- Konu Sahibi Combativeenemy
Öyle erkekler zaten en sinir bozucu taraf.Hasta erkekse ne olacak aman zaten sormaya firsat bırakmıyorlar kendileri anlatıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle erkekler zaten en sinir bozucu taraf.Hasta erkekse ne olacak aman zaten sormaya firsat bırakmıyorlar kendileri anlatıyor
Ben hastanede calismiyorum ayrica toplum icinde eşte olsa o kadar samimiyete ne gerek var evinde yasasin askini bende severek evlendim esimi de cok sviyorum ama asla toplum icinde sarilmam askim.hayatim diye bagira bagira seslenmem toplum ic8nde boyle hareketlere ne gerek var ayrica esi cok hastaysa bi an once islemini yaptirip doktora gitsin evde yapsin ne yapacaksaYahu belki de sizin anlayamayacağınız şekilde eşine aşık.
Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz? Orası hastane yahu, kılına zarar gelse duygusallıkla amele sümüğü gibi yapışma potansiyeline sahibim şahsen. Kim üzerine alınacak kısmını “hastanede” düşünmem.
Tarzları o belkiBen evliyim ustelik hamileyim islem yapipta gidene kadar elini birakmayan omzuna yatan mi ararsin sanki millet merakli sizin kocalariniza ben de hayretle izliyorum ve hic muhattap olmadan hemen gondermeye clisiyorum oylelerini
Mal degiliz anliyoruz hepsi de boyle demedik zaten sorun bende olsa benim gibi kac kişi aynı dertten muzdarip ya biliyoruz kezbanlar anlaşılıyor kezban heryrrde kezbanPardon da siz niye bu kadar dikkat kesiliyorsunuz karı koca ilişkilerine. Yok kocasını yellemiş yok omzuna dokunmuş da onun yerine cevap vermiş falan. Ben şimdiye kadar hiç bi kadının benden kocasını kıskandığını hissetmedim. Belki de size karşı yapmıyorlardır he belki normal
İlişkileri o dur siz artniyetlisinizdir. Yanlış anlaşılmamak için nasıl davrancağını bilememek, göz temasından kaçınmak falan, sanki suçlu gibi. Ben kimsenin karşısında böyle halden hale girmiyorum valla kimsenin de beni yanlış anladığını görmedim şimdiye dek.
Daha senin kırk fırın ekmek yemen lazim duzgun konusabilmek ve yazabilmek icin. Sen de ( burda da de ayri) olacak.Bir susmadın kız ne gevezesin anladık sende o kadinlardan biriisisin tamam artk işine dönebilir misin? Bak senin için misin i ayrı yazdm oldu mu
Evliysen allah sabir versn kocana başkada diyecek birşeyin yokDaha senin kırk fırın ekmek yemen lazim duzgun konusabilmek ve yazabilmek icin. Sen de ( burda da de ayri) olacak.![]()
Başka da olacak.Evliysen allah sabir versn kocana başkada diyecek birşeyin yok
Ya çoğunluk yanlış anlıyorsun, ya gerçekten bakıyorsun o adamlara bu yüzden karılarının davranışları söylediğin gibi yani hissediyorlar sendeki cilveli bakışları, gard alıyorlar, yada kıskanılmak hoşuna gidiyor, böyle düşünmek istediğin için inceliyorsun. Ben niye denk gelmiyorum bu tip kadınlara, geliyorsam da o kadar kendi halimdeyim ki farketmiyorum demek.Mal degiliz anliyoruz hepsi de boyle demedik zaten sorun bende olsa benim gibi kac kişi aynı dertten muzdarip ya biliyoruz kezbanlar anlaşılıyor kezban heryrrde kezban
Hmm peki ama öyleler benim acımdan kiskanilmak neden hosuma gtsn zaten var basimda bir kiskanc koca yılmışım ondan birde elalemin karılarıylmi uğraşcamYa çoğunluk yanlış anlıyorsun, ya gerçekten bakıyorsun o adamlara bu yüzden karılarının davranışları söylediğin gibi yani hissediyorlar sendeki cilveli bakışları, gard alıyorlar, yada kıskanılmak hoşuna gidiyor, böyle düşünmek istediğin için inceliyorsun. Ben niye denk gelmiyorum bu tip kadınlara, geliyorsam da o kadar kendi halimdeyim ki farketmiyorum demek.
Bu arada kezban ismini hakaret olarak kullanmak yasakmış bu forumda.
Ebele hübele hüpBaşka da olacak.![]()
Öküzler öküzlüklerini göstermekten çekinmiyor ama aşıklar aşklarını göstermesinler...Ben hastanede calismiyorum ayrica toplum icinde eşte olsa o kadar samimiyete ne gerek var evinde yasasin askini bende severek evlendim esimi de cok sviyorum ama asla toplum icinde sarilmam askim.hayatim diye bagira bagira seslenmem toplum ic8nde boyle hareketlere ne gerek var ayrica esi cok hastaysa bi an once islemini yaptirip doktora gitsin evde yapsin ne yapacaksa
Ya muhakkak var kıskanç kadınlar da kalkıp da doktorundan hemşiresinden çocuğunun öğretmeninden kıskanmaz, çok nadir olur bu ve hastadır o kişi, eğer rahatsız olacak kadar başınıza geliyorsa bi kendinizi sorgulayın acaba yanlış mı anlıyorsunuz, yada yanlış anlaşılmaya sebep olacak davranışlarınız mı var? Madem konu açacak kadar dert edindiniz çözüm yolu sunuyorum. Yani kadınlar benden kocalarını kıskanıyor diyerek ortalarda dolaşmak çok da sağlıklı bi ruh hali değil.Hmm peki ama öyleler benim acımdan kiskanilmak neden hosuma gtsn zaten var basimda bir kiskanc koca yılmışım ondan birde elalemin karılarıylmi uğraşcam
:)))) komikler kız
A
Ve gormemis cahiller :)
Ya çoğunluk yanlış anlıyorsun, ya gerçekten bakıyorsun o adamlara bu yüzden karılarının davranışları söylediğin gibi yani hissediyorlar sendeki cilveli bakışları, gard alıyorlar, yada kıskanılmak hoşuna gidiyor, böyle düşünmek istediğin için inceliyorsun. Ben niye denk gelmiyorum bu tip kadınlara, geliyorsam da o kadar kendi halimdeyim ki farketmiyorum demek.
Bu arada kezban ismini hakaret olarak kullanmak yasakmış bu forumda.