ben cok ıcıme kapandım bekarım 30 yasımdayım ankarada yasıyorum sızce sosyalleşmek adına ne yapabılırım?? cekıngenlıgımden dolayı cok sertmıs gıbı duruyorum asmak ıstıyorum artık böyle olmuyor ne yapmalıyım??
İçinde bulunduğun sıkıntıların varsa onlardan kurtul.Arkadaşların yok mu?İş arkadaşların.Beraber sinemaya gidin.Bazı kurslar var hobi,dans,resim,yemek kursları onlara katıl çok arkadaş edinirsin.Ve insanlara gülümse.Selam ver,günaydın,den nasılsınız de.
Bende ayniyim .hic cevrem yok.bi kiz arkadasim var iyi onla geziyoruz oda pek sosyal biri degil.zaten hafta ici hep is .anca hafta sonu.kimseylede tanisamiyorum cevreyok.ikimizde bekarizbekariz.zaten digerleri evlendi .ole iste.
Ankarada cevren olmadan yapabileceğin seyler sınırlıdır. Deniz kenarında kitabını alıp keyif yapamazsın mesela. Ama cesitli sosyal aktivite gruplarına katılıp cevre edinebilirsiniz. Dans kursu; dans geceleri düzenliyor, epey de rağbet görüyor. İlgi alanlarınıza giren diğer seyleri de deneyebilirsiniz.
dans kursu duşundum evet ana pek bana uygun degıl gıbı bırde her ortama gırmekten tek basıma cekınıyorum mesela spora gıtmek tek basıma gıtmeye cok cekınıyorum
Tek başınıza gideceksiniz ve başınızı kaldırıp etrafa gülümseyeceksiniz ki çevreniz olsun :) Kapıdan girerken tebessümle merhaba dediğinizde elbet karşılık alırsınız ve inanın pozitif olmak çok zor değildir, tek başına spor yapmak keyiflidir, dans kursu daha keyiflidir çünkü size partner bulurlar hemen olmadı mı dans hocası size kalır :)
dans kursu duşundum evet ana pek bana uygun degıl gıbı bırde her ortama gırmekten tek basıma cekınıyorum mesela spora gıtmek tek basıma gıtmeye cok cekınıyorum
Çekinme. İnsanlar arkadaşlarıyla gitme hakkına sahipse sen de birey bazında tüm imkanlardan yararlanma hakkına sahipsin. Sunu unutma önemli olan kalabalıkla takılmak değil, tek basına hayattan zevk alabilmek.