• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya hakaret

İyi günler kızlar soruyor da birisi bana f yle başlayan hakaret etti ona dava açsam siciline zarar verir mi ona ders olsun istiyorum
Başka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasını :D

Başka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasını :KK70:
Yakın biri olsa daha affetmezdim

Kaç ay sonra çağırdılar davanız görüldü mü?
Yorumu yazdığımda Ocak ayıydı Martta çağırdılar, karşı tarafın avukatı dava açılması için dilekçe vermiş savcılığa, polis telefonla arayıp karakola çağırdı, ifademi aldılar, savcı dava açarsa tekrar çağıracağız dediler, Haziran da eve sonuç belgesi geldi, savcı dava açmamış, kovuşturmaya gerek yoktur diye belge göndermişler

Bir de ben yerinizde olsam hakaret için ceza davası yanında bir de hukuk davası açarım. Yani tazminat talep ederim. Alacağı cezanın karşılığı yok gibi bir şey hukuk dünyasında çünkü, belki tazminattan bir şey çıkar. Maksat uğraşmak olsun.

Valla benim instagramıma fake hesaptan hakaret geldi. Siber suçlara gittim. “Sen Tayyip misin ki peşine düşsünler” dediler. Hiç bir sonuç çıkmadı. Bir kere de kadının teki beddua etti çocuğuma. Ona da takipsizlik verildi. Benim Türkiye Hukuk sistemine inancım sıfır.

Valla benim instagramıma fake hesaptan hakaret geldi. Siber suçlara gittim. “Sen Tayyip misin ki peşine düşsünler” dediler. Hiç bir sonuç çıkmadı. Bir kere de kadının teki beddua etti çocuğuma. Ona da takipsizlik verildi. Benim Türkiye Hukuk sistemine inancım sıfır.
Beddua hakaret falan değil ki ne yapsınlar onlar küfür veya tehdit olması lazım.

Başka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasını :KK70:
Benim de başımda böyle biri var. Kadın kişisi. Bir uygulama üstünden hakaret edip kaçıyor. Nah bulursun, git şikayet et falan demiş. Gerçek sosyal medya hesabına kadar buldum. Kapısına polis gitse yeter.

İlgilenmiyor mu polisler?

Seyma subasına saldırı cetesınden mısın🤣
Valla kımseye hakaret edemezsunız artık haddınızı bılın.
Kımse eleştiri ıcın yazdıgınız bır msjı alıp sızı mahkemeye vermez .
Küfür hakaret aşağılama vardır yazdıklarınızda.

Sicilde çıkmaz.. 6 aydan az hapis cezası alınması durumunda sicile işlenmez. Zaten hakaret etmek hapis cezası oluşturmaz. Ama bu suçtan kovuşturma geçirdiği veya adli sicil tutanaklarına kaydolur. şikayet üzerine ifade alırlar ama savcı gerekli görürse dava açılır. Yoksa direkt takipsizlik kararı verilir..

Back
X