütün erkekler senin etrafında pervane oluyorsa kıskançlıkları kat be kat artar bazılarının. Boşver, sen erkeklerle daha iyi anlaşıyorsan onlarla arkadaş ol, işyerinde kadın arkadaşın olmasa da olmasın kayıp değil.
Sen konusmayı denesen? Yoksa denedığin halde hala soğuklarmı?yani çok değil eh işte. o sebep olur mu ya. işe giderken hergün hevesle gidip üzülüp geri dönüyorum
denedim hep denemeye çalışıyorum. ama devamı yok hiç. kısa cevaplar verip telefonlarına bakıyolar. bigün önce konuşan bigün sonra bırakıyor. bende arkamdan konuşup benimle konuşmama kararı aldıklarını hissediyorum. bişey yaptığım da yok daha çalışalı orda bikaç gün olduSen konusmayı denesen? Yoksa denedığin halde hala soğuklarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?