- Konu Sahibi Lovestory1
-
sarı kantaron cok dikkatli kullanılması gereken bir bitki halüsilasyonlara bile sebep olabilir çok dikkatli olun saglıgınızdan olmayın
Canım bir kere sosyalfobi, depresyon ve heyecanlanma üçüde birbirinden apayrı şeyler, sen kendi sorununun ne olduğunu bile bilmiyorsun ki tam, bu ilacın kesin neye iyi geldiğini nereden bileceksin, bence devlet hastanesi de olsa bir psikiyatristten randevu al bence, önce problemin ne olduğunu bulun beraberce, sonra o bitkisel ilacın uygun olup olmadığını, başka ilaç kullanıp kullanmaman gerektiğini o söylesin. Bir de şöyle birşey var ki psikolojik problemlerde ilaç terapisinin faydası olsa da bi hap alıyım tüm sorunlarım çözülsün pek işe yaramıyabiliyor uzun vadede, ayrıca problemin neyse onun alanında uzmanlaşmış bir terapistten yardım alıp, sorunlarının temeline inmen daha faydalı olur.
psikoloğa gitsem ne olucağını biliyorum ama bana aynı şeyleri söylcek ve antidepresan vericek bu pskologlarn olmazsa olmazıı antidepresan kullandğm için biliyorum intahara kadar gelmştm lanet ilaçlar yüzünden doğal bir çözm arıyorum
Bende de bu belirtiler var ne yazık kiAma önce psikoloğa görünün o zaten gerek duyarsa sizi psikiyatra gönderir.Kafanıza göre ilaç kullanmayın,sonuçta herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir durum yok sizin bünyeniz daha zayıf olabilir ve ya sizde sosyofobi olmayabilir,buna doktor karar verecektir
1 ay önce gitmeye karar verdim ama şansıma gidiceğm hastane kapanmıştı yoldan geri döndüm ozamandan beri fırstta bulamıyorum dersanemden dolayı(( ama durumum ilerliyo gibi dideral diye bir ilaç var onu kullanıyorum her gün kalp atışım normal olsun diye
psikoloğa gitsem ne olucağını biliyorum ama bana aynı şeyleri söylcek ve antidepresan vericek bu pskologlarn olmazsa olmazıı antidepresan kullandğm için biliyorum intahara kadar gelmştm lanet ilaçlar yüzünden doğal bir çözm arıyorum
e kullan o zmn ne diyelim ama kalbinde kalıcı bir hasar oluştuğunda veya günlük yaşamını cok ciddi etkilediğinde hiçbirinin geri dönüşü yok. doktorun söyleyemediğini sen nasıl bizden bekliyorsun ki?
O yüzden dedim psikiyatrist dışında, psikoloğa yani terapiye de gitmen daha faydalı olur diye, psikologundan verim alamazsan da değiştirirsin sana ulaşabilen birini bulana kadar.
Arkadaşlar internette bir şey buldum bende aşırı heyecanlanma oluyo normalde de kalp atışım çok yüksek ama toplum önünde ellerim falan aşırı titrer ,ufacık şeye yüzüm kızarır,aşırı heyecanlanıyorum kısacası bu olay 3 senedir falan yakama yapışmış durumda ve yenmeye çalışıyorum adıda sosyalfobi diye geçiyormuş sanırım aslında insanlarla kkonuşmayı beraber olmayı çok severim ama bu yüzden biraz kendimi çekmeye başladım insanlardan internettende araştrdım buna ne çözüm olur falan diye sarı kantaron hapı diye bir hap varmış ilk hafta sıkıntılı geçiriyormuşssun ama acayip etki ediyormuş falan yorumlara baktım herkesten farklı yorumlar var aranızda kullanan ya da bilen var mı bu ilacı ??? acill cevap bekliyorumm
Bende de bu belirtiler var ne yazık kiAma önce psikoloğa görünün o zaten gerek duyarsa sizi psikiyatra gönderir.Kafanıza göre ilaç kullanmayın,sonuçta herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir durum yok sizin bünyeniz daha zayıf olabilir ve ya sizde sosyofobi olmayabilir,buna doktor karar verecektir
