• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal hayatım bitti,çok mutsuzum...

mad1410

Bitanesi'nin Bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
445
269
103
Arkadaşlar merhaba..Tayin durumu nedeniyle eşimle ayrı şehirlerdeyiz.Ben ailemle kalıyorum,ancak 4 yıllık evlilikten sonra kendi evimi bırakmak tekrar anne babamın yanına dönmek beniçok üzüyor,eşimleyken araba ile işe gidip gelirdim ama şimdi o lüksümden de yoksunum,araba eşimde...Ben bu şekilde evimi özlerken o ne yapıyor dersiniz,altında araba vızır vızır para harcıyor,hergün gece yarılarına kadar arkadaşlarıyla gezip para harcıyor..Benimse sosyL hayatım bitti,sürekli ailemin yanındayım...Çok mutsuzum,sıkıldım:43:

ESkiden ortak arkadaşlarımız vardı,sürekli gezer tozardık...Ama şimdi varsa yoksa evden işe işten eve durumundayım..Tabi arada mesafe olunca kavgalarımızda arttı..Endişem o ki eşim 1 yıl boyunca bu başıbaoşluğa alışıp birdaha yola girmezse...

Evet canım ben çalışıyorum,tayin durumu nedeniyle ayrı düştük ve 1 sene kesinlikle ayrıyız..

Anlaşılan kimse benim derdimi çokta dert olarak görmedi:59:

isyerindeki arkadaslarinizla samimi olmaya, onlarla bulusmaya calisin. cevre yapmaya calisin yani. bence..

sizde arkadaş ortamı yaratın kendinize.ama eşinizinbaşı boşluğa alışması ise korkunuz o zaman işiniz daha zor.yani asıl problem yalnız olmanız mı yoksa eşinizin sürekli gezmesi mi? önce buna bir karar verin bence daha sonra ona göre yol çizebilirsiniz.

Arkadaşlar benim bu tayinden önce sosyal bir hayatım vardı,ortak evlli çift arkadaşlarımız vardı..Haftanın en az 2 günü sürekli dışarıda yemek kahvaltı sinema vss.. yapardık...Ama şimdi ben yeni bir çevredeyim,iş arkadaşlarımın tamamı evli,haftasonları eşleriyle takılıyorlar..Ayrıca insanın anne babasının evi kendi evi gibi olmuyor,evimi ve eşimi çok özledim anlıycanız:59: Eşiminse keyfi tıkır,bulunduğu ortamdaki arkadaşlarımızla zaten takılmaya devam ediyor,altında araba ayrıca erkek adam,gece vs.. sürekli dışarda,bu durum da sinirlerimi bozuyor tabi:47:

Siz ailenizin yanındasınız eşinizin kafası rahat; fakat eşiniz yalnız ve sürekli arkadaşlarıyla, doğal olarak hem kıskanıyor hem özlüyorsunuz hemde kaygılarınız var yalnızlığa alışmasıi hata yapabilmesi v.s. Bu duyguların sizi zorladığı çok açık.

Öncelikle ne yapıp edip kendinize bazı uğraşlar bulmalısınız. Eşinizinde sizin gibi sizi merak etmesini sağlayın.. Fırsat buldukça bir araya gelmeyi, tatilleri kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Buraya yazdıklarınızı eşinize asla söylememlisiniz.Elbetteki gözünüzün onun üzerinde olduğunu hissettirin ama bu kaygılarınızdan asla söz etmeyin-şikayetinizi dile getirmeyin..Ne kadar çok kaygı duyduğunuzu hissederse o kadar çok kafası rahat olur..Garip ama insan fıtratı bu.

Yerinizde olsam "sende çok kaldı biraz da ben takılırım" diye arabayı alırdım. Sırf eşinize ait birşey değil ki... Ayrıca böyle durumlarda öncelik bayanındır erkek adam sonuçta arabasız da yapabilir.

Bence tek başınada güzel vakit geçirebilirsin, yada ailenle...

benim eşimde şarka gitti...

kızımla tek başıma kaldım...

ama eşim ne evi, ne arabayı, nede çocuğu götürebildi... hepside bende... (hakkaride kendileri dışarı çıkmıyor/çıkamıyorlar ki arabayı ne yapsın)

ben kızımla beraber kendi evimde tek başıma kalıyorum, (hafta içi kızım anaokuluna gidiyor, bende işe) hafta sonlarıda kızımı ve annemi alıp geziyorum, yoksa zaman geçmez...

bu tamamen sizin elinizde aslında,
insan eşi uzaktayken bişey yapmak istemiyor, en önemli sebep bu.
benim de eşim şark görevinde, keşke sizin eşiniz gibi rahat rahat gezebilse tozabilse, o kadar çok isterdim ki...
güvende olduğunu bilmek yeterdi.
eşiniz de siz yoksunuz diye nasıl vakit geçireceğini bilemiyordur, o da sıkılıyordur mutlaka.yalnız kalmak zor çünkü.
vakit geçirmek için insan dışarı atabiliyor kendini.
gittiğiniz yerde yeni bir çevre edinmeye çalışsanız, işiniz gereği mutlaka insanlarla tanışmışsınızdır.
değişik yerleri gezin, yakın çevreyi arkadaş ortamınızla birlikte.
eşinizin bulunduğu yer yakınsa haftasonları evinize gidin.

Arkadaşlar benim bu tayinden önce sosyal bir hayatım vardı,ortak evlli çift arkadaşlarımız vardı..Haftanın en az 2 günü sürekli dışarıda yemek kahvaltı sinema vss.. yapardık...Ama şimdi ben yeni bir çevredeyim,iş arkadaşlarımın tamamı evli,haftasonları eşleriyle takılıyorlar..Ayrıca insanın anne babasının evi kendi evi gibi olmuyor,evimi ve eşimi çok özledim anlıycanız:59: Eşiminse keyfi tıkır,bulunduğu ortamdaki arkadaşlarımızla zaten takılmaya devam ediyor,altında araba ayrıca erkek adam,gece vs.. sürekli dışarda,bu durum da sinirlerimi bozuyor tabi:47:

aşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık dedikleri durum bu olsa gerek eşin için ne yapabilirsin bilmiyorum sözünü dinletebilirsen ne ala ama sözünü dinletemezsen kötü :50: ama ailenin yanında olmayı nie bu kadar dert ettin anlamadım çevre konusuna gelince çalışan birinin çevre edinmesi çokta zor olmasa gerek diye düşünüyorum hem eglenebilmek için akrabaarındandamı anlaşabildigin ortak zevkleriniz olan kimseler yok kardeş, kuzen, vs...

Back
X