- 29 Mayıs 2023
- 108
- 28
- 13
- 25
- Konu Sahibi bayangamzeli
Merhaba, güzel hanımlar. Size büyük bir derdimden bahsetmek istiyorum. Yakınlarıma anlatıyorum ya umursamıyorlar ya dalga geciyorlar.Annemin yanında bile rahat değilim özgüvenim çok düşük sürekli ne konuşacağım insanlarla diye kaygilaniyorum. korkularimin üzerine gitsem de yenemiyorum kalbim çok yoruldu be zorla konuşuyorum sürekli sıkıntı basıyor muhabbeti devam ettiremiyorum herkes çok rahat ben kaygilanmaktan kendi hayatıma bakamıyorum 4 ay terapi gördüm özel psikiyatriye gittim, sonra maddi sebeplerden sonra bırakmak zorunda kaldım anneme anlatıyorum bağırıyor umrunda değil hiç bir şey sürekli dalga geçiyor niye bana böyle yapıyor benim her saniyem kaygılarla dolu ne yapabilirim canlarım çok kötüyüm insan içine zorla giriyorum kalbim çarpıyor anneme anlattım çok pahalıdır goturemem psikiyatriye psikologa diyor devlete gittim ilaç verdi 6 aydan beri kullanıyorum ilk başta iyi geldi tabi bende çok cabalidim artık zorlanmadan konuşmak istiyorum iletişimin bozuldu insanlarla nasıl konusacagimi bilemiyorum. Ne işe girebiliyorum, ne evlenebiliyorum bu hastalık benim üzerimde kaldı galiba ömrümün sonuna kadar nasıl baş edeceğim gücüm bitti. Bana yardımcı olun Allah rızası için canlarım