• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soruunnn :/

Lydiass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
77
3
18
İstanbul
Arkadaşlarr benim bi derdim var artık cok sıkıldım bu konudan benim burnum kemerli ve benı bu cok ragatsız edıyo yandan bakılınca falan kafamı yan cevırmek istemiyorum cok kafama takıyorum ama estetik de istemiyorum hem gunah oldugu icin hemde ben ozumsetemıyorum kendime boyle yapay gıbı duruyo ama boylede yapamıyorum napsam bılemıyorum ya kaafama cok takıyorum

Bnmde oyleee. Walla ypck bse yok.
Sorun etmemeye calisssss

estetik istemediğine göre bunu düzeltebilecek başka bir şey yok
ufak tefek makyaj hileleri yapabilirsin sadece
ayrıca estetiğin günah olduğunu söylüyorsun o zaman yaradılış özelliklerini de kafana takmamalısın

estetik istemediğine göre bunu düzeltebilecek başka bir şey yok
ufak tefek makyaj hileleri yapabilirsin sadece
ayrıca estetiğin günah olduğunu söylüyorsun o zaman yaradılış özelliklerini de kafana takmamalısın

tabikide oyle canım ama baska insanları gordunmu bi kız olarak kafana takıyousunn tabiki bundan kendini alabilen de yoktur diye dusunuyorum insan ister istemez takıyor

saclarım uzun canım ama ne bileyım insan takıyor genede insanların hep burnuna bakıyorum takıntı oldu resmen

Dedim ya belki de sorun burnun değil senin takıntındır. Saçın fiziğin giyimin bakımın yerinde olsun önemli olan albeni denilen o kavram gerisi hikaye . Ne güzel hatunlar gördüm burnunda süm.... Tutamayan . Herşey alımlı olmak.

bence hiç kafaya takmamalısın benmde burnumda cok hafıf yamukluk var beden dersinde basketbol topu gelmıstı ondan oldu sanırım ama ınan hiç takmıyorum bile estetiktende yana degılım kişiyi çok rahatsız etmiyosa :32::34: bence saclarını uzun tut kahkul kestir :)

Dedim ya belki de sorun burnun değil senin takıntındır. Saçın fiziğin giyimin bakımın yerinde olsun önemli olan albeni denilen o kavram gerisi hikaye . Ne güzel hatunlar gördüm burnunda süm.... Tutamayan . Herşey alımlı olmak.

sagolll canımm cok tskr ederim dogru dıyosun normalde alımlı bi kızım ama ne diyim butun onların icinde o gozume batıyo ondan ragatsız edio tabilki Rabbime cok şükür elimiz ayagmz duzgunnn... cok sukur

bence hiç kafaya takmamalısın benmde burnumda cok hafıf yamukluk var beden dersinde basketbol topu gelmıstı ondan oldu sanırım ama ınan hiç takmıyorum bile estetiktende yana degılım kişiyi çok rahatsız etmiyosa :32::34: bence saclarını uzun tut kahkul kestir :)

gecmıs olsn cnm bende kucukken han ı demır dıvanlar olur ya onun sıvrı kosesıne carpmısım ve cok sısmıs o zaman burnum hatta ıcerde bu yuzden bi tkanklık var kemıkle alaklı nefes prblemımde var ama cok degıl hanii. ama estetik istemiyorum cok yapayy vede kendi hakkımda estetikli dedirtmek istemiyorum belki yanlıs ama ben bole dusunuyorum

E sen ne yarden ne serden geçmiyorsun
Nasıl bir çözüm olacak ki ya estetik olacaksın ya da kendini böyle kabul edeceksin

benimde burnum dusuk azicik daha dusuk olsaymis agzima gircekmis:5: bunu anneme dedim eee allah biliyor isini bak kil payi agzinda degil diyor:1:bende dusundum estetik olmayi esim kesinlikle karsi cikiyor oyle birsey yok sen kafana takiyorsun diyor birgun yine bu konuyu konursuyoruz esime dedim bana estetik parasi ayarla ne olursun ayyy iyice takdin ona dedi o sirada ben ayakdayim oda buzlukdan buz almaya kalkti buzlugun kapisini saaakkkkk diye benim burnuma vurdu:5: vallahi allah carpti beni zannettim o kadar buyuk aci olurmu oluyorum zannettim esim bakayim diye yalvariyor gormedim diye:26: benim avuclarimdan kan bosaliyor o derece :5:sonra dedimki allahim bu kadar aciya dayanamadim ameliyeta nasil dayancam hem o kadar cok hasta sakatlar varken benim yaptigim ismi sapasaglam burnumu begenmiyorum dedim vazgectim ama sabahleyin aynada burnumu havaya dogru kaldiriyorum ne kadarda guzel gaci oluyorum buda gozumden kacmiyor yani:52::52:

benimde burnum dusuk azicik daha dusuk olsaymis agzima gircekmis:5: bunu anneme dedim eee allah biliyor isini bak kil payi agzinda degil diyor:1:bende dusundum estetik olmayi esim kesinlikle karsi cikiyor oyle birsey yok sen kafana takiyorsun diyor birgun yine bu konuyu konursuyoruz esime dedim bana estetik parasi ayarla ne olursun ayyy iyice takdin ona dedi o sirada ben ayakdayim oda buzlukdan buz almaya kalkti buzlugun kapisini saaakkkkk diye benim burnuma vurdu:5: vallahi allah carpti beni zannettim o kadar buyuk aci olurmu oluyorum zannettim esim bakayim diye yalvariyor gormedim diye:26: benim avuclarimdan kan bosaliyor o derece :5:sonra dedimki allahim bu kadar aciya dayanamadim ameliyeta nasil dayancam hem o kadar cok hasta sakatlar varken benim yaptigim ismi sapasaglam burnumu begenmiyorum dedim vazgectim ama sabahleyin aynada burnumu havaya dogru kaldiriyorum ne kadarda guzel gaci oluyorum buda gozumden kacmiyor yani:52::52:

Back
X