- 9 Mart 2017
- 534
- 351
- 33
Iletişim yok ama can sıkıcı bir ben burdayim hareketi var sanırımYani iletişim yok bir şey yok çokta takılacak bir durum değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iletişim yok ama can sıkıcı bir ben burdayim hareketi var sanırımYani iletişim yok bir şey yok çokta takılacak bir durum değil.
Demesi lazım ama dünden beri tavırlı bana,sanki ben suç işlemişim gibi. Ki ben eşimi suçlayacak bir şekilde konuşmadım onunlaTavır yapacak kadar önemli bir şey değil bence , sonuçta sadece ekli iletişim bile olmayan birisi, ha varlığı ha yokluğu demesi lazım...
Siz sakin kalın ne iyi ne kötü nötr olun bence.Demesi lazım ama dünden beri tavırlı bana,sanki ben suç işlemişim gibi. Ki ben eşimi suçlayacak bir şekilde konuşmadım onunla
Bildiğim kadarıyla bir ilişkileri olmamış,sadece arkadaşlarmış. Ama eşim önceden bir şey anlatmıştı,bu kız o zamanki eşimin sevgilisinede durduk yere kötü davranırmış,hatta sana bire değil falan demiş. Bunu hatırlayınca bir acaba demedim değil yaniŞimdi ben bu tarz şeylerden mana çıkarmam size soyledigim gibi beni tanimadigi içindir der geçerim..Bide öncesinde eşinizle ilişkisi olmuş mu? o eşinize karşı birşey hissetmiş mi? Yada tam tersi ..Tüm bunların cevabı negatifse açıkçası gerçekten herhangi bir mana yüklemem kafamı dahi takmam güzel huzurumu bozmam kocama iyi geceler dileklerimi iletir mışıl mışıl uyurum:)
Yok zaten tepki vermedim hiç,öylece duruyorum:)Siz sakin kalın ne iyi ne kötü nötr olun bence.
Emin değilim sanırım,yazdıkça hatırlıyorum bazı şeyleri,dün eşim görüşmüyoruz etmiyoruz bilmem kaç yıldır falan dedi ama ,geçen yıldı sanırım doğum gününde bu arkadaşına mesaj atmıştı,o'da cevap vermişti. Bunu iletişimden saymiyorlarKalsın konuşmuyorlarsa ve eminseniz canınızı sıkması normal ama sosyal medya işte beğensin dursun eline ne geçecek?
O zaman durum başkaEmin değilim sanırım,yazdıkça hatırlıyorum bazı şeyleri,dün eşim görüşmüyoruz etmiyoruz bilmem kaç yıldır falan dedi ama ,geçen yıldı sanırım doğum gününde bu arkadaşına mesaj atmıştı,o'da cevap vermişti. Bunu iletişimden saymiyorlar![]()
Eşim engelledi ,bakalım başka bir durum varsa da ortaya çıkar umarımO zaman durum başkailetişim hiç olmasın niyeti ne belli olmayan biri sonuçta.siz girin engelleyin onu en iyisi
![]()
Ağrısız başınıza dert almayın derim,baksanıza 3.şahıslar yüzünden bile neler geliyor insanın başınaesımın hıc bir sosyal medya hesabı yok...ılgı duymuyor...ben ac diyorum ..bırdaha demıyım barı:))) kesınlıkle kızrdım.
Ucundan yırtmışsınız o zaman:) inanın bende başta öyle düşündüm,tanışmış değiliz belki o yüzden diye. Ama ben ve çocuğumla olan fotoları atlayıp,sadece eşimin olduolduklarını beğendiğini fark edince rahatsız oldum artık. Fikir amaçlı buraya yazıncada haklı olduğumu düşündüm bilemiyorumValla ben de arkadaşlarımın karılarıyla olan fotolarını beğenmiyorum, tanımıyorum çünkü kadını. Ay ne kadar güzelsiniz, çok mutlu bir çiftsiniz?? banane yani.
Ama her fotolarını da beğenmem, ya da çocuklu fotolarını beğenirim çocuğu sevimliyse. Bilemedim şimdi o yüzden mi hiç engellenmedim :)
Iyi akşamlar arkadaşlar. Eşinizin bayan arkadaşı, sosyal medyada sadece eşinizin tek olduğu fotoğrafları beğense,ne düşünürsünüz? Etkin bir iletişim durumu yok,sadece sosyal medyada ekli bir arkadaş bu arada.
Bende akrabalarimda bile dikkat ediyorum buna, bende artık rahatsız oldum,sanırım aklın yolu birBen de arkadaşlarımın tek oldukları fotoları değil de eşleriyle oldukları fotoları beğeniyorum :))
Büyük ihtimalle art niyet var gibi duruyor.
Aralarda yazdım,dediğiniz gibi oldu,eşim kendi engelledi ama bana tavır yapti,en son bu akşam tartıştık ve abarttığımı düşünüyor,ben hiç bir tepki vermemeliymisim. Ama ben kadının yaptığından çok eşime kırıldım ve onun umrunda değil buEşine rahatsız oldugunu söyle ve kadını engelle. Kocan da yapma falan der de başka bir kadın icin seni üzerse sen de hazırlığını yap.
Aralarda yazdım,dediğiniz gibi oldu,eşim kendi engelledi ama bana tavır yapti,en son bu akşam tartıştık ve abarttığımı düşünüyor,ben hiç bir tepki vermemeliymisim. Ama ben kadının yaptığından çok eşime kırıldım ve onun umrunda değil bu
içimden geçenleri mi okuyorsunuz:) aynen öyle dedim ,tabi ki cevap yok. Üste çıkmaya çalıştı ve ben suçlu ilan edildimBaşka bir kadin icin beni üzüyorsun. Hoşuna mi gidiyor begenilmek de. Ben de normalse milletin kocasinin tek oldugu resimleri begeneyim o zaman de.