25 yaşında bir sosyal fobili olarak sana tavsiyem psikiyatra devam etmen.bazı arkadaşların dediği gibi ergenlik kaynaklı kaygıların mı var,yoksa bir sosyal fobi hastası mısın bunu belirlemelisin önce.eğer sosyal fobili isen internette bununla ilgili pek çok site var araştırmanı öneririm(özellikle de bir yardımlaşma forumu)
ben de kendimi beğenmiyorum ben de psikiyatriye gidip sorunumu çözmek istedim iyi bi adamdı ama bana faydası dokunmadı şimdi hiç gidesim yok annem ve babam ısrar ediyolar geçen sene ilk ben doktora gitmek istiyorum deyince şaşırmışlardı biraz çünkü hep gizli tutuyodum sorunlarımı şimdi saklayamayacak halegeldim ama o kadar kötü hale geldim ki her şeyi takıntı haline getiriyorum aşırı hassas biriyim doktora gitsem ne anlatacağım ki utanıp sıkılıyorum boğulacak gibi oluyorum okulu da terk ettim tam anlamıyla boşluktayım
Bu durumunuz bulunduğunuz ortamdan da kaynaklanıyor olabilir. Size uygun, kriterlerinize uygun davranışları olan insanlar yoktur belki etrafınızda. Hoşlanmadığınız insanlar arasında buluna buluna sorun kendinizde diye düşünmeye başlamış olabilir misiniz?
Belki farklı bir ortamda, davranışlari size hoş gelen insanlarla bu durumdan çok kolay kurtulabilirsiniz.
Mekan değişikliği birçok psikolojk ve psikiyatrik soruna iyi gelir.
mrb zindandelen,sanırım aynı durumları yaşıyoruz,yardımlaşmak için bana özelden msn adresini yazarmısın? ben özelden atamıyorum msj..
cvp bekliyorum
ben de özelden henüz mesaj atamıyorum 50 mesajı geçmedi henüz benimkisi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?