- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.670
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cicim kuzum bağırttıPeki benim konuyu 13 temmuz 2013 olarak okumam ve hayretler içinde Allah Allah konu 10 yıl sonra niye hortlamış diye düşünmem
Yorumlara bakıyorum, canım, cicim, kuzumda yok. Nasıl 2013 konusu olabilir diye düşünüyorum
Benim uykum gelmiş
Eee saf tabi 21 yaşında.Birazcık saf mısın![]()
Bırakır bırakır.bu sitede çok var sevgili bulamayan arkadaş.onların da işi gücübyerinde tipi düzgün.Yanlış anlaşılmak istemem ama şu dönemde eli yüzü düzgün, karakteri oturaklı, işinde gücünde eğitimli, mesleği olan bir erkek, gündelik hayatında ve arkadaş çevresinde ilişki yaşayacak birilerini bulamayıp instagramdan sağa sola talepler gönderiyorsa ben bir bit yeniği ararım. Ya gösterdiği yüzü doğru değil ya da bu yüzün altında farklı niyetler, kötü özellikler var ki durum buralara gelmiş derim. Artık samanlıkta iğne aramak gibi düzgün bir adam bulmak çünkü, hele ki ağzı laf yapan girişken bir adam olsa hiç sanmam o kadar iyiyse dışardaki hemcinslerimiz onu boş bıraksın![]()
Yok calci zeytinyağı sürerken kocam bana altından don alsın kocam bana altından don alsın diye 3 kere tekrarlayın:)İlişki uzman tavsiyen beni benden aldı.Tuzlu suyla da yıkansın mi
![]()
Hayır o lavanta yağlı tamponu kukuna taktığında oluyomuş.Yok calci zeytinyağı sürerken kocam bana altından don alsın kocam bana altından don alsın diye 3 kere tekrarlayın:)
Kuzenim yanlışlıkla mail attığı kadınla evlendi sene 2006Sence bir erkek nette tanıştığı kadınla ciddi düşünür mü ? hiç mi çevren yok.
Kız öyle deme zaten esra ezmeci ve adil yldırımın veya herhangi bir iliski danismaninin dediklerini aynen uygularsan sıkıntı zaten. Onlarda aynen uygula diye anlatmiyor her iliski ozeldir kendine uygulamalısın.Öyle ritüel falan salakca tabi. Ama mesela iletisimsiz kalmak, erkeğin egosunu oksamamak, anlayisli ve saygılı olmak bunlar dogru.Bunların uzman olmadığını şarlatan olduğunu biliyorsundur umarım
Yengsnc onu kastetmiyor o. Mesela takip ettigi belirli bir profil var. Mesela sadece bikinili kadınları vucudunu acikca gösterenleri takip ediyor. Ve bu sekilde onlarca kadını takip ediyor. Veya kadin acisindan düsününce hep güvenlik gorevlilerini takip etmesi.Yaşıtın cinsellik için acele ediyor da daha yaşlı olanlar daha mı uslu duracak? Koca adamlar ne kadar kafe gezmeli, sekssiz bir ilişki yasar ki? Bence yanlış düşünüyorsun.
İyi de herkesin sosyal medyası var, elbet ekleyip "slm nbr gzllk" yazan tayfa vardır ama insan insanı ekler yani, neden eklemesin?
Ben de bazen profil fotosu neşeli geldiği için, bazen denk düştüğüm hesabı keyifli olduğu için, bazen yorumunu beğendim diye, bazen benim sonraki gideceğim ülkede yasiyor- belki bir şey sorarım diye ekliyorum yani insanlari (iki hesabım var, birinde sayfaları falan takip ediyorum. Eskiden resim paylaşırdim, bıraktım. Diğeri kendi hesabım. Kendi hesabım çok çix, tertemiz. Sevdiğim insanlar var sadece. Ve beş on tane kadin-erkek takip etmekten zevk aldığım ünsüz insanlar)
Ben bunu nasıl es geçerim ya?Sence bir erkek nette tanıştığı kadınla ciddi düşünür mü ? hiç mi çevren yok.
Yaşla pek ilgisi yok bu işlerin, ekstra bi saflık hakim bence konu sahibineEee saf tabi 21 yaşında.