• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin, eğitimli ve kültürlü erkeklerle hangi sosyal ortamda tanışabilirim kızlar

Kötü bir şey mi yazdım kendi eğitimim var, mesleğim var ve kendimi geliştirmeye odaklıyım . Sadece bu tarz insanlarla iletişimde olmak için hangi ortamlarda bulunmalıyım diye sordum. Benim eğitimsiz ve boş olduğumu nerden çıkarıyorsunuz.
egitiminiz geliriniz ne? ailenizin durumu nasil? kendiniz zengin misiniz? aileniz zengin mi? ozel okulda vs okudunuz mu?
yani bilemem.
ben ne zenginim ne cok iyi egitimli ne harika kültürlü. kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir unide normal bir bölüm okuyup normal islerde calisan, normal insanlardan cok daha sık tiyatro sergi gezen biriyim
kendim öyle olmadigim icin zengin, cok iyi egitimli ve harika kültürlü bir adam bulmadim. o da kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir okul okumus, normal bir iste çalışan kendince kültürlü bir insan.
haliyle kendime denki buldum evlendim. o da benim gibi gezmeyi sever, benim seyahat anlayisim ona uyar, benim gibi tutumludur, birikim yapmayi sever, benim gibi enerjiktir, arkadascanlisidir vs.
yani kebdime denk bir adam buldum
ben her sene 140 mezun veren sıradan bir bölümden ciktiysam nasil iyi egitimli adam arayayim ki?
iyi egitimli - atiyorum doktorasini amerikalarda yapmis, hayati tez yazarak gecmis adam ya da beni ne yapsın?
denklik cok onemli
siz de oyle biriyseniz zaten cevreniz de zengindir bulursunuz.
ya da iyi bir isiniz varsa isten herhangi birini bulursunuz vs.
velev ki degilsiniz bu ozellikteki adam neden size baksin?

egitiminiz geliriniz ne? ailenizin durumu nasil? kendiniz zengin misiniz? aileniz zengin mi? ozel okulda vs okudunuz mu?
yani bilemem.
ben ne zenginim ne cok iyi egitimli ne harika kültürlü. kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir unide normal bir bölüm okuyup normal islerde calisan, normal insanlardan cok daha sık tiyatro sergi gezen biriyim
kendim öyle olmadigim icin zengin, cok iyi egitimli ve harika kültürlü bir adam bulmadim. o da kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir okul okumus, normal bir iste çalışan kendince kültürlü bir insan.
haliyle kendime denki buldum evlendim. o da benim gibi gezmeyi sever, benim seyahat anlayisim ona uyar, benim gibi tutumludur, birikim yapmayi sever, benim gibi enerjiktir, arkadascanlisidir vs.
yani kebdime denk bir adam buldum
ben her sene 140 mezun veren sıradan bir bölümden ciktiysam nasil iyi egitimli adam arayayim ki?
iyi egitimli - atiyorum doktorasini amerikalarda yapmis, hayati tez yazarak gecmis adam ya da beni ne yapsın?
denklik cok onemli
siz de oyle biriyseniz zaten cevreniz de zengindir bulursunuz.
ya da iyi bir isiniz varsa isten herhangi birini bulursunuz vs.
velev ki degilsiniz bu ozellikteki adam neden size baksin?
Yalnız kendine haksızlık etmen hoşuma gitmedi ne kadar gezip gördüğünü bilmeyen yok beybi ayrıca sosyal yönün çok iyi 🧿

Türkan Şoray in bir filmi var tam da bu konuyu işliyor güzel filmdir tavsiye ederim.:KK69:
Yabancı dil kursu da iyi fikir hem bir eğitimci olarak yeni bir dil öğrenmen güzel bir şey. Ama dil kursunda, bu hayallerindeki beyaz atlı prensi bulabilir misin bilemem.

Dans kursuna da gidebilirsin,

Bi de şey var, eğitimli olmak demek kültürlü olmak demek değildir.(Kamu spotu)

Zenginlikten kastınız ne kadar bir zenginlik, eğitimli dediğiniz ne kadar bir eğitim? Üniversite mezunu olması eğitimli olması için yeterli mi mesela, zenginden kasit evi, arabası, görece iyi bir maaş mı yoksa birçok evi, katı, yatı olması falan mı? Ne aradığınıza göre değişir.

