sorunum:ortam sıkıntısı

denedim hep denemeye çalışıyorum. ama devamı yok hiç. kısa cevaplar verip telefonlarına bakıyolar. bigün önce konuşan bigün sonra bırakıyor. bende arkamdan konuşup benimle konuşmama kararı aldıklarını hissediyorum. bişey yaptığım da yok daha çalışalı orda bikaç gün oldu
aa şaşırılcak bişey. Acaba sorsan mı bı yanlış mı yaptım dıye ?

aa şaşırılcak bişey. Acaba sorsan mı bı yanlış mı yaptım dıye ?
yapmış olmamın imkanı yok. daha orda çalışalı bikaç gün oldu. inan daha hiçbirinin adını dahi öğrenmedim o derece alakasız kaldım. bide davranışlarıma çok dikkat ettim her ortamda aynı oluyo diye. ama gene aynısı oldu tabi. canım yanıyo ne yalan söyliyim

yeni evlendim aslında alyansım da var. hani tehditlik bi durumum da yok onlara. ama haklısın kesinlikle erkeklerin arkadaşlıkları daha güzel kötülük görmedim onlardan daha :) ben de çok çektim hala çekiyorum. ama bu sebepten olduğunu hiç düşünmemiştim. kendi halimde olmaya güleryüzlü olmaya çalıştım hep
Ben de evliyim şekerim ve anneleri yaşındayım artık çoğunun. Ama biliyorsun, erkeklere evli ve olgun kadınlar çekici geliyor. Eski çalıştığım yerde bana asılan biri vardı, çok da hoş bir çocuktu. Neyse bu arada bir sabah uğrar, bana çay getirir, masama yaslanıp şnav çekerdi....Evet bildiğin şnav...3-5 çekip bana kaslarını gösterirdi işte aklı sıra...Kızın biri gitmiş buna, sen niye her sabah X'e çay götürüyorsun, yalakalık mı yapıyorsun filan diye sormuş. Başka bir tanesi şnav çektiğini görmüş (ki genelde kapım hep kapalıdır, biri girerken farketti herhalde) onu sormuş buna. Bana gelip sizi çok kıskanıyor bu hatunlar demişti...Yapacağın bir şey yok, kafaya takma, erkeklerle takıl işyerinde. Kadınlardan daha dürüstler en azından.

Bende öyleyim hep sessiz sakınım konuşmam aslında kendı arkadaslarım tanıdıklarım aılem karsısında da hıc oyle degılım ama nedense ıste okulda hep bır sıkıntı cektım . Hep dedim okul mu bıtıcek yok bu gecıcı ıs cıkıcam dıye dıye kendımı tesellı ettım ama cozum gerek o ılk bır ortama gırınce nasıl olacak onu ogrenmem gerek.
ortama girmek ayrı zanaat. üniversitede aynıydı şimdi de aynı. insanlar sürekli konuşkan insanları seviyo sanırım

Ben de evliyim şekerim ve anneleri yaşındayım artık çoğunun. Ama biliyorsun, erkeklere evli ve olgun kadınlar çekici geliyor. Eski çalıştığım yerde bana asılan biri vardı, çok da hoş bir çocuktu. Neyse bu arada bir sabah uğrar, bana çay getirir, masama yaslanıp şnav çekerdi....Evet bildiğin şnav...3-5 çekip bana kaslarını gösterirdi işte aklı sıra...Kızın biri gitmiş buna, sen niye her sabah X'e çay götürüyorsun, yalakalık mı yapıyorsun filan diye sormuş. Başka bir tanesi şnav çektiğini görmüş (ki genelde kapım hep kapalıdır, biri girerken farketti herhalde) onu sormuş buna. Bana gelip sizi çok kıskanıyor bu hatunlar demişti...Yapacağın bir şey yok, kafaya takma, erkeklerle takıl işyerinde. Kadınlardan daha dürüstler en azından.
aslında doğru diyosun. erkekler daha çok muhabbet kuruyo. ben ortamda tek kaldım kalmasın diye konuştuklarını düşünmüştüm. ona gıcık olduklarına bayanlar öyle yapar mı ya. inan çünkü ne kötü davranış yaptım ne muhabbetsiz kaldım. bide bigün konuşan ertesi gün uzak duruyor. aralarında da konuştuklarını düşündüm ben de. haklısın gerçekten yapacak bişeyim yokmuş. o konuda haklısın bence de çok daha dürüstler :) kendim takılırım artık napiyim. bende nerde yanlış yapıyorum diye kendimi yiyip duruyodum

görünüş olarak fena değilim bence. uzunum zayıfım. ama ben onlara hiçbişey yapmadım ki niye her ortamda dışarda kalıyorum. ne yapmam lazım peki
Uzun ve zayıf mısınnn derhall terket bu forumu :KK53::KK53:
Beni de almaz kızlar aralarına ama çok da fifi çünkü ben onlar gibi ay ne giysem aman makyajım nasıl triplerinde hiç olamadım ,derdim kendimle.Takmıyorum bile.

