Sosyal fobim mi var ? :(

İnan bana hep aşılacak şeyler bunlar ve sende vardığım kanı, nişanlının seni pasif görmesinden kaynaklanan ayrı bir özgüvensizliğinin olduğu.
O çok sosyal olduğu için seni anlayamaz, belki elinde değildir.
Ruh ikizin değil.
Ailesinin yanında seni önemsemiyorsa ciddi bir sorun canım mutlaka iyi düşün taşın onunla evlilik yapsan seni mutlu edebilir mi diye düşün senin kararın ama ben uyum görmüyorum ve onun da ağırlığı var senin üstünde...
Evet ondan önce bu kadar değildim daha doğrusu nişanlanmadan önce ben ailesinin dolduruşa getirdiğini düşünüyorum.. :/

Onla bu konuyu nasıl konuscam nasıl acacan bana sen alınganlık yapıyosunn diyo acınca konuyu hep onları savunuyo

2 aydır nişanlıyız
Çok az olmuş ve daha şimdiden bir sıradanlık var sanki canım hakkında hayırlısı olur umarım.
Dediğim gibi sınava kadar odak noktanı değiştir. Başta kendini önemse, sınav önemli mutlaka çalış.
Ben de çok bunalıyorum bazen ama sonunu düşünüyorum. Mühendislik için kpss iki senede bir oluyor. Bu ilk ve son șans gibi düşünüyorum ben de bazen strese giriyorum kamu kadroları da çok az. 90+ lazım. Bilgisayar mühendisiyim ve ilk kez gireceğim, kolay değil ama imkansız da değil. Geliriz üstesinden sadece sabır lazım :KK66:

Son düzenleme:
Çok az olmuş ve daha şimdiden bir sıradanlık var sanki canım hakkında hayırlısı olur umarım.
Dediğim gibi sınava kadar odak noktanı değiştir. Başta kendini önemse, sınav önemli mutlaka çalış.
Ben de çok bunalıyorum bazen ama sonunu düşünüyorum. Mühendislik için kpss iki senede bir oluyor. Bu ilk ve son șans gibi düşünüyorum ben de bazen strese giriyorum kamu kadroları da çok az. 90+ lazım. Bilgisayar mühendisiyim ve ilk kez gireceğim, kolay değil ama imkansız da değil. Geliriz üstesinden sadece sabır lazım :KK66:
Sizin de emekleriniz zayi olmasın insallah :) cok teşekkürler verdiğiniz tavsiyelr için de

Sizin de emekleriniz zayi olmasın insallah :) cok teşekkürler verdiğiniz tavsiyelr için de
Amiiiiin inşallah canım :) ne mutlu bana biraz da olsa içini rahat ettirmișsem..

Hakkımızda en hayırlısı olur umarım.
Sen değerlisin, bunu unutma sakın :KK200:
İnşallah en yakın vakitte de mutlu konularını okumak nasip olur :KK66:

Ama cağırmadı bile beni üstelil sürekli eleştiriyo şöyle davran böyle davranma dye resmen hazetmiyo benden.. diyorım bu kadar utanıyosan benden ayrılalım ona da gelmiyo önceden bu kadar özgüvensiz değildim suan kendimi çok güvensiz hissediyorum :KK43:
Benzer şeylere sağır olmuştum mutlu olamazsınız gibime geliyor sizi sürekli ezecek gibi sosyal fobiniz varsada bu davranışlarıyla sizi daha da sindirecek gibi.

Bir anda degisecek bir durum degil. Zamanla ve farkli ortamla oluyor. Seni kaygilandiran atanmamis olman diye dusunuyorum. Nisanlini seviyor olabilirsin ama bu olumsuz elestirileri seni zamanla daha com yipratacaktir. Onun yaninda hicbit zaman olmak istedigin kisi olamayacaksin. Yasin cok genc. Ise baslamak, yenir ortam , yeni insanlar bu furumlari asmada cok etkili. Ben boyle astim. Atandigim ortamda kimse benim pasif sessiz oldugumu bilmiyordu. Iliskim de yeni bitmisti. Kafa bimilyon olunca istedigim gb davranmistim:)) sigaraya falan basladim sosyallesmek icin:)) benim gb yapma ama senin elinde. Ben bir yazidan etkilwnmistim. Esim benim o halimi bilmiyor arada soyleydim boyleydim diye anlatirim. Eski tanislar sen cok degistin den baska bir sey demezler. En buyuk yardimcin ortam degisikligi ve ekonomik ozgurluk

Ben de annem yüzünden böyleyim zaten.. okuduğum yerde gercekten böyle değildim.. annem beni sürekli eleştirir susturur sen ne bilirsin derdi hala da diyo .. Ama ben dışarda da hep böyleyim yanş sadece evde değil :/
Benim annem de senin gb idi. Universiteye gidene kadar sac kesimimde bile yanimda geldi ve o karar verdi o pazarlik etti. Alisveriste onun istedigi gb bol kendi zevki kiyafetleri aldirirdi. Ne zaman farkli ilde okumaya basladim bu ben degilim annem dedim. Ve tepeden tirnaga degistim. Ben boyle istiyorum anne, dedim. Atanana kadar evde oldugum surede yine eskiye dondum. Ta ki atanip yine il degistirdim kendim oldum diye dusunuyirum. Su ailemden uzak esimle beraberim ve kendimim.

Benim annem de senin gb idi. Universiteye gidene kadar sac kesimimde bile yanimda geldi ve o karar verdi o pazarlik etti. Alisveriste onun istedigi gb bol kendi zevki kiyafetleri aldirirdi. Ne zaman farkli ilde okumaya basladim bu ben degilim annem dedim. Ve tepeden tirnaga degistim. Ben boyle istiyorum anne, dedim. Atanana kadar evde oldugum surede yine eskiye dondum. Ta ki atanip yine il degistirdim kendim oldum diye dusunuyirum. Su ailemden uzak esimle beraberim ve kendimim.
Ben de evden gidince kendimi bulacağımı düşünüyorum ..

Back
X