Kötü bir şey mi yazdım kendi eğitimim var, mesleğim var ve kendimi geliştirmeye odaklıyım . Sadece bu tarz insanlarla iletişimde olmak için hangi ortamlarda bulunmalıyım diye sordum. Benim eğitimsiz ve boş olduğumu nerden çıkarıyorsunuz.
Hadi buldun adam 10 ülke gezmiş olsun konuşacak ortak bir şeyin var mı ya da Boğaziçili ODTÜ mezunu diyelim ortak konuşabileceğiniz bir şey olabilecek mi ya da itü mezunu mühendis, Cerrahpaşalı bir doktor diyelim ortak bir şeyler paylaşabilecek misiniz? Neyse sen yine de umudunu kaybetme. Arada tek tük şanslı insanlar çıkabiliyor. Nasip kısmet 😬😁

Sürekli Türkiye-Amerika uçuşunda business uçtuğun bir işin, gelirin vs yoksa zengini nerde bulacan bacım. Sosyetenin partilerinde garson kıza aşık olan yakışıklı zenginler de anca dizilerde oluyor.
Ama kültürlü biriysen kültürel ortamlarda bulursun böyle birini neden olmasın.
Ben tiyatrolarda fiti fiti gezerken tiyatrocu buldum. Dibim düştü toplamaya çalışıyorum bu aralar ashdjjd.

Yalnız kendine haksızlık etmen hoşuma gitmedi ne kadar gezip gördüğünü bilmeyen yok beybi ayrıca sosyal yönün çok iyi 🧿
kendime haksizlik etmiyorum ki oldugum kisiyi biliyorum.
tubitakta calisan bir muhendisle cikmistim bir süre. Her zaman cok basarili olmus, ortaokulu, lisesi hep iyi bir universiteyi kazanmak icin derece siniflarinda okumus. ne eşe dosta vakti olmus ne flörte sevgiliye. sonra üniversiteyi kazanmis zor ve kendini gelistirmen gereken bir bölümde defterler kitaplar arasinda, yurtdisina yuksek lisans yapabilmek icin cabalamaktan sosyal hayatina, florte zaman ayiramadan mezun olmus.
derken derken bunca senenin sonunda tam iyi bir isi bulup flort islerine niyetlenmisken tesadufi sekilde benle tanisti.
hayata baktigimiz yer kesinlikle bir degildi. adamin universitesi hedefleriyle, dersleriyle gecmis ben parttime palyacoluk yapar 20 sehir gezdim diye kendimle gurur duyardim. sehir sehir bahar senligine giderdim, guzel asklar yasamistim.
hani onunla kesismeyen bir hayatimiz vardi. onun heyecan duydugu seyler beni hic sarmiyordu. onun hayatini adadigi seylerin benim gozumde degeri yoktu. onun "guzel insan ozelligi" olarak saydigi caliskanlik gibi basari gibi hayatini adadigi seyler bende yoktu. ayrica benim flort skillerimi gelistirdigim onca senenin sonunda karsima cikan adam elim aciyinca uzattiysam opmesi gerektigini bile idrak edemeyecek kadar bu islerden uzakti😂😂
haliyle birkac ay ciktik sonra ayrildim.
ayni sekilde cok sık tiyatroya gittigim icin o vesileyle tanistigim insanlardan oluşan bir arkadas grubum var. iclerinden biri mesela inanilmaz kültürlü biri ben ayda 2- 3 oyuna gidiyorum diye kendimi birsey saniyorum bu cocuk haftada o kadar oyun izliyor, hem ingilizcesi hem almancasi harika, baska ulkeye gittiigjde de ayarlayip onlarin tiyatrosunu operasini izliyor (gerci bu konuda bana ilham verdi artik ben de arastirip bale gibi sozsuz gösterileri aliyroum hatta azerbaycanda anlarim diye muzikale bilet almistim bir de her duydugumu esime cevirirdim). tiyatro soylesileri, sinema soylesileri, ilber ortayli soylesileri vs ne varsa bu cocuk mutlaka orada, bienal varsa biletini almıştır, adini duymadigim xyz 2026 kasımında turkiyeye turneye gelecekse o cocuk biletini simdiden almistir. iyi kazandigi bir isi olmasina ragmen sirf zevkten kultur sanat alaninda tezli yüksek lisans yapiyor.
mjsal bu cocukla benim ayni frekansta bulusmam imkansız. enerjisiyle bile beni yoruyor 😅 bjr de böyle asiri kulturlu sapyoseksuel adam bulacağım da bilmis bilmis beni begenmeyecek. kendimi devamli gelistirmeye mi calisacagim? her aksam her aksam tiyatro mu izleyecegim, bienal mi gezecegim:)
ne guzel ohh buldum kendime denk adami kafam rahat
herkes dengini arasin
kendi dengin hosuna gitmiyorsa demek ki sen olduğun insandan mutlu degilsindir. senden iyisini arayana kadar kendini degistirmeye gelistirmeye calis

