- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi AzrAyazZehrAhmet
Alys Kesinlikle evet ve o patronlarım hala nişanlımı çok seviyorlar sanki herşey normalmiş gibi arada beni bile soruyorlarmış ne yaptı iş bulabildi mi diye beni böyle uzaklaştırmışken nişanlıma hala yakın olmaları beni geriyor sanırım ama oda bu durumdan memnun değil ben çıktığımda o da cıkmak istedi ama ben engel oldum onun 6-7 yıllık bir geçmişi var sonuçta su an çıksa tazminatını alamaz mecbur 2 3 yıl daha orada kalıp çalışmak zorunda.. O bir şekilde devam ediyorda ben kendimi kurtarmak için ne yapmam gerektiğini hala bulabilmiş değilim belki de bu 8 ay süresince iyi bir iş bulamamamdan da kaynaklanıyor olabilir şu an iş arayışım devam ediyor ama önceki mesleğim olan muhasebe alanında birşeyler bakıyorum umarım en yakın zamanda bunları aşıp buraya dönüp saçmalamışım diyebilirim : /
Saçmalamak güzeldir, sizi saçmalayan halinizle destekleyen sevgili de güzeldir :)
Aslında yeni bir iş hayatı insanı korkutsa da insan olumlu bakabilse çok daha faydalı olur kişi için.
Hem çevre genişler, hem önceki tecrübelerden ötürü daha kendine güvenli olursun, eski hatalarımı yapmayacağım diyerek yeni bir başlangıç yaparsın.
Yeni heyecanlar da güzeldir.
Çalıştığım şirkette 5. yılım, çok koşturmacalı işlerim olsa da, artık eski heyecanım kalmadı, sırf o heyecanı yeniden tatmak için iş değişikliği düşünüyorum. Sadece oğlum küçük olduğu için şu an düzenimi bozmamak için erteledim.