- 14 Kasım 2016
- 19
- 7
- 36
- 30
- Konu Sahibi beyazbulut58
-
eklememiş takipe almış neden diye sordum bakmakla takipe tme arasında ne varki dediEklemis ama konusmus mu? Onemli olan o aslinda.
Bir de senin nereye kadar kaldiracagin onemli. Iki arama bir ozur kurtarmiyor yani.
inan normalde teline bakardm mesajlarını okurdum fln artık elime almaya korkuyorum bişey daha görürüm diye hiç dokunmuyorumZaten ne geliyorsa bu el ayak open kocalardan geliyor.
Aldatilan bir uye de her seferinde elimin kremini bile o surersi diyip duruyordu.
Asiri sevgi gosterilerinin altindan bit yeniyi cikiyor.
Yapacak bir sey yok. Adamin huyu bu gibi. Siz hissetmediginiz surece yapacak bir tipe benziyor. Tetikte olmaktan baska careniz yok.
eklememiş takipe almış neden diye sordum bakmakla takipe tme arasında ne varki dedi
Sedece eski sevgili mi takipte bu hesabında başkaları da var mı?eklememiş takipe almış neden diye sordum bakmakla takipe tme arasında ne varki dedi
inan normalde teline bakardm mesajlarını okurdum fln artık elime almaya korkuyorum bişey daha görürüm diye hiç dokunmuyorum
sadece eski sevgiliSedece eski sevgili mi takipte bu hesabında başkaları da var mı?
faceleri kaaptmıştık zaten bu fake hesabı onuda kapattm gerçiBazilari kendini stalklamaktan alikoyamiyor. Iyi bir durum degil tabi ki.
O face i kapattirmakla ise baslayin bence.
konuştum özür diledi haklısın dedi kuranı kerime el bastı bidaha olmicak dediOturup guzel guzel konustun mu?
Bir goz dagina ihtiyaci var gibi.
Bir affettim iki affettim bir daha guvenimi sarsarsan koyarim seni kapinin onune bir daha donusu olmaz minvalinde bir konusma yapsan ve kararli oldugunu hissettirsen kendine ceki duzen verir belki.
Ama bunlari soylerken blof yapma kararli ol ve gercektende bir daha yaparsa yuzune bakma.
Meraktan öylece bir bakıp çıkmayı anlarım ama sadece eski sevgiliyi izlemek için hesap açmak hiç masumca değil.sadece eski sevgili
ee şimdi aldatmış affetmisin tekrar bakmış gene aynısı ayrıl sen affettikçe nasılsa affediyo hesabı gene ypar utanmaz1.5 yildir evliyiz kizlar esimin gecen sene ilk defa facesine girdim ve girdigim an itibariyle bir suru kizi aratip sildi arayip agzima geleni saydim arkadasim gosterdi bnde gosterdm o kdr diyip ozur diledi hediye fln aldi affettim . Bundan 4 ay sonra arkadasimn facesinde gezinirken esimin numarasini arama butonuna yazdim bisy cikmadi is telini yazdim ne gorim fake bir hesap eski sevgili takibe alinmis eski sevgili dedgmde 35 yasnda 7 8 yaslarnda kzii olan dul bir bayan . Basimdan asagi kaunar sular dokuldu bakmadim yuzune konusmadm ozur diledi kurani kerime el basti bdha olmick bundan snra tam bi aile olcaz diye yine affettim .. esim aslnda ck sevecen evcil bana yardim eden parmak uclarima kadar operek seven birisi .. ama bn tekrar guvenemiyorum surekli aklima geliyo s
Bn mi cok kuruntu yapiyorum buyutulcek bisey degl mi ? Hic gorusmedm aramadm dedi sadece snle kavgaliyken bana agir kelimeler kullaniyodun bende bakiyodum napmis ne etmis diye dedi
inanma ya şimdiki insanlar öyle bişey oldu ki kuranı basit zannedip yalandan el basıp yemin ediyolarkonuştum özür diledi haklısın dedi kuranı kerime el bastı bidaha olmicak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?