kendime haksizlik etmiyorum ki oldugum kisiyi biliyorum.
tubitakta calisan bir muhendisle cikmistim bir süre. Her zaman cok basarili olmus, ortaokulu, lisesi hep iyi bir universiteyi kazanmak icin derece siniflarinda okumus. ne eşe dosta vakti olmus ne flörte sevgiliye. sonra üniversiteyi kazanmis zor ve kendini gelistirmen gereken bir bölümde defterler kitaplar arasinda, yurtdisina yuksek lisans yapabilmek icin cabalamaktan sosyal hayatina, florte zaman ayiramadan mezun olmus.
derken derken bunca senenin sonunda tam iyi bir isi bulup flort islerine niyetlenmisken tesadufi sekilde benle tanisti.
hayata baktigimiz yer kesinlikle bir degildi. adamin universitesi hedefleriyle, dersleriyle gecmis ben parttime palyacoluk yapar 20 sehir gezdim diye kendimle gurur duyardim. sehir sehir bahar senligine giderdim, guzel asklar yasamistim.
hani onunla kesismeyen bir hayatimiz vardi. onun heyecan duydugu seyler beni hic sarmiyordu. onun hayatini adadigi seylerin benim gozumde degeri yoktu. onun "guzel insan ozelligi" olarak saydigi caliskanlik gibi basari gibi hayatini adadigi seyler bende yoktu. ayrica benim flort skillerimi gelistirdigim onca senenin sonunda karsima cikan adam elim aciyinca uzattiysam opmesi gerektigini bile idrak edemeyecek kadar bu islerden uzakti😂😂
haliyle birkac ay ciktik sonra ayrildim.
ayni sekilde cok sık tiyatroya gittigim icin o vesileyle tanistigim insanlardan oluşan bir arkadas grubum var. iclerinden biri mesela inanilmaz kültürlü biri ben ayda 2- 3 oyuna gidiyorum diye kendimi birsey saniyorum bu cocuk haftada o kadar oyun izliyor, hem ingilizcesi hem almancasi harika, baska ulkeye gittiigjde de ayarlayip onlarin tiyatrosunu operasini izliyor (gerci bu konuda bana ilham verdi artik ben de arastirip bale gibi sozsuz gösterileri aliyroum hatta azerbaycanda anlarim diye muzikale bilet almistim bir de her duydugumu esime cevirirdim). tiyatro soylesileri, sinema soylesileri, ilber ortayli soylesileri vs ne varsa bu cocuk mutlaka orada, bienal varsa biletini almıştır, adini duymadigim xyz 2026 kasımında turkiyeye turneye gelecekse o cocuk biletini simdiden almistir. iyi kazandigi bir isi olmasina ragmen sirf zevkten kultur sanat alaninda tezli yüksek lisans yapiyor.
mjsal bu cocukla benim ayni frekansta bulusmam imkansız. enerjisiyle bile beni yoruyor 😅 bjr de böyle asiri kulturlu sapyoseksuel adam bulacağım da bilmis bilmis beni begenmeyecek. kendimi devamli gelistirmeye mi calisacagim? her aksam her aksam tiyatro mu izleyecegim, bienal mi gezecegim:)
ne guzel ohh buldum kendime denk adami kafam rahat
herkes dengini arasin
kendi dengin hosuna gitmiyorsa demek ki sen olduğun insandan mutlu degilsindir. senden iyisini arayana kadar kendini degistirmeye gelistirmeye calis
Süper bir tespit gerçekten. Denklik konusunu herkes maddiyat zannediyor ama değil o bir kısmı

