Sosyal medya herkesi esir aldı. Çoğunlukla bir öz çekimin paylaşılıp instagram a konulmasının altında ki mesaj - hey bakın ben ne kadar güzelim. Şimdi siz de altına yazın bunu ve egomu besleyin....
Bahsettiğiniz kişileri takip etmiyorum ama keşfette çıkıyor 2 tanesi. Duygu mu ne o kişiyi mesela hiç bilmiyorum. Diğerlerini görüyorum sıklıkla... O kadar kurgu bir hayat ki, bir defa dahi özenmedim.
Fotolardan hangisi samimi sizce? Tamamen kurgulanmış, oynanmış sahneler...
Allah affetsin güzel de bulmuyorum. Rabbimin yarattığına lafım yok fakat sert hatlar , erkeksi bir yüz.
Şimdi burada yazmak istemiyorum ama bana kadından daha farklı bir cinsiyeti çağrıştırıyorlar.
Takipçi sayım çok değil, ama istekleri onaylasam bende de olur birsürü takipçi. Ben onaylamıyorum.
Ve takipçi sayısının az olmasını bir başarasızlık olarak düşnmüyorum birçok insanın aksine :)
Boşverin... İnanın o fotoların altına yapılan yorumlardan 1 tanesinin sahibi olacağıma , sürünmeyi yeğlerim. Hayatta bir duruşum var, birebir tanımadığım kimseye '' canım, aşkım, sana ölürüm v.s.'' gibi muazzam bir anlamsızlık barındıran sözler etmedim. Kesseler etmem, kendimi o duruma düşürmem. Biz mütevazi yaşayalım, inan çok daha asil oluyor...
Sevgiler....