- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Öyle deme kisss kadin sitesi ama kadin düşmanı çok bakma sen dogruyu söyleyeni kovuyorlar :)))
Senin anlama problemin var tavsiyelerini kendinde kulln terzi kendi söküğünü dikemz hesabi olmasn snraKendini ifade edemiyorsa, o zaman kendini bu konuda gelistirsin. Açsin bi kitap okusun, biraz dil bilgisi calissin. O zaman kendini iyi ifade etmeyi basarir. Ama biz bunu soyleyince, "ben işimde iyiyim gerisi tınn" yazdi. Şaka gibi bir yazim ve konusma dili var. Sokaktaki ergenler boyle konusuyor.
Burada neler neler yazdilar kadina birakta o kadar olsun sinirlenmistir ama hayatim buradaki insanlarda direk kavga yontemiyle çözmeye calisiyorlar bende onu anlamiyorum
Bu konumda olduğu gibi o konumda yanls yere çekildi bunu biliyorz birde eski konularla yeni konuda insani elstirmk nedirHa sizi şimdi hatırladım,siz annem bizi rezil ediyor diyen üyeydiniz.
Şimdi de diğer insanlar adına mı utanmaya karar verdiniz ?
Eğer konularınız yanlış anlaşılıyorsa konularınızı yanlış anlatıyor olabilirsiniz , bir de bu açıdan bakın derimBu konumda olduğu gibi o konumda yanls yere çekildi bunu biliyorz birde eski konularla yeni konuda insani elstirmk nedir
Şimdi mesleksel olarak düşünürsek her meslek farkli bazi bayanlarimiz kiskanclik yapip hem eslerini sevgililerini vs. Küçük düşürerek karsisindaki bayan kendisini kötü hissedebilir sinirle yazmis olabilir ama bu kimseye hakaret etme hakkini tabikide vermezHanımefendi konunun başında kadınlara ''malum insanlar'' ''buldumcuk'' gibi kelimeler kullanan biz değiliz.Kendini ifade etmeyi bilmiyorsa da öğrenecek,bu kimseyi küçük düşürme hakkı vermiyor insana,ha yok ben böyle iyiyim diyorsa da gelecek eleştirilere yapacak bir şey yok.Kendi hemcinsine iki konuştu diye ''buldumcuk'' diyen birine ben pek de saygı göstermem,gösteren olacağını da çok sanmıyorum.
İddiaya girecek babayiğit tanımıyorum bu tespitin üzerine.Sagĺik meslek yuksekokulu bile degil!iddiaya giren
Buldumcuklar görmemişler koca delisi yine diyorum evt herseyi koca ve cocktn ibaret marifet sayanlar dolms tasms etrafHanımefendi konunun başında kadınlara ''malum insanlar'' ''buldumcuk'' gibi kelimeler kullanan biz değiliz.Kendini ifade etmeyi bilmiyorsa da öğrenecek,bu kimseyi küçük düşürme hakkı vermiyor insana,ha yok ben böyle iyiyim diyorsa da gelecek eleştirilere yapacak bir şey yok.Kendi hemcinsine iki konuştu diye ''buldumcuk'' diyen birine ben pek de saygı göstermem,gösteren olacağını da çok sanmıyorum.
Normal yanik var gidp hastanede müdahale edilen agda yanığı varrr hepiniz kadnsz diye cogunun başına gelmiştir diye sormam sacmami tıbbi boyutu nedir aciklarmsnz agdaa yaniigi bu 2 haftadr geçmeyen bisey vee çoğu kadinin basina gelebilecek biseyİddiaya girecek babayiğit tanımıyorum bu tespitin üzerine.
Kolundaki yanığı paylaşmış çare arıyor. Sonra millete tansiyon şeker soruyormuş
Bu konumda olduğu gibi o konumda yanls yere çekildi bunu biliyorz birde eski konularla yeni konuda insani elstirmk nedir
Normal yanik var gidp hastanede müdahale edilen agda yanığı varrr hepiniz kadnsz diye cogunun başına gelmiştir diye sormam sacmami tıbbi boyutu nedir aciklarmsnz agdaa yaniigi bu 2 haftadr geçmeyen bisey vee çoğu kadinin basina gelebilecek bisey
Acik aramayın komik duruma dusuyorsnzNormal yanik var gidp hastanede müdahale edilen agda yanığı varrr hepiniz kadnsz diye cogunun başına gelmiştir diye sormam sacmami tıbbi boyutu nedir aciklarmsnz agdaa yaniigi bu 2 haftadr geçmeyen bisey vee çoğu kadinin basina gelebilecek bisey
Ne istiyorsn seni tatmin etmem için diplomami ataymmi ya da maas bordromu dhaa ayrıntılı olur senin içinİddiaya girecek babayiğit tanımıyorum bu tespitin üzerine.
Kolundaki yanığı paylaşmış çare arıyor. Sonra millete tansiyon şeker soruyormuş
Normal yanik var gidp hastanede müdahale edilen agda yanığı varrr hepiniz kadnsz diye cogunun başına gelmiştir diye sormam sacmami tıbbi boyutu nedir aciklarmsnz agdaa yaniigi bu 2 haftadr geçmeyen bisey vee çoğu kadinin basina gelebilecek bisey
Yok sağ ol, bu yazımla bile sağlıkçı olunabilecek bir ülkede yaşadığımı maalesef ki biliyorumNe istiyorsn seni tatmin etmem için diplomami ataymmi ya da maas bordromu dhaa ayrıntılı olur senin için
Sağlıkçı nasl olunuyorms git bir araştır bebeğim yaa haaa belirt tamam mi benim yazim imla kurallarım çok iyidir diye cok önemli çünküYok sağ ol, bu yazımla bile sağlıkçı olunabilecek bir ülkede yaşadığımı maalesef ki biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?