Kızlar merhaba yukarıda bahsettiğim gibi bu beyleri nerden bulabiliriz. Şuan elimden geldiğince sosyal olmaya çalışıyorum. Tiyatro, fuar vs katılıyorum. Artık yavaş yavaş hayatımda iyi birisi olsa diyorum ama çevremde genelde isteğim tarzda olmuyor . Dil kurşuna başlayacağım sanırım. Başka ne yapabilirim.
Herhangi bir yerli dizide bulabilirsin. Sadece o dizilerdeki zengin egitimli kültürlü erkekler, fakir eğitimsiz kültürsüz kızlara aşık oluyor.

Bi dating uygulaması var adını unuttum sanırım ra ile başlıyor üyelik için referans lazım bi arkadaşım kullanıyordu gerçekten zengin tanınmış ünlüler doluydu ama onlarla ne kadar ciddi düşünülür 🤣 yani onların gittikleri sosyal ortamda olman lazım onların networkü lazım.

Kendiniz zengin değilseniz gerçek zenginlerin olduğu ortamlarda bulunma ihtimaliniz çok düşük, haliyle o erkeklerle tanışma şansınızda yok gibi... bahsettiğin erkek profili kendi cevresinden kadınlar ile birlikte olur, dizilerdeki şeyler gerçek değil 😂
Hiç öyle sandığınız gibi de değil valla 😄ya da benim çevremde öyle değil en azından

Önce o enerjiyi çekeceksiniz bir de kısmetli insansanız olur 😄

Konu sahibi gitmiş ama zengin deyince kafasında beliren neydi önemli açıkçası. Kendisi öğretmendi diye hatırlıyorum. Daha iyi kazanan bir meslek sahibi, belli bir birikimi yatırımı olan, kültürlü bir erkekse kastettiği çok uçuk bir istek değil ama nerde bulurum diye sorması biraz abes olmuş. Böyle ısmarlama şurada bulunur denecek hali yok.

Gerçekten zengin birilerinden bahsettiğini düşünmedim nedense. Onların da kendilerine göre kriterleri oluyordur zaten, bunu kendisi de bilir az çok.

Öğretmensen zenginlik açısından bulabilirsin bak. Benim bazı öğretmen arkadaşlar doktorlarla evli. Gül gibi geçiniyorlar 😬😁

Kızlar merhaba yukarıda bahsettiğim gibi bu beyleri nerden bulabiliriz. Şuan elimden geldiğince sosyal olmaya çalışıyorum. Tiyatro, fuar vs katılıyorum. Artık yavaş yavaş hayatımda iyi birisi olsa diyorum ama çevremde genelde isteğim tarzda olmuyor . Dil kurşuna başlayacağım sanırım. Başka ne yapabilirim.
Bu düşünce ile ,normal şartlar altında bir erkek bulabilirseniz kaçırmayın bence

Son düzenleme:
Biz de onu diyoruz işte
Siz de bahsettiğiniz tarz insanlardan biri olsanız o ortamlara davet edilirdiniz zaten
Böyle evde oturduğunuz yerden bunları düşünüyorsanız muhtemelen o ortamlara davet edilmiyorsunuzdur, o insanlar da size bir ütopya kadar uzak demektir arkasından el sallayın

Bende bi sorun var belki de.Ezik de olabilirim.Hiç öyle birinin arayışında olmadım.Aklı başında ağır başlı samimi dürüst biri olsun dedim.Çapkın olmasın ahlaklı olsun.İçime sinsin.

Back
X