Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer uygulamalar da verileri alıyor ki, yani whatsapptan farklı bir durumları yok. Whatsapp sadece zahmet edip bize de bildiriyor.Öyle ya da böyle avrupa da bunu yapmiyor.sadece türkiyede başka uygulamalar var ona geçilir gerekirse
Aynen benimde sosyal medyam yok
Bende başka uygulamalar yukledim yasallaşmasini da onaylamam açıkçası tercih meselesi
Ben de bir kez gratise girdikten sonra farkettim mağazadan çıktıktan sonra internete girdiğimde hep gratis reklamları vardı konumumuza mikrofonumuza kemaramıza hepsine erişiyor Google örneğin duş aldıktan sonra yahut giyinirken internetimi açık bırakmam hangi uygulamanın kimlerin gireceği belli değil açıkçası gizlilik diye bişey kalmamışOlayı yanlış anlamışsınız sadece veri paylaşım izni istedi sizden siz zaten bu iznin %80 ini whatsapp kullanarak veriyorsunuz mikrofon kamera rehberi okuma vs size diyor ki facebookla verinizi paylaşacağız yani kimse oturup 7/24 sizin msjlarınızı okumayacak hiçbirimizin msjları da bir işe yaramaz mark için eğer cumhurbaşkanı milletvekili ya da özel görevde değilseniz yani işe yarayan verileri işleyecekler ve bu reklam ve satış politikasına katkıda bulunacak bunun için whatsapp kullanmanıza bile gerek yok kendinize bir kelime seçin 1 hafta boyunca o kelimeyi tekrar edin evde ama asla internette aramayın telefonda anlatmayın msjla yazmayın 1 hafta sonra o kelimeyle alakalı reklamlar görmeye başlarsınız yani whatsapp a gelene kadar telefon mikrofonu o işi yapıyor zaten çok sevdiğim bir sözdür bir ürün bedavaysa ürün sizsiniz... diyeceğim o ki korkmayın facebook instagram google haritalar bunları yıllardır yapıyor zaten
Bende gizliliğe hiçbir şekilde inanmıyorum zaten ellerinde her şeyimiz var eskiden pclerin kamerasına hackerler giriyordu o yok teknolojiyle şimdi 1000 katı bence isteyen her kurum her şeyi biliyor da görüyor da ama bizim ruhumuz duymuyorBen de bir kez gratise girdikten sonra farkettim mağazadan çıktıktan sonra internete girdiğimde hep gratis reklamları vardı konumumuza mikrofonumuza kemaramıza hepsine erişiyor Google örneğin duş aldıktan sonra yahut giyinirken internetimi açık bırakmam hangi uygulamanın kimlerin gireceği belli değil açıkçası gizlilik diye bişey kalmamış
Bende öyle düşünuyorumŞimdiye kadar verilerimizin depolanmadığını düşünüyor olamazsınız herhalde?
Zaten tüm verilerimiz bir yerde depolanıyor
Bir kısmına da biz zaten uygulamalar aracılığıyla izin veriyoruz
Önümüze hep konusu geçen şeylerin gelmesi tesadüf veya mucize değildi herhalde
Whatsapp, facebook ve instagram aynı firmanın zaten bildiğim kadarıyla
Bunların herhangi birini kullanıyorsanız zaten veriler elden ele geziyor yani çoktan
Diğer alternatiflerin de çok masum olduğunu düşünmüyorum ben
Her türlü seçtiğimiz bir uygulama bir ülke verilerimizi kaydedecek
Kaynağını seçme hakkımız var gibi düşünün yani![]()