- 17 Şubat 2013
- 1.587
- 1.477
- Konu Sahibi herseydahaiyiolacak
Başlık durumu özetliyor. İki facebook hesabı kullanıyordum birisi sadece okul ile bağlantılı olan işte o çalındı bu akşam girmek istedim ama bir uyarı ile karşılaştım bugün saat 16.16'da şifremi değiştirmişim !!!!!!!!!!! nasıl olur diye düşündüm tekrar tekrar denedim ama olmadı hata verdi sürekli e-posta adresime de giremedim, şifremi unuttum şıkkı ise işe yaramadı
bende facebooka hesabımın başkasının eline geçtiğini bildirdim kısa süre sonra hesabım kilitlendi.en azından çalan kişide kullanamayacak
bu insanların hiç mi işi gücü yok, yada bunu hırsızlık olarak görmüyorlar mı illa ki maddi bir varlığı mı olmalı sanıyorlar
düpedüz hırsızlık hakkımı helal etmiyorum ben adıma bir şeyler yapmışlar mı bilmiyorum.
bende facebooka hesabımın başkasının eline geçtiğini bildirdim kısa süre sonra hesabım kilitlendi.en azından çalan kişide kullanamayacak
bu insanların hiç mi işi gücü yok, yada bunu hırsızlık olarak görmüyorlar mı illa ki maddi bir varlığı mı olmalı sanıyorlar
düpedüz hırsızlık hakkımı helal etmiyorum ben adıma bir şeyler yapmışlar mı bilmiyorum.