• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya ilişkileri

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.344
1.599
133
34
İnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
İlkini kabul ettim iki dakika sonra engelledi beni.Diğerleri de aynı şekilde.Bu sefer krize girdim.İş ,takıntı meselesi oldu.
Bu insanlar ne bekliyor acaba.Güzellik çirkinlik görecelidir ama tamam biraz da kiloluyum,bundan olabilir mi?daha önceki konumda da paylaşmıştım.Komplekse girdim.İnsan selam vermeden neden engeller.Sil gitsin hadi beğenmedin.Hatta bazıları reddetmeme rağmen iki üç kere istek atmış insanlar..Kabul edince pat diye engeli basıveriyorlar..

İnternetten tanışmaya karşıydım ama pandemi,yeni görev yeri vs derken etrafta kimse olmadığını fark ettim.Sonra sosyal medyadan ortak gruplarda olan kişilerin isteklerini kabul edeyim dedim.Belki kısmetimiz buradan çıkar diye düşündüm.
İlkini kabul ettim iki dakika sonra engelledi beni.Diğerleri de aynı şekilde.Bu sefer krize girdim.İş ,takıntı meselesi oldu.
Bu insanlar ne bekliyor acaba.Güzellik çirkinlik görecelidir ama tamam biraz da kiloluyum,bundan olabilir mi?daha önceki konumda da paylaşmıştım.Komplekse girdim.İnsan selam vermeden neden engeller.Sil gitsin hadi beğenmedin.Hatta bazıları reddetmeme rağmen iki üç kere istek atmış insanlar..Kabul edince pat diye engeli basıveriyorlar..
Bence hiç umursamayın sonra takıntı haline getirebilirsiniz

Merhaba; görsellik ve kusursuz olma diye yeni nesil bir hastaligimiz mevcut maalesef... Hepimiz fabrikadan çıkma olmak zorundayız çünkü.

Hem geri takip yapmayıp hem de insanların engellemesine takılıyorsunuz. Onlar sizin fanınız mı neden tek taraflı takip etsinler? Ayrıca yazsalar tiplerini görmeden neye göre cevap verecektiniz ki?
Ya haklısınız belki,ama ben de görüp beğensinler,yazsınlar sonra takip edeyim diye düşünmüştüm.🤦

İki ihtimal var
1) sosyal medyayı tek kullanma amaçları birine yürümektir o yüzden eklenen gizli hesabın evli olduğunu, güzel olmadığını, yaşlı olduğunu falan farkedip direkt eliyordur
2) sosyal medyayı kullanma amacı sayfasını buyutmektir. Takip edeni takip ediyordur, onun arkadaşlık teklifini kabul ettiği halde onu eklemeyen insanları gereksiz görüp siliyordur

Bence bu devirde online ve reel ayrımı kalmadi. Hayatimizin buyuk bi kısmını kaplıyor sosyal medya çünkü. Ben 9 sene once sosyal medya sitelerinde de degil, bir forum sitesinde tanistim esimle :) Amaaa bence hatali oldugunuz bir nokta var. Bu gercek hayat icin de gecerli. Şöyle ki, ben birini bulayim tanışıp sevgili olayım niyetiyle baslayan bi tanisiklik yürümüyor ki. Niyetler tam dogru ve temiz olamayabiliyor bence. Ben sahsen gercek hayatta da biriyle ben bunla sevgili olayim niyetiyle tanisiyor veya tanistiriliorsam yapamam o işi. Biz esimle baska nir ilgi alanı uzerine ortak payda bulmustuk, sohbetimiz zamanla duygusal iliskiye dönüştü. Reel veya online , olmasi gereken bu bence. Ben sahsen bana , ben şu kızı dusurim diye dusunerek yaklasan bi erkege guvenemezdim

Çoğunlukla böyle olabiliyor insanlar ne istediğini bilmiyor

Cevabı burda saklı. İnsanlar tanışmak için değil takipçi kasmak için takip isteği atıyor genelde.
Takipçi kasmak istese engellemezdi, takipten çıkardı. Açıkça beğenmemişler.

Hiç takılmayın, sıkmayın canınızı :)
Birisi size nasip olacaksa kimse engelleyemez, nasipte yoksa ne kadar uğraşırsanız uğraşın olmaz :)
Böyle akışına bırakın biraz, önce kendinizi sevin. Sonra bakın tıkır tıkır gidecek işler inşallah 🌷

Takipçi kasmak istese engellemezdi, takipten çıkardı. Açıkça beğenmemişler.
Ben valla sosyal medya kullanırken takipçi kasmazdım ama normal hayatta karşılıklılığa çok önem veririm. Ben birini takip ediyorsam o da kabul edip geri takip etmemişse o anki sinirle engelleyebilirim de. Ben senin hayranın mıyım, ünlü müsün sen ne alaka yani.

Benim profilimde hiç paylaşımım yok stroy de atmıyorum. Sadece profil fotom var . Yani tipimle değerlendirebilecekleri sadece profil fotom 😃 Beni de ekleyenleri kabul ettiğimde kimisi takibe devam ediyor kimisi bir bakıyorum hemen siliyor. Geri takip etmeyince öyle olabiliyor normal.

Hiç takılmayın, sıkmayın canınızı :)
Birisi size nasip olacaksa kimse engelleyemez, nasipte yoksa ne kadar uğraşırsanız uğraşın olmaz :)
Böyle akışına bırakın biraz, önce kendinizi sevin. Sonra bakın tıkır tıkır gidecek işler inşallah 🌷
Dilerm gönlümüze göre biri nasip olur..🙏

Back
X