Sosyal fobi-depresyon-heyecanlanma gibi şeyler için

Lovestory1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
77
2
36
Bursa
Arkadaşlar internette bir şey buldum bende aşırı heyecanlanma oluyo normalde de kalp atışım çok yüksek ama toplum önünde ellerim falan aşırı titrer ,ufacık şeye yüzüm kızarır,aşırı heyecanlanıyorum kısacası bu olay 3 senedir falan yakama yapışmış durumda ve yenmeye çalışıyorum adıda sosyalfobi diye geçiyormuş sanırım aslında insanlarla kkonuşmayı beraber olmayı çok severim ama bu yüzden biraz kendimi çekmeye başladım insanlardan internettende araştrdım buna ne çözüm olur falan diye sarı kantaron hapı diye bir hap varmış ilk hafta sıkıntılı geçiriyormuşssun ama acayip etki ediyormuş falan yorumlara baktım herkesten farklı yorumlar var aranızda kullanan ya da bilen var mı bu ilacı ??? acill cevap bekliyorumm

sarı kantaron cok dikkatli kullanılması gereken bir bitki halüsilasyonlara bile sebep olabilir çok dikkatli olun saglıgınızdan olmayın

Canım bir kere sosyalfobi, depresyon ve heyecanlanma üçüde birbirinden apayrı şeyler, sen kendi sorununun ne olduğunu bile bilmiyorsun ki tam, bu ilacın kesin neye iyi geldiğini nereden bileceksin, bence devlet hastanesi de olsa bir psikiyatristten randevu al bence, önce problemin ne olduğunu bulun beraberce, sonra o bitkisel ilacın uygun olup olmadığını, başka ilaç kullanıp kullanmaman gerektiğini o söylesin. Bir de şöyle birşey var ki psikolojik problemlerde ilaç terapisinin faydası olsa da bi hap alıyım tüm sorunlarım çözülsün pek işe yaramıyabiliyor uzun vadede, ayrıca problemin neyse onun alanında uzmanlaşmış bir terapistten yardım alıp, sorunlarının temeline inmen daha faydalı olur.

psikoloğa gitsem ne olucağını biliyorum ama bana aynı şeyleri söylcek ve antidepresan vericek bu pskologlarn olmazsa olmazıı antidepresan kullandğm için biliyorum intahara kadar gelmştm lanet ilaçlar yüzünden doğal bir çözm arıyorum

hayır kullanmadım kullansaydım cok zor durumda kaldıgımda ölüm gibi hastalık gibi durumlarda uykusuzluk için araştırmıştım. Ve danıstıgım doktor onun genellikle zevk unsurları için uyusturucu olarak kullanıldığını söyledi. evde ne kdr varsa attım. doktora gidin lütfen..

Bende de bu belirtiler var ne yazık ki Ama önce psikoloğa görünün o zaten gerek duyarsa sizi psikiyatra gönderir.Kafanıza göre ilaç kullanmayın,sonuçta herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir durum yok sizin bünyeniz daha zayıf olabilir ve ya sizde sosyofobi olmayabilir,buna doktor karar verecektir.

pskoloğa sorsam bana napıcaksn onu gel antidepresan verym moduna geçicek diye düşünüyorum ben

Düzeltme ihtiyacı duydum.

Psikolog ilaç veremez, psikiyatrist ilaç verir...

e kullan o zmn ne diyelim ama kalbinde kalıcı bir hasar oluştuğunda veya günlük yaşamını cok ciddi etkilediğinde hiçbirinin geri dönüşü yok. doktorun söyleyemediğini sen nasıl bizden bekliyorsun ki?

O yüzden dedim psikiyatrist dışında, psikoloğa yani terapiye de gitmen daha faydalı olur diye, psikologundan verim alamazsan da değiştirirsin sana ulaşabilen birini bulana kadar.

haklısın evet ama artık canıma tak etmeye başladı dedğin gibi pskloğa danışmalıym evet aklım karıştı bi zarar gelebilir

O yüzden dedim psikiyatrist dışında, psikoloğa yani terapiye de gitmen daha faydalı olur diye, psikologundan verim alamazsan da değiştirirsin sana ulaşabilen birini bulana kadar.

Bunların hepsini kendi başıma yapmam lazım ama aileme hiç bahsetmedim bundan. Bu belirtilerin çıktğı zaman antidepresan kullanıyordum ve bu pskolojik sıkıntılarım yüzünden artık ailem bıkma durumdaydı şuan dışardan normal gayet iyi hayatı olan biri olarak görünüyorum ailemde öyle görüyo bunları söyleyp onları tekrar nasıl bi çocuğumz var ya sıkıntı yaşıyo devamlı moduna sokmak istemiyorum o yüzden aileme söylemeden bi pskoloğa gitmem gerekli para konusuda sıkıntılı olucak malum

yasin kac canim? her buldugumuz hapida kulanmak hic mantikli gelmiyor bana.. ben agri kezici bile kulanmamaya calisiyorumki haplara bagimli olmayayim diye.. bunun daha farkli cozumleri var bence ornegi psikolog gibi. Internetde soyal hayatimiz icin pekde iyi bir sey degil bu yuzden, internettede cok takilma bununda buyuk bir etkis var..

yaşım 20 evet internette etkilio bunu asosyal olyorsun aama insanlardan fikir almak için araştırmak için girmek zorundayım

aynen, zaten bence en iyi ilac psikolog tabiki!! suda cok onemliki, bir birilerini anlamazsa, eyer bu kiz/kadin o psikologun yaninda kendini rahat hisetmezse ve psikologda onu anlamakda gucluk cekerse hic bir ise yaramaz... ezbere is yapmayacak yani... ben sahsen bir kere gittim birdahada o psikologun yuzunden hic denemedim.. gerci askim benim en iyi ilacim...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…