- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Yok, followcanlar var.
Sen beni follow et, ben seni follow edeyim hesabı.
Tanımadan etmeden takipleşiyorlar, çevreden değil.
beni tanımayan kişi beni takip niye etsin, ben tanımadığım kişinin fotolarını niye beğeneyim
saçma saçma işler ya
siz arkadaslarinizi yanlis secmissiniz o halde. arkadaslarimla-akrabalarimla bulustugumda hic facebook muhabbeti edildigini duymadim, degil yarim saat dedikodusu yapilsin.
Iphone var diye illa instagram hesabı da mı olacakmış? Enteresan
Merhaba.
Sizce herhangi bir sosyal ağda hesabınızın olmaması sizi anormal yapar mı?
En popüler olanları ele alalım. Facebook, twitter, instagram, tumblr vs.
Yeni tanıştığım kişilere buralarda hesabım olmadığını söylediğimde şaşırıyorlar. "Aaa neden?"
Şaşılacak ne var anlamıyorum.
Whatsapp yetiyor.
Kardeşim kullanmayı da bilseler içim yanmayacak.
Atıyorum Mehmet ve Ayşe diye bir çiftimiz olsun. Soyadlarına da Can diyelim.
Alıyorlar bir facebook hesabı.
Mehmet Ayşe Can. :44:
Nedir bu şimdi?
Hesap açmak parayla değil yahu korkmayın.
Karaktersiz abaza insanlar da cirit atıyor buralarda.
Karısına bir teşekkür etmez, elin kızına döşüyor iltifatları.
Kız da cevap verirse ne ala.
Yemin ediyorum lağım buralardan daha temizdir.
Bu tipler hesabını doğru dürüst kullananları da soğutuyor.
bende kullanmiyorum hicbirini canim,
bana da uzayliymisim gibi davraniyorlar,
hatta gorumceme ilk soyledigimde nasil kullanmazsin ya olamaz dedi
neden dedim zaruri degil,hayir olmaz hemen bi hesap aciyosun kendine seni gelinim olarak akrabalar arasina eklicem dedi,
israrla acmami istedi bende israrla istemiyorum gerek yok dedim.
hala her karsilastigimizda soyler acamadin mi bi hesap ben sana acayim istersen diye
sanki ben acmasini bilmiyorum falan vs.. komedi.
artik en son kizdim dedim facebook tan once insanlar WC duvarlarina yazarlardi simdi facebook duvarina yaziyorlar diye
bakti oyle uzun uzun....anladigini sanmiyorum
hayreeettt !!!bende bi kendimi sanırdım facebook twittter kullanmayan başkaları da varmıs meğerrrMerhaba.
Sizce herhangi bir sosyal ağda hesabınızın olmaması sizi anormal yapar mı?
En popüler olanları ele alalım. Facebook, twitter, instagram, tumblr vs.
Yeni tanıştığım kişilere buralarda hesabım olmadığını söylediğimde şaşırıyorlar. "Aaa neden?"
Şaşılacak ne var anlamıyorum.
Whatsapp yetiyor.
Kardeşim kullanmayı da bilseler içim yanmayacak.
Atıyorum Mehmet ve Ayşe diye bir çiftimiz olsun. Soyadlarına da Can diyelim.
Alıyorlar bir facebook hesabı.
Mehmet Ayşe Can. :44:
Nedir bu şimdi?
Hesap açmak parayla değil yahu korkmayın.
Karaktersiz abaza insanlar da cirit atıyor buralarda.
Karısına bir teşekkür etmez, elin kızına döşüyor iltifatları.
Kız da cevap verirse ne ala.
Yemin ediyorum lağım buralardan daha temizdir.
Bu tipler hesabını doğru dürüst kullananları da soğutuyor.
Ben sana açayım ne demek yabende kullanmiyorum hicbirini canim,
bana da uzayliymisim gibi davraniyorlar,
hatta gorumceme ilk soyledigimde nasil kullanmazsin ya olamaz dedi
neden dedim zaruri degil,hayir olmaz hemen bi hesap aciyosun kendine seni gelinim olarak akrabalar arasina eklicem dedi,
israrla acmami istedi bende israrla istemiyorum gerek yok dedim.
hala her karsilastigimizda soyler acamadin mi bi hesap ben sana acayim istersen diye
sanki ben acmasini bilmiyorum falan vs.. komedi.
artik en son kizdim dedim facebook tan once insanlar WC duvarlarina yazarlardi simdi facebook duvarina yaziyorlar diye
bakti oyle uzun uzun....anladigini sanmiyorum
hayreeettt !!!bende bi kendimi sanırdım facebook twittter kullanmayan başkaları da varmıs meğerrr
Azınlıktayız biz. Dernek kuralım
Sanal faşizm bu olsa gerek. Hocaların işgüzarlığı.Üyeliğim var ama ayda yılda bir girerim.
Açalı da çok fazla olmadı. Açmayı düşünmüyordum bölüm sayfasinda kaydım olsun diye açtım.
Malum sınavları, dersle alakalı şeyleri, sınav sonuçlarını vs oradan paylaşıyor hocalar
Resmen facebook hesabı olmayanların haberi bile olmuyor
Geçen sınav haftasında sınava gireceğimiz dersin sınıfı değişmiş son anda facebooka bakmasam yanlış sınıfta bekleyecektim
Kendi adıma gereksiz buluyorum ama bu gibi durumlar da zorluyor kayıt olmaya.
Sanal faşizm bu olsa gerek. Hocaların işgüzarlığı.
Facebook 14 yaş altı çocukların sitede var olmasının sorun olmayacağını ifade eden bir açıklama yapmıştı. Pedofili sayfalarını şikayetlere rağmen kapatmıyorlar. Nefret ediyorum politikalarından.hakkatten yaaa 5 yasındaki bebeler bile face ye kayıtlıama o face denile ileet yüzünden ilişkim bitti..benden gizli face kullanıordu nefret ettim faceden..bende face manyaklarındandım ama 3 yıldır kullanmıyorum
Facebook 14 yaş altı çocukların sitede var olmasının sorun olmayacağını ifade eden bir açıklama yapmıştı. Pedofili sayfalarını şikayetlere rağmen kapatmıyorlar. Nefret ediyorum politikalarından.
açıkçası ben kullanmayı bilenler için yararlı olduğunu düşünüyorum. Ne gibi? Bir çok haber orada yayınlanıyor anında. Çok bilgilendirici eğitici sayfalar var. Ama her toplulukta olduğu gibi facebook kullananlar topluluğunda da çok gereksiz kendini bilmez insanlar var malesef...
Ne kadar çok kullanıcı o kadar köfte. Rezalet.nasıl sorun olmaz yaa..:44::44:.bu sosyal ağlar yüzünden kaç yuva dağıldı kaç yuva yıkıldı allah aşkınaa ben cok karsıyım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?