1 ay önce gitmeye karar verdim ama şansıma gidiceğm hastane kapanmıştı yoldan geri döndüm ozamandan beri fırstta bulamıyorum dersanemden dolayı(( ama durumum ilerliyo gibi dideral diye bir ilaç var onu kullanıyorum her gün kalp atışım normal olsun diye
İlaçları kullanmayı bırak bence (kafana göre kullandıklarını) kendi çözümün sensin aslında.Herşey beyinde bitiyor.Kendine güveneceksin önce herkesin aynı olduğunu beynine yazacaksın.Sonrasında atıyorum konu anlatman gerekiyor sınıf karşısında anlatamam deyip çekilmiceksin kenara anlatırım deyip çok güzel çalışıp sunumunu yapacaksın.Sonrasında güvenin zaten yavaş yavaş yerine gelecektir.Bu bendeki sadece bir örnekti.Bu ilaçlar senin beynini uyuşturur otomatikman hiçbirşeyi umursamazsın çünkü uyuşursun,antidepresanlarda öyle uyutur insanı çoğu zaman.En azından yoğun dönemini atlatana kadar bu şekilde kendine hakim olmaya çalış.Karşındakilerde aynı senmişsin gibi davran,rahat olduğun insanların yanında ol,insanları tanımaktan çekinme çünkü senden hiçbir farkı yok onlarında.Yoğun dönemini atlatır atlatmazda bir psikoloğa görün o gerektiği şekilde seni yönlendirir.Ama kesinlikle kafana göre ilaç kullanma Allah korusun kalbine,beynine kalıcı bir hasara neden olabilir.Bu tür ilaçlar doktor kontrolünde alınması gerekir.
yasin kac canim? her buldugumuz hapida kulanmak hic mantikli gelmiyor bana.. ben agri kezici bile kulanmamaya calisiyorumki haplara bagimli olmayayim diye.. bunun daha farkli cozumleri var bence ornegi psikolog gibi. Internetde soyal hayatimiz icin pekde iyi bir sey degil bu yuzden, internettede cok takilma bununda buyuk bir etkis var..
O yüzden dedim psikiyatrist dışında, psikoloğa yani terapiye de gitmen daha faydalı olur diye, psikologundan verim alamazsan da değiştirirsin sana ulaşabilen birini bulana kadar.
İlaçları kullanmayı bırak bence (kafana göre kullandıklarını) kendi çözümün sensin aslında.Herşey beyinde bitiyor.Kendine güveneceksin önce herkesin aynı olduğunu beynine yazacaksın.Sonrasında atıyorum konu anlatman gerekiyor sınıf karşısında anlatamam deyip çekilmiceksin kenara anlatırım deyip çok güzel çalışıp sunumunu yapacaksın.Sonrasında güvenin zaten yavaş yavaş yerine gelecektir.Bu bendeki sadece bir örnekti.Bu ilaçlar senin beynini uyuşturur otomatikman hiçbirşeyi umursamazsın çünkü uyuşursun,antidepresanlarda öyle uyutur insanı çoğu zaman.En azından yoğun dönemini atlatana kadar bu şekilde kendine hakim olmaya çalış.Karşındakilerde aynı senmişsin gibi davran,rahat olduğun insanların yanında ol,insanları tanımaktan çekinme çünkü senden hiçbir farkı yok onlarında.Yoğun dönemini atlatır atlatmazda bir psikoloğa görün o gerektiği şekilde seni yönlendirir.Ama kesinlikle kafana göre ilaç kullanma Allah korusun kalbine,beynine kalıcı bir hasara neden olabilir.Bu tür ilaçlar doktor kontrolünde alınması gerekir.
işte dedğin gibi yapamıyorum kendime okadar çok kızıyorumki önceden gayet sınıf önüne çıkıp konumu anlatırım koskoca kitap özetleri anlatmış insandım sonra ne olduysa bilmiyorum 3 senedir bu durumdayım okadar lanet bir şeyki bende devamlı çözümlerini aradım diderali buldum heycanlanma için günde 1 tane diyodu ben yemin ediyorum 3-4 aydır bunu kullanıyorum aslında korkuyorum kalp ilacı sonuçta ama bunsuz dışarı çıkamaz oldum beni rahatlatıyo en azından doktorada gitmem lazım lise bitti benim üniversteye giricem sınava hazırlanıyorum üniverstede sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden orada daha büyük problem yaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?