merhaba arkadaşlar. 23 yaşındayım hala arkadaşım yok sosyal ilişkilerim çok kötü teke tek konuşmada kekeliyorum panik oluyor heyecanlanıyorum ne anlatcağımı bilemiyorum ne yapmalıyım oturudğum yerde yaşıtım yok
Neden böyle bi durumdasınız ? Yani hep mi böyleydiniz ? Rahat olum falan denicek bi durum değil daha profesyonel bi yardım almalısınız bariz ciddi bi durum var kekelemek falan
Canim ben bülbül gibi şakıyorum da noluyor sanki inan 1 tane arkadaşım var. Oda çocukluk arkadaşım. Tanıdığım çok ama Merhaba Merhaba hepsiyle.
Sana tavsiyem bol bol kitap oku. Hatta makale yazarlığı diye bir şey var belki biliyorsundur öyle bir şeyle ilgilenebilirsin. Okuyor musun ? Çalışıyor musun? Sosyal aktivitelere katilabilirsin. Kurslara vs.
lisede oldu ama bağlantımı kestim . canım istemedi onlarla katılmayı ayrıca 3 kişiydik 2 sevmedğim kızlarda geldi sonra bütün sınıf benden koptular ben zaten mizaç olarak sessiz bir kızdım onlar onlara daha eğlenceli geldiler bende güçsüz hissettiğim için kendimi çektim. ve onları kıskanıyordum ben onlar gibi çenesi düşük ve komik değildim ayrıca o yıllar birini kafaya takmıştım o yüzdeen içime kapandım zaten kilolu ve çirkindim. zamanla sosyal yeteneğimi geliştirmeye çalıştım am yalnızlık bana çok cazip gelmeye başlamıştı dışlqanma korkusu yok sevilcem mi sevilmicem mi yaptıklarıma karışan yok benle dalga geçen yok sadece ben ve güvenli evim vardı. ama zamanla yetmemeye başladı ünversiye gittim orda da hazırlı iyiydi ama yine yalnız kalma arzum hep bakın geldi ayrıca bu seferde derslere odaklanınca hepten koptum ünv. hayatını yaşayamadım. şimdi yaşıtlarımla konuşurken kekeliyorum sohbet edemiyorum onların frekanslarına uyamıyorum kafamız çok farklı ne yapcam lütfen yardım edin .
Yaşıtlarınızla değil kendinizden daha büyüklerle ya da rahat edeceğiniz kişilerle konuşun.İnan konuşunca değişen bir şey yok konuşan koca bir yalnızlık oluyor karşındakiler de
Canim ben bülbül gibi şakıyorum da noluyor sanki inan 1 tane arkadaşım var. Oda çocukluk arkadaşım. Tanıdığım çok ama Merhaba Merhaba hepsiyle.
Sana tavsiyem bol bol kitap oku. Hatta makale yazarlığı diye bir şey var belki biliyorsundur öyle bir şeyle ilgilenebilirsin. Okuyor musun ? Çalışıyor musun? Sosyal aktivitelere katilabilirsin. Kurslara vs.
üniversite sondayım cnm. kitap okumayı severim ama artık yalnızlıktan o bile ruhumu sıkıyor . çalışsam ne fark eder insanlar pislik çıkarcı iki yüzlü gerçek dostluk yok. sosyal aktivite derken ne gibi?
arkadaşlar çok mutsuzum kimseyle anlaşamıyorum içten olamıyorum karşıdaki kişide ilgisizleşince bende soğuyorum . muhabbetim berbat ne yamalıyım nolur yardım edin gelecek ay stajım var ve ben çok kaygılıyım