sorunum:ortam sıkıntısı

amazon woman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
4.406
7.030
78
merhaba hanımlar

bu portalda çok daha dertli konular var ama ben işin içinden çıkamadım yardımınızı istiyorum

ben yıllardır aynı olayı yaşıyorum. ortaokul, lise, üniversite, çalışma hayatımın hepsinde
örneğin çalışma hayatında yeni ortama girince imkanı yok bayanların olduğu gruba giremiyorum. yani güleryüzlü duruyorum güzel muhabbet kurmaya çalışıyorum ama imkanı yok selam dahi alamıyorum ve daha fenası laf çarpıtmalara maruz kalıyorum. ve belli ki bu yaptığım işe yaramıyo. yeni ortama geçmem de çözüm değil hep aynı şey oluyor. şu an bulunduğum ortamda insanlara nasıl davranmam lazım siz olsanız ne yaparsınız. biraz bakış açısına ihtiyacım var

Ben de ortamdaki sevimsiz insan oluyordum genelde. Sonra her doğru her yerde söylenmez mantığıyla hareket etmeye başladım. En azından gıcık olmuyorlar artık. :KK53:

Çok mu sivridillisiniz?

Çok mu sessiz sakin birisiniz? Bu yüzden bazen benimde ortamlara karışmam geç oluyor. Alışamadığım yerde sus pusumdur ama sonra ohoooo :KK53:

Ben de ortamdaki sevimsiz insan oluyordum genelde. Sonra her doğru her yerde söylenmez mantığıyla hareket etmeye başladım. En azından gıcık olmuyorlar artık. :KK53:

Çok mu sivridillisiniz?
yok sivridilli değilim. şimdiki yerde yeni çalışmaya başladım zaten o kadar muhabbetim bile olmadı

Çok mu sessiz sakin birisiniz? Bu yüzden bazen benimde ortamlara karışmam geç oluyor. Alışamadığım yerde sus pusumdur ama sonra ohoooo :KK53:
evet sakin sessiz biriyim. ama bi köşede oturmuyorum hani konuşanla güzel muhabbet ediyorum. ama yeni gittim oraya da kimseyi tanımadan bişey de diyemiyorum. herkes kendi arkadaşlarıyla takılıyo yani

O zaman sessiz sakin birisiniz ve sizi fark etmiyorlar. Biraz girişken olmaya deneyin bakalım değişecek mi
muhabbet ortamı olunca kesinlikle katılırım hep. selamımı falan eksik etmemeye çalışırım. ama benimle hiç alakaları yok biyerde toplanıp muhabbet halindeler

görünüş olarak fena değilim bence. uzunum zayıfım. ama ben onlara hiçbişey yapmadım ki niye her ortamda dışarda kalıyorum. ne yapmam lazım peki
Rakip görüyorlar seni. Yıllarca çektim bu dertten, bilirim:KK48: Biraz da işveli cilveli bir hatunsan, işyerinde bütün erkekler senin etrafında pervane oluyorsa kıskançlıkları kat be kat artar bazılarının. Boşver, sen erkeklerle daha iyi anlaşıyorsan onlarla arkadaş ol, işyerinde kadın arkadaşın olmasa da olmasın kayıp değil.

Bende öyleyim hep sessiz sakınım konuşmam aslında kendı arkadaslarım tanıdıklarım aılem karsısında da hıc oyle degılım ama nedense ıste okulda hep bır sıkıntı cektım . Hep dedim okul mu bıtıcek yok bu gecıcı ıs cıkıcam dıye dıye kendımı tesellı ettım ama cozum gerek o ılk bır ortama gırınce nasıl olacak onu ogrenmem gerek.

Rakip görüyorlar seni. Yıllarca çektim bu dertten, bilirim:KK48: Biraz da işveli cilveli bir hatunsan, işyerinde bütün erkekler senin etrafında pervane oluyorsa kıskançlıkları kat be kat artar bazılarının. Boşver, sen erkeklerle daha iyi anlaşıyorsan onlarla arkadaş ol, işyerinde kadın arkadaşın olmasa da olmasın kayıp değil.
yeni evlendim aslında alyansım da var. hani tehditlik bi durumum da yok onlara. ama haklısın kesinlikle erkeklerin arkadaşlıkları daha güzel kötülük görmedim onlardan daha :) ben de çok çektim hala çekiyorum. ama bu sebepten olduğunu hiç düşünmemiştim. kendi halimde olmaya güleryüzlü olmaya çalıştım hep

Sen konusmayı denesen? Yoksa denedığin halde hala soğuklarmı?
denedim hep denemeye çalışıyorum. ama devamı yok hiç. kısa cevaplar verip telefonlarına bakıyolar. bigün önce konuşan bigün sonra bırakıyor. bende arkamdan konuşup benimle konuşmama kararı aldıklarını hissediyorum. bişey yaptığım da yok daha çalışalı orda bikaç gün oldu

Back
X