- 10 Ocak 2022
- 3.027
- 5.973
- 108
- Konu Sahibi Daisygirl4554
Çok ciddi bir olay olmasına rağmenİnstagramdan çok yakın bir arkadaşım hakaret ve tehdit mesajları aldı fake hesap aracılığıyla. Savcılığa verdik. Bulamamışlar kim olduğunu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ciddi bir olay olmasına rağmenİnstagramdan çok yakın bir arkadaşım hakaret ve tehdit mesajları aldı fake hesap aracılığıyla. Savcılığa verdik. Bulamamışlar kim olduğunu.
Başka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasınıİyi günler kızlar soruyor da birisi bana f yle başlayan hakaret etti ona dava açsam siciline zarar verir mi ona ders olsun istiyorum
Yakın biri olsa daha affetmezdimBaşka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasını![]()
Çıkar benimde hesabımda isim yok, küfür ettiğim için dava edildim, polis pekala buldu beniCnm ben yapmadım öyle bir şey nickle yazıldığı için sonuç çıkmaz dediler o yüzden buradakilere soruyorum
Kaç ay sonra çağırdılar davanız görüldü mü?Çıkar benimde hesabımda isim yok, küfür ettiğim için dava edildim, polis pekala buldu beni
Yorumu yazdığımda Ocak ayıydı Martta çağırdılar, karşı tarafın avukatı dava açılması için dilekçe vermiş savcılığa, polis telefonla arayıp karakola çağırdı, ifademi aldılar, savcı dava açarsa tekrar çağıracağız dediler, Haziran da eve sonuç belgesi geldi, savcı dava açmamış, kovuşturmaya gerek yoktur diye belge göndermişlerKaç ay sonra çağırdılar davanız görüldü mü?
Sankim küfürü eden sizmişsiniz gibi geldi bana yoksa bana küfür edenin siciline kayarım banane kim onu düşünürBu sitede öyle bir şeyler yazıp ceza alanlar var mı biliyor musunuz arkadaşlar ben ona bir şey yapmadım kıyafetime laf edip o sözü söyledi.
Kanka musallat olur bana siciline işlerse diye ben gözü korksun istiyorum bunu yazan 3.kişisin burada açıklama yapmaktan yoruldum inanSankim küfürü eden sizmişsiniz gibi geldi bana yoksa bana küfür edenin siciline kayarım banane kim onu düşünür![]()
KankamıKanka musallat olur bana siciline işlerse diye ben gözü korksun istiyorum bunu yazan 3.kişisin burada açıklama yapmaktan yoruldum inan
Kankamı Pardon ağız alışkanlığı kusura bakmayın samimi ortamlarda hep öyle derim de özür dilerim
Beddua hakaret falan değil ki ne yapsınlar onlar küfür veya tehdit olması lazım.Valla benim instagramıma fake hesaptan hakaret geldi. Siber suçlara gittim. “Sen Tayyip misin ki peşine düşsünler” dediler. Hiç bir sonuç çıkmadı. Bir kere de kadının teki beddua etti çocuğuma. Ona da takipsizlik verildi. Benim Türkiye Hukuk sistemine inancım sıfır.
Benim de başımda böyle biri var. Kadın kişisi. Bir uygulama üstünden hakaret edip kaçıyor. Nah bulursun, git şikayet et falan demiş. Gerçek sosyal medya hesabına kadar buldum. Kapısına polis gitse yeter.Başka bi şey yazmadı mı? Polise gittiğinde onlar bir şey çıkmaz derler uğraşmak istemedikleri için birde 1 seneyi bulduğu oluyor ama siz yinede şikayet edin. Çünkü karşı taraf şikayet etmeyeceğinizi düşündüğü için bu şekilde rahat hakaret edebiliyor. Benim daha kötüsüydü tehdit, hakaret... pişmanım şikayet etmediğime muhtemelen beni tanıyan biriydi. Şimdi böyle bi şey yaşasam anında polise giderim hesabı kapatsalar bile buluyorlarmış. Benim arkadaşımda tehdit mesajları alıyordu polise verdi en yakın arkadaşı çıktı hayır birde affetti onu ağladığı için ben hayatta affetmem çeksin cezasını![]()
İlgilenmiyor mu polisler?Valla benim instagramıma fake hesaptan hakaret geldi. Siber suçlara gittim. “Sen Tayyip misin ki peşine düşsünler” dediler. Hiç bir sonuç çıkmadı. Bir kere de kadının teki beddua etti çocuğuma. Ona da takipsizlik verildi. Benim Türkiye Hukuk sistemine inancım sıfır.
Tanıdık biri galiba hem siciline islemesin hem ders alsın mı istiyorsunuz? Her şey sicile işler beybisi söz konusu şey davaİyi günler kızlar soruyor da birisi bana f yle başlayan hakaret etti ona dava açsam siciline zarar verir mi ona ders olsun istiyorum