Uzun ve zayıf mısınnn derhall terket bu forumu :KK53::KK53:
Beni de almaz kızlar aralarına ama çok da fifi çünkü ben onlar gibi ay ne giysem aman makyajım nasıl triplerinde hiç olamadım ,derdim kendimle.Takmıyorum bile.
ay güldürdün beni çok :)) yani ben tiple olduğunu hiç düşünmemiştim. nerde yanlış yapıyorum diye kendimi yedim bugun. işyerinde biraz dışarda kaldım şuan ama yapcak bişey yok sanırım. belki alışmam lazım :)

ay güldürdün beni çok :)) yani ben tiple olduğunu hiç düşünmemiştim. nerde yanlış yapıyorum diye kendimi yedim bugun. işyerinde biraz dışarda kaldım şuan ama yapcak bişey yok sanırım. belki alışmam lazım :)
Fazla özgüven deposu gibi mi duruyorsun sen de bana öyle demişlerdi.

Ben de pek tutturamam bu işleri. Frekans tutmadı demek ki deyip geçiyorum artık.

yaa yapma böyle iyice dışlanıyorum zaten :)) sana özgüvenli mi dediler anlamadım aslında öyle insanı daha çok sevmezler mi
İşe girdiğim ilk gün bile dik dik yürüdüğüm için uyuz olmuşlar bana.Mecbur muhabbet ettik iş için vs sonra tanıdılar ve aynen fazla özgüvenli duruyordun itici görünmüştün dediler.Hala da çok samimi olmam.Dedim ya ben buyum.Çok da fifiii

İşe girdiğim ilk gün bile dik dik yürüdüğüm için uyuz olmuşlar bana.Mecbur muhabbet ettik iş için vs sonra tanıdılar ve aynen fazla özgüvenli duruyordun itici görünmüştün dediler.Hala da çok samimi olmam.Dedim ya ben buyum.Çok da fifiii
mesela aynı ortamda oturmak zorunda kaldın ne yaparsın. senden taktik alayım :) yani ben dışta kalmak istemedim. aslında fazla samimiyeti de sevmem. sadece tek kalınca aynı ortamda ne yapacağımı şaşırıyorum

hic takmam bende oyleydim cok neseli biriydim guler yuzluydum ama artik umursamayip geciyorum artik kendiler cagiriyor ortama guler yuzlu iyi olunca yaramiyor boylelerine olabildigin kadar umursamaz ol

mesela aynı ortamda oturmak zorunda kaldın ne yaparsın. senden taktik alayım :) yani ben dışta kalmak istemedim. aslında fazla samimiyeti de sevmem. sadece tek kalınca aynı ortamda ne yapacağımı şaşırıyorum
Oturdum beraber,en azından yemekte vs oturuyorsun mecbur.Konuşmaya çalıştıkları konu hakkında fikrim varsa söylüyorum.Eğer ki yanlış biliyorlarsa vay hallerine,anında düzeltirim ya da fikrimi beyan ederim.Sonra yine aynı dik dik yemeğim bitince giderim.
Yani daha da itici olurum.Benden tüyo alma tatlım daha beter olur :KK53: Benim yapım bu.Sonradan olmaz bu işler.

Oturdum beraber,en azından yemekte vs oturuyorsun mecbur.Konuşmaya çalıştıkları konu hakkında fikrim varsa söylüyorum.Eğer ki yanlış biliyorlarsa vay hallerine,anında düzeltirim ya da fikrimi beyan ederim.Sonra yine aynı dik dik yemeğim bitince giderim.
Yani daha da itici olurum.Benden tüyo alma tatlım daha beter olur :KK53: Benim yapım bu.Sonradan olmaz bu işler.
zaten ben de itici takılıyorum şuaralar sıkıntı olmaz :) insan biyerden sonra çabalamayı bırakıyo zaten. işe gider gelirim zaten sadece o belli oldu. sadece iletişimde yanlış bişey mi yapıyorum diye merak etmiştim ama bende suç yokmuş yani

hic takmam bende oyleydim cok neseli biriydim guler yuzluydum ama artik umursamayip geciyorum artik kendiler cagiriyor ortama guler yuzlu iyi olunca yaramiyor boylelerine olabildigin kadar umursamaz ol
haklısın bak işe başladıktan beri güleryüzlü muhabbetli durdum gram faydası yok. umursamaz kendim takılayım bende bari en azından kafam rahat olur

Hiç bi ortama girmek için uğraşmam soğuk ve sert görünürüm ilk başta ama beni pek sever insanlar nedense :KK48:

Back
X