- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Öksürüğü var gibi sanki cocugu hastaHastaneye eşleriyle gelip eşlerinin hastalığını mı anlatiyorlar?
-Hadi kocacım öksür bakalım. Aferim paşama
O ara bende strese giriyorum yanlış birşey yapıyormuşum gibiHaklısın bende çok sinir oluyorum .
Bende evlıyım . Parmağımda yüzüğümde var. Ama gelip fiyat sorarken yanında eşi veya kızarkadaşı varsa garip garip hallere giriyorlar
Yav bende evlıyım . Ben özellikle dışarda pek kımseyle muattap olmayı sevmem eşimi yönlendırırım. Sakınan göze çöp batar unutmayın .
Serbest bırakın . Kalırsa sizindir. Giderseee hheeeeççç sizin olmamıştır.
Illet bir durum, okulda da çok karşılasıyorum aslında eş olarak veliler geldiğinde adam merhabanın ötesine geçemiyor, resmen izin vermiyor eşi. Ama hastane işlerinde tuhaf geldi.Öksürüğü var gibi sanki cocugu hasta
Evet haklıısn göz göze teması kesıyorum Falan ay çok kötü ya . Daha bunun yanında çalışan kişilerin eşleri varO ara bende strese giriyorum yanlış birşey yapıyormuşum gibi
Valla bilmiyorum da itici olduklari kesin benim acimdanKocasının hastalığını anlatmak nedir yahu. Bir şeyi hatırlamaz hatırlatmak için şunu da söylemeyi unutma der o ayrı da çoğu kadın kocasına neden annesiymiş gibi davranıyor ?
Herkes ölüyor zaten kocişlerine,tüm kadınlar potansiyel tehlikeMaazallah hastalığını anlatırsa ses tonu sizi etkiler aranızda çok acayip elektriklenmeler olur kaçar kocaları Bu kadar güvensizlikle nasıl evlilik sürdürüyorlar acaba
Demekki her yerde böyleler bende sadece bizde oyle sanıyordumIllet bir durum, okulda da çok karşılasıyorum aslında eş olarak veliler geldiğinde adam merhabanın ötesine geçemiyor, resmen izin vermiyor eşi. Ama hastane işlerinde tuhaf geldi.
Hahahahahaabir de bunların şey versiyonu var böyle ortama güzel kız gelince hemen sevgilisine, kocasına dokunan hanımlar herhalde adamlar elektrik almasın diye topraklama yapıyorlar.
ekşi sözlükte gördüydüm bunu çok hoşuma gitmişti.Hahahahahaa
Yok yok alenen kocasına "Sen bir dur." diyeni gördüm. Konu çocuğun babası ile problemleri iken hem de. Bir de erkek velilerin de çocuklarının sorunlarıyla ilgilenmeleri için aradıklarım oluyor. "Eşim yoğun beni arayın." diyen kızan da var. Nasıl atlayacak gibi görünüyorsam demekDemekki her yerde böyleler bende sadece bizde oyle sanıyordum
Aynısı dün oldu eşimle yemek yemeğe gittik biz masada genellikle karşı karşıya otururuz. Eşimin arkasında kalan masada yanyana oturan bir çift vardı bende wc nerde diye bakınıyordum o çiftin yanındaymış kız onlara bakıyorum sandı galiba adamın gömleğini yellemeye başladı adamın gömlek yarıya kadar açık güya terlemiş serinletiyo elini omzuna attı falan çok tuhaf geldi bana. Bende eşimi seviyorum ama hiç dikkt çekmeye çalışmam.bir de bunların şey versiyonu var böyle ortama güzel kız gelince hemen sevgilisine, kocasına dokunan hanımlar herhalde adamlar elektrik almasın diye topraklama yapıyorlar.
Ay ben şok ne kadnlar var yaaa pesYok yok alenen kocasına "Sen bir dur." diyeni gördüm. Konu çocuğun babası ile problemleri iken hem de. Bir de erkek velilerin de çocuklarının sorunlarıyla ilgilenmeleri için aradıklarım oluyor. "Eşim yoğun beni arayın." diyen kızan da var. Nasıl atlayacak gibi görünüyorsam demek
hahahah komik ama yani siz zaten evlisiniz hoş evli olmasanız da niye bakasınız elin adamına, garip ya.Aynısı dün oldu eşimle yemek yemeğe gittik biz masada genellikle karşı karşıya otururuz. Eşimin arkasında kalan masada yanyana oturan bir çift vardı bende wc nerde diye bakınıyordum o çiftin yanındaymış kız onlara bakıyorum sandı galiba adamın gömleğini yellemeye başladı adamın gömlek yarıya kadar açık güya terlemiş serinletiyo elini omzuna attı falan çok tuhaf geldi bana. Bende eşimi seviyorum ama hiç dikkt çekmeye çalışmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?