Soruyorum o kadınlara

Aynısı dün oldu eşimle yemek yemeğe gittik biz masada genellikle karşı karşıya otururuz. Eşimin arkasında kalan masada yanyana oturan bir çift vardı bende wc nerde diye bakınıyordum o çiftin yanındaymış kız onlara bakıyorum sandı galiba adamın gömleğini yellemeye başladı adamın gömlek yarıya kadar açık güya terlemiş serinletiyo elini omzuna attı falan çok tuhaf geldi bana. Bende eşimi seviyorum ama hiç dikkt çekmeye çalışmam.
Ben utanırım o şekillere girmeye vallahi

Gerçekten görüntü kötüydü çok çift gördüm ama ne bilim insan içinde adamın gömleğini yellemek çok tuhafıma gitti benim bide bunların sen bakınca öpen cinsi var
Geçen şikayetini sordm doktora ön bilgi vercem tansiyon flaansa tansiyon bakcam sekerse seker gibi..adam anlatıyordu kadn araya girdi aşkım doktora anlatırız:) ezikkkk dedim içimden

Ya burada bile eşim beni aldattı konularını bir incelersek
Suç gene aldatan kocaya değil kocasının beraber olduğu kadın da bulunur kadına lanetler okunur çünkü kocasını baştan çıkarmıştır karşı taraf
Adam burada masum nefsine yenik düşmüş bir mağdurdur
Aldatan kocası değil kadınmış gibi

Merhaba hanımlar konum cok dert degil benim için ama yinede bazen insanın canını sıktığı oluyor calsiiuorz malum insanlarla ic ice dip dibeyiz iletişim olmaktan birsey olmuyor,olmuyor da nedir bu kadinlarda ki bu itici tavırlar sanki kocalarını kapcaz alip goturcez kocasının hastalığını anlatmasna müsaade etmeyen dibinden ayrılmayan eslerinden önce atilmalar ondn almayn kanı benden alin diyecek insanlar var nasl anlatsam tarif edemiyorum böyle bir degisikler yani yüzük takmıyorum evliyim rahatsz ediyor ondan mi desem yoksa herkese mi böyleler desem bilemiyorum arkadaşlarıma sordum sorusturdm kiskaniyorlardr diyorlar o bariz belli zaten ama neden yani niye boyleler var mi fikriniz buldumcuk gibi
Kocam da kocam beyim de beyim :deli:

Geçen şikayetini sordm doktora ön bilgi vercem tansiyon flaansa tansiyon bakcam sekerse seker gibi..adam anlatıyordu kadn araya girdi aşkım doktora anlatırız:) ezikkkk dedim içimden
Bende hemşireyim :) ben aksine hep sapık adamlara denk geliyorum en son bütün servise yazmış adamın biri (hasta yakını) linç edeceklerdi de yırttı :) bence fazla takılma gül geç eğlenceli yani :D

Ya burada bile eşim beni aldattı konularını bir incelersek
Suç gene aldatan kocaya değil kocasının beraber olduğu kadın da bulunur kadına lanetler okunur çünkü kocasını baştan çıkarmıştır karşı taraf
Adam burada masum nefsine yenik düşmüş bir mağdurdur
Aldatan kocası değil kadınmış gibi
Kesinlikle tüm suç kadnda kocan istemese kadn ne yapabilir

Ayyyyyu oyle tipler cok ozguvensiz sumsuk tiplerrrrr....szde oyle tip kadinlara bon bon bakip telefonunuza bakip aaaaaa pirlanta tek tas almisssss kocisim deyin sesli olarak.sonra pardon deyip bir konusma yapin yalandan esinizle birde kahkaha patlatin morarsinnnnnlar

Ohaaaa acaba ben cok mu large im suan kendimi sorgulamaya başladım.
Allah var kocamda yakışıklıdır . Yani cok aşırı yagusuuuuklu degil de,havai style tshort gomlekler alıyorum ona cok yakisiyor sac sakal modeline de ben karar veriyom herkes begendi bu sac sana daha güzel olmus abi dediler..:halay::rapci: bir hastane,eczane,magazaya heryere gideriz bazen orda kadinlar satis yapan falan esimle diyologa girer mesela bunuda denermisiniz size cok yakışır tarzinda sunlar indirimde falan :işsiz: ya da ne bilim birsey alcaz esim numarasini bırakır gelince beni arayin diye kadinlarda güleryüzlü falan dikkat bile etmem evlimi bekarmi yüzüğü varmi da acikcasi hatta. Ben hep arabada beklerim esim iner gider alir bazi seyleri ay ben cok saskinim suanda millet delirmis mi :oha: kadin dogumcuya da beraber girdik koskoca 50 yasinda doktor esimle konustu güleryüzlü bir insandi benlede ayri konustu tokalasti ciktik esim dediki mukemmel bir doktormus askim bi annemi.goturdugum bi de bu dedi biz cocuk istiyoruz biraz uğraşıyoruz. Valla insanin fikri neyse zikri o oluyor yazik boyle buldumcuk erkek delisi kadinlara yazik ya saka gibi gercekten alsinlar kocislerini basina calsinlar:KK12:

Ben kiskanc miyim deli gibi kiskancim arada belli de ederim ama esime güveniyorum guvenmesem esim olmazdi herhalde millet sasirmis

Yengem böyleydi. Dayım genç yaşında kanser olup vefat etti. Şimdi arkasından ağlıyor. Adam kurtuldu diyesim geliyor bazen. Öz yeğeninden kıskanıyordu ruh hastası.

Banada tam tersi esim yapar sinir olurummm .. dr.dayiz yaw birak ben anlatayim yook olmazzz benden once atlarr .. arada beni kucuk dusurur asagilar azarlar degisik bi kisilik kendisi.. aramiz hic iyi degil hatta az once sskin eve gelme diye msj attim..herseyime cok mudahil nefes alamiyorum sosyal hsyatim yok kapi gibi onumde engel...inanin ben sizden cok daha dertliyim

Ahaha ben bir kere hastanenin sisteminden hastanın numarasını aramistim , randevu değişikliğini haber vermek için. Sisteme kocasının numarasını vermiş, aradım" hastaneden arıyorum randevu değişikliği için " diye belirterek. Siz benim kocamın telefonunu nerden buldunuz diye çemkirmişti. Hastane sisteminden olabilir mi acaba ?!

Hatta bi kere ozel hastaneye gittik benden kan aldi bir tane kiz,ufakti yaşı 20 falan gibiydi canimi acıttı belki de tecrubesiz yeni meslege baslamis. Esim bana dediki kac yasinda o ya cocuk o bende ne bilim ama acıdı bira neyse sıkıntı değil dedim biz anlayisli tipleriz. Bir defada doktorun asistani kulagina kupe takmis kartal kupesi mi melek kanadimi ne hatirlamiyorum bile. 2. Kez gittik bana diyor ki takmis mi yine kartalını:işsiz::halay:
Unutmamis ona dikkat etmis
Bende ne bilim bakmadim dedim. . Benim esimde az degil dalga geçme boyutunda olayların ..

Birde hastaneye gidiiyoruz hep beraber gidiyoruz orda el okutma var ya.. bana dioki bu hastanedeki kizlarinda hepsinin elinde 5tas tek tas var :D ona dikkat etmis bende sanane milletten ne bakion dedim adam eline bakiyor poposuna degil ya dikkatini cekmis o zaman benim kocami bogmam gerek :KK11:

Gercekten millet kafayi yemiş

Back
X