- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Eski sevgilinin eskisini bu kadar takıp konu açman da
çok normal değil ama.
Şimdi konu o değil diyeceksin ama
aile üyeleriyle hala takip içinde olduğunu belirtecek
kadar detay verince konu o oluyor haliyle.
Hani bir şeyi eleştirirken
eleştirilecek bir şey yapmayın bari.
Eski sevgilim ve ailesi komsumuz olur. Oradan biliyorum. Deli gibi fale hesaplar acik takip etmiyorum yani.
Gecenlerde bi yazi okudum, eski toprak bi teyzenin agzindan eski insanlardaki edep ve zerafet anlatilmis.. Diyor ki, 'Biz kocalarimizla yanyana yurumeye cekinirdik, hatta bir adim gerisinden yururduk.. Belki dul kalan vardir, evlenememis birileri vardir, kimsenin gönül yarasina dokunmak istemezdik..' o kadar hosuma gitti ki.. Ne ince dusunce ne zerafet..
Bi adim gerisinden yurumek pek mumkun degil simdilerde, zaten kastedilen de bu degil, orda onemli olan ince mesaji almak; insanlarin gıpta damarlarini tahrik etmemek..
Fazla uzaga gitmeye gerek yok, yaklasik 1.5 sene once bosandigimda cok hassastim ve sosyal medyada mutluluk pozlarini gordugumde kendi yasadiklarimi dusunup cok uzuluyordum.. Degersizlik hissi agirlasiyordu omuzlarimda..
Ama o paylasimlara cok da itibar etme, mutlu insanlar da illa ki olsa da; bazi mutsuz insanlar mutlu gorunmek icin sosyal medyayi kastiriyor, kendilerini avutup inandiriyorlar.. Paylasim yapilabilir, gercekten mutludurlar olabilir ki olsunlar da, ama her adimini paylasmak da hic hos degil.. "Bence".. Kendi hayatina bakmak ve mutlu olmak lazim.. Allah in verdigi nimetler sayisiz..
Sorun deli gibi peşlerine düşmüş olman falan değil ki zaten.
Alakasız birinin yaptıkları üzerine düşünüp eleştiri getiriyorsun.
Kafa yoruyosun.
Bak sana çok samimi bir şey söylicem,
Ben merak ettim diyelim girdim sayfasına baktım.
En fazla salak ya bu der geçerim. Bu kadar yani.
Yazdığın tarzda yorumlar yapıyorsa yapıyordur
sana,bana yada herhangi birine zarar vermediği sürece
kendisini ilgilendirir.
O onun dünyası anlıyor musun.
Senin bir sosyal hesabın varsa istediğin gibi kullanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?