Ohaaaa acaba ben cok mu large im suan kendimi sorgulamaya başladım.
Allah var kocamda yakışıklıdır . Yani cok aşırı yagusuuuuklu degil de,havai style tshort gomlekler alıyorum ona cok yakisiyor sac sakal modeline de ben karar veriyom herkes begendi bu sac sana daha güzel olmus abi dediler..

bir hastane,eczane,magazaya heryere gideriz bazen orda kadinlar satis yapan falan esimle diyologa girer mesela bunuda denermisiniz size cok yakışır tarzinda sunlar indirimde falan

ya da ne bilim birsey alcaz esim numarasini bırakır gelince beni arayin diye kadinlarda güleryüzlü falan dikkat bile etmem evlimi bekarmi yüzüğü varmi da acikcasi hatta. Ben hep arabada beklerim esim iner gider alir bazi seyleri ay ben cok saskinim suanda millet delirmis mi

kadin dogumcuya da beraber girdik koskoca 50 yasinda doktor esimle konustu güleryüzlü bir insandi benlede ayri konustu tokalasti ciktik esim dediki mukemmel bir doktormus askim bi annemi.goturdugum bi de bu dedi biz cocuk istiyoruz biraz uğraşıyoruz. Valla insanin fikri neyse zikri o oluyor yazik boyle buldumcuk erkek delisi kadinlara yazik ya saka gibi gercekten alsinlar kocislerini basina calsinlar
Ben kiskanc miyim deli gibi kiskancim arada belli de ederim ama esime güveniyorum guvenmesem esim olmazdi herhalde millet sasirmis