Saç Kesim Şekilleri Sosis bigudi deneyen var m?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tuubaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
87
0
86
İzmir
kızlar kahküllerimi dışa doğru kıvırtmak istiyorum maşayla yapamadım diken diken oldu onuda nasıl başardığım bilmiyorum :1rolleyes: herneyse işte sosis bigudi sarsam irilerinden sizce nasıl olur kullanan arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım war:1hug:

ben sosis bigudi kullanıyorum ama hiç kahküllerime kullanmadım cnm ama normalde çok güzel oluyo...

çok teşekkür ederim ama bişi daha sorcm orgu sac bandnı taktıktan snra o ust ksm braz kabark gbi yani yapısık deil onu nasl yapablirim???

bende denedim iğrenç oldu saramadım çoğunu... hemen açılıverdi uçları çıktı... ısıtmalı ya da sünger bigudiden şaşmayacaksın azizimsengözlerimebaksanab

sosisle değil cırtlı bigudiler var ya onların irileriyle sarın dışa doğru. tepede kalacak o bigudi, bi de mandallı toka tutturun köşeden ki sabit kalsın.
bu işlemi kahküle önce 1 kes fön çektikten sonra hemen saç sıcakken yapın, sardıktan sonra bi daha tutun fönü , ama aşağıdan yukarı doğru tutun, yoksa dağılır saç. ya da düzleştiriciyle düzleşitrdikten sonra da sarabilirsiniz, artık hangisini kullanıosanız, size kalmış bişi...

ben bugun aldım ama sosis de vardı da dikkatımı satıcının çıtçıt bigudi dediği bi ürün çekti onu aldım...
yuvarlak geliyor normal bigudi tarzında fakat dışı cıtçıtlı yanı yapiştrmalı gibi sarınca tel toka ile tutturuluyor sanırım deneyecegım bu gece değişik bişi :))

eğer yapamazsam yarın sosis alacagm
merak edenler için söyleyeyımm benım aldıgım çıtçıt bıgudi fiyatı 4 lira...
sosisliyı de 3.75 e satıyordu

inş yapabilirim yoksa yarın tekrar alacagım (zaten ne zaman bi yere gitsem asıl alacagım şeyı almam başka bi şey alıp çıkarım sonra yine giderim :)))

inş olur ilk denemem olacak :)

saçı kıvırcık yapmakta etkili değil cnm onlar maalesef. saç uçlarını içe ya ya da dışa kıvırmak için işe yarıyo ama. hani kuaförde en büyük boy bigudileri sarıp makineye sokuyolar ya kafayı, öyle düşün. yani kıvırcık olmuyo da modelli topuz veya at kuyruğu yapacaksan saçın daha hoş durmasını sağlıyo. fönledikten sonra uçlarını sararsan hareketli fön oluyo.
ama kıvırcık istersen sosis kullanmalısına.s.
bir de çıtçıtlar saçtan çıkarken saça yapışıyo resmen,tiftik tiftik oluyo saç

ya en rahat sosis bigüdiyle uyunuooo ötekilerle uyuyamıorm ben hiç ondan sossisi tek geçerm :lepi:

sen 4TL almışsın iyi valla.Burda 12.5 TL diye almadım geçen.onun yerin sünger bigudi aldım 2 TL :) oda pek pratik canımmm. tokaya filan gerek yok içinden bi çucuk kenarlarından bağlantılı bi aparat işte.kolay yani

budapest evet cnm cok koptu zaten saçlarım çıkarayım derken ben üstu duz olsun altı dalgalı olsun die (normalde saçım da dalgalı ama kabaran cinsten :) almiştım...oldu ama saçıma da zarar verdım...
ht2nor cnm cok pahalıymışş sizinn ordaa ben alıp gönderıyım sana :))

veeeee evet sosis i de aldım geldım bugunn :)

yalnız cok komik bişi olduu ya :)) tuhafiyeye girdim adama dedim : ben dun almiştım ama bi de diğerini sucuk bıgudiyı alıcam dedim
adam dedi : sucuk mu sosis var ama dedi haha :))

ayy pardon dedim sosis bigudi :)))) adam da guldu rezil de olduk ama aldım işte bu gece yapacagımm :))

Son düzenleme:
:)) sucuk, alemsin ya:)) neyse olur insanlık hali, benim kuzenim babamın yanında sek süte, "seks" süt demişti:)) seninki daha makul:)

saçın kabarıyorsa kabarmasını önlemek için elinde varsa durulanmayan saç bakım kremi kullan sarmadan önce, daha iyi şekil alır ve kabarmaz. saçın hafif nemli olsun, daha güzel tutar.

sosisle 2 farklı model yapabilirsin,

1. normal bigudiye sarar gibi sarıp lüle elde edersin,
2. saçın uzunsa saçı ilk önce kendi etrafında büküp sonra sarabilirsin sosise, lüle değil de daha farklı bi model oluyor su dalgası gibi, ayrıca kabarmıyor da.

hadi kolay gelsin

hehe süpersın cnm ya :)) süt olayı da komicmiş koptumm :)) kaydirigubbakcemile3

dun bi de bebek yağı aldım kk'da yazıyordu vakıt kaybetmedım hoşuma gitti o da :)
nemliyken yapıyorum evet

sosisteki 2. tavsiyenı yapacagım cnm yatmadan once tşk ederimmm Şeniz

benim saçlarım dalgalı ama kabarıyo gece yatarken bazen şekil vermeye çalışıyorum bukle bukle oluyo bazen dalgalı bazen de bişeye benzemiyo
mesela ben saçlarımı ıslakken kendi etrafinda cevirip öyle dursam bukle olur ama bunu her yerine yapamıyorum uçleri oluyo bi tek bide kat kat olduğu için üstlri bukle falan olmuyo
şimdi ben sosisliyi alsam nası yapcam nası uyicam hiç bilmiyom yani bana iyi bi tarif edin anlama güçlüğü çekiyorum

cok eskiden kullanırdım
kalın olanları pek tutmuyor ama ince olanları tutuyordu
masa yada düzleştiriciyle yapamıyorsan
ek bi alternatif :asigim:

bende sosis aldım baya ıoluyo ama daha sarmadım denemelik sardım bi telleri fırtladı hemen dışına :mymeka: bugüün sarcam bende gece ilk defa bakalım nası olcak ..yarın yazarım deneyimimi

Son düzenleme:
sardım ve hoş oldu istediğim kalınlıkta ama saçlarım fazla uzun olmadığı için azcık tepeme çıktılar:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…