Problem benim göbek adım oldu ..
Konuya odaklanır misin ?
Önemli senin düşüncelerin
Peki, elimden geldiğince ayıklamaya çalışayım.
Konuyu satır satır okuyorum:
1) Konuyu senden bağımsız düşünemem Witch önce bunda anlaşalım. Doğru bir karar için konuyu senle beraber tartmak lazım.
2) Hoşlanma olayı geliyor sanki, o kıvılcımdan bir yangın çıkmış gibi.
3)Senin romantik olduğunu bilmezdim. :) Ama şu bir gerçek, kadın ruhu eser miktar bile romantizm ister. Bu da kadının şahsi, sevdiği türden bir ilgiyi minimum da olsa alma istemi. Bunu görecek ki "Bu adam benim sevgime değer" diyecek. Sanırım bunu tartmaya çalışıyorsun içinde.
4) Şimdi sorularını cevaplayayım, sen de kendini gör; benim gözümde sen (Buradan edindiğim izlenimlere göre)
Evcilleşmesi için doğru aşkı bulması gereken, ruhuna dokunacak insanı bulması gereken bir aşk gezginisin. (Bana benziyorsun ama ben sen kadar değilim)
Bak senin için şirket yemeğine bile gitmedim seninle beraber olabilmek için eve geldim mı?
"Adam benim hoşlantımı görmüyor; göstermek için illa daha çok mu uğraşacağım, onun yoluna mı girmem lazım illa?" sorusu bu aslında. Seviyorsun; ama elbette kendini de seven bilinçli bir kadınsın ve verdiğin değerin karşılığını kendi istediğin tarzda görmek hakkın.
Sorunca anı mı yaşamıyor oluyor insan
Evet, anı yaşıyoruz hepimiz ama bu anların toplanıp, nasıl bir geleceğe doğru bizi götüreceğini de sevdikçe merak etmeye başlarız. Sanırım ciddi bir şeyleri istiyorsun Witch.
Yoksa gerçeği farkettiği için karşıdaki rahatsız mı oluyor?
Hayır, gerçeği fark etmek değil, aynı ritmde koşmadığınızı görüyor. O da kendini (Eğer seni seviyorsa) tartmalı, ben bu anların toplamına ne kadar ciddi baktım, cidden mutluydum ve biz bir arada bunu daha ciddi yaşamalı mıyız? diye kendine sorabilmeli. Kendini tanıyan insan, sevdiği kadını tanır. Ya kendini bilmiyor bu adam, ya seni sevmiyor.
Kendini bilmiyorsa, olgun değil, daha vakti var; seni, senin onu sevdiğin gibi sevmiyorsa da gönül eğliyor.
Kaldı iki seçeneğimiz.
Gun içinde aramaz mı insan mesela naptın yemek yedin mi ?
Canın sıkılıyor mu ?
Özledin mı ?
Üfff bitse de gelsem seni görsem demez mi insan?
Bu da ilişkinizin dinamiği ile alakalı. Eşim beni sevgiliyken arardı, ama her gün değil. Ben her gün aranmaya gelemem, bilirdi. Ama aradığında da konuşmalara doyamazdık orası ayrı. Burada da bir çelişki var; sen kendini fazla bağımsız gösterip, ona -beni arama- mesajını alttan alta verdin de adam seni sıkboğaz etmemek için aramadı mı? Yoksa hakikaten adam yukarıdaki iki seçenekten biri mi? Yani odun mu? Ya da pç mi?
Bütün bu anlattıklarım öküzlük belirtisi mı?
Abazalik mı?
Ben gerçekten mal miyim ?
Sen mal değilsin, hoşlanmaya başlamış (Yani hafif körlük bölgesine kaymakta olan) sevgi dolu, öfkeli ve anlamaya çalışan birisin.
3 tahlil noktan var bu adam için Witch;
1)Bu adam ya tahmin ettiğin kadar farkında/zeki değil, göremiyor.
2)Seviyor da, hani ayıptır söylemesi çıtır çerezlik seviyor.
3)Senin ne istediğini anlayamıyor.
Onunla konuş-doğru soruları sor ve onun konuşmalarına, beden diline bakarak, hangi seçenekte bir adam olduğunu incele. Sonra da içgüdülerini dinle. Kalbin huzursuzsa, muhtemelen içgüdülerin sana -o doğru adam değil senin için- demeye çalışıyordur.