ben bugun aldım ama sosis de vardı da dikkatımı satıcının çıtçıt bigudi dediği bi ürün çekti onu aldım...
yuvarlak geliyor normal bigudi tarzında fakat dışı cıtçıtlı yanı yapiştrmalı gibi sarınca tel toka ile tutturuluyor sanırım deneyecegım bu gece değişik bişi :))
eğer yapamazsam yarın sosis alacagm
merak edenler için söyleyeyımm benım aldıgım çıtçıt bıgudi fiyatı 4 lira...
sosisliyı de 3.75 e satıyordu
inş yapabilirim yoksa yarın tekrar alacagım (zaten ne zaman bi yere gitsem asıl alacagım şeyı almam başka bi şey alıp çıkarım sonra yine giderim :)))
inş olur ilk denemem olacak :)
:)) sucuk, alemsin ya:)) neyse olur insanlık hali, benim kuzenim babamın yanında sek süte, "seks" süt demişti:)) seninki daha makul:)
saçın kabarıyorsa kabarmasını önlemek için elinde varsa durulanmayan saç bakım kremi kullan sarmadan önce, daha iyi şekil alır ve kabarmaz. saçın hafif nemli olsun, daha güzel tutar.
sosisle 2 farklı model yapabilirsin,
1. normal bigudiye sarar gibi sarıp lüle elde edersin,
2. saçın uzunsa saçı ilk önce kendi etrafında büküp sonra sarabilirsin sosise, lüle değil de daha farklı bi model oluyor su dalgası gibi, ayrıca kabarmıyor da.
hadi kolay gelsin
benim saçlarım dalgalı ama kabarıyo gece yatarken bazen şekil vermeye çalışıyorum bukle bukle oluyo bazen dalgalı bazen de bişeye benzemiyo
mesela ben saçlarımı ıslakken kendi etrafinda cevirip öyle dursam bukle olur ama bunu her yerine yapamıyorum uçleri oluyo bi tek bide kat kat olduğu için üstlri bukle falan olmuyo
şimdi ben sosisliyi alsam nası yapcam nası uyicam hiç bilmiyom yani bana iyi bi tarif edin anlama güçlüğü çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?