Sosyal medya ve yalnizlik

Gösteriş meraklısı budalalarla dolu bomboş bir mecra. Bence siz gereksiz yere canınızı sıkıyorsunuz.. orada geçireceğiniz gereksiz vakti kitap okumaya ayırın ufkunuz da genişler hem boş işlerin peşini bırakmış olursunuz.

instagramda gayet faydalı hesaplar da mevcut. ilgileniyorsanız hem sağlıklı hem pratik yemek tarifleri, spiritüel konular, başarılı astrologlar, do it yourself ciler,... saymakla bitmez..
siz sürekli hayatı gezip tozmak, kankeytolarıyla dandik bir mekanda içtiği kahveyi filtrelerle süslemek sananları takip etmeyin. onları takipten çıkarıp gerçekten bilgi paylaşanları ekledikçe, keşfetinizde de benzer hesaplar çıkacak doğal olarak.
o zaman ayırdığınız zaman daha kaliteli hale gelecektir. en azından bilginiz genişler.
bir de kullandığınız süreyi kısıtlayın. günlük kota koyun ve aşmamaya çalışın.
ben bu tip konularda çözümü hesap kapatıp koşarak uzaklaşmak da değil, nasıl daha faydalı kullanabilirimi bulmakta arıyorum.

Zihninizi oyalayacak başka uğraşlar bulmayı denesiniz instagramda aklınızdan çıkacak zaten. Ama bu kadar bağımlısı iken instagramı kapatıp tamamen uzaklaşacağınızı sanmanız sadece kendinizi kandırmak olur. Bir kurs ya da etkinliğe katılma imkanınız yok mu? Hiç değilse madem telefonla bu kadar haşır neşirsiniz bir sürü online oyunlar var. Onlara başlayın en azından sizin için de bir değişiklik olmuş olur.

Ya instagramdakilerin hepsi yalan ya duygu özaslan vardı kusursuz gibi gösteriyordu kendini sonra gerçek fotoğrafları ortaya çıkınca dediki hastayım :D yalan dolan hep herkes filtre shop kullanıyor kendini zengin bakımlı mutlu gösteriyor öyle değil oysa insan ister istemez kıskanabiliyor onların yerinde olmak istiyor ama bu dünyada tek bir dertsiz kul yok inanın o çok güzel dediğiniz mankenlerde kusursuz değil kylie jennera baktım geçen story atmış far sürüyordu yüzüne baktım filtresizde ve sivilceleri doluydu hep sonra filtreye geçti tüm fotoğrafları shop zaten orası ayrı kylieyi sevmiyorum artık zaten itici geliyor diğer mankenlerde öyle hepsi boya podyuma çıkmadan önce vücut boyaları sürüyorlar parlatıcılar bi ton boya estetikte cabası kısaca kıskandığınız herşey yalan :)

bi arkadasim vardi oglu ve esiyle resim atti Asklarim benim diye begendim bende😊 bi kac saat sonra aradi aglamakli esim aldatiyo bosanacagim vs evraklari nasi yapacagim yol goster diye😊 o donem bende evde kalmis damgasi yiyenlerdendim baktim sukur evde kalmisim dedim o mutlu mesut hayatlara inanmadim hic😂 sende evde kahve yap mis gibi bide sunum yap 😊

Merhabalar geçen gün buraya konu açmıştım yalnızım diye ( evlendim başka şehirde yaşıyorum hiç arkadaşım yok) İnstagramin beni çok etkilediğini fark ettim kızlar kim beni takip ediyor , kim hikayemi izlemiş , kim nereyi gezmiş bunlara kafayı takmış durumdayım . Işın kötü yanı kıskançlıklarim da başladı. Biliyorum sosyal medyada görülen herşey gerçek değil ya da paylaşılan kadar kusursuz değil. Ama yine de aşağılık kompleksi mı desem kıskançlık mı desem bilemedim.bu yüzden Instagram hesabımı kapatmak istiyorum ama sanki onu da kapatirsam iyice yalnız kalacagim gibi. Sonuçta kafa dağıtan da birşey. Ya kitap okuyorum ya Instagram zaten başka yaptığım bişey yok. İşte bulamadım öyle hadi deyince bulunmuyor. Ne yapabilirim kendi kendimin psikolojisini bozuyorum
Instagrami bende yeni kapattim.O kadar gereksiz bir sey ki .Sana tavsiyem sisyalles.Konu komsu tanismaya calis.Bir yere vakif vs.katil.

Merhabalar geçen gün buraya konu açmıştım yalnızım diye ( evlendim başka şehirde yaşıyorum hiç arkadaşım yok) İnstagramin beni çok etkilediğini fark ettim kızlar kim beni takip ediyor , kim hikayemi izlemiş , kim nereyi gezmiş bunlara kafayı takmış durumdayım . Işın kötü yanı kıskançlıklarim da başladı. Biliyorum sosyal medyada görülen herşey gerçek değil ya da paylaşılan kadar kusursuz değil. Ama yine de aşağılık kompleksi mı desem kıskançlık mı desem bilemedim.bu yüzden Instagram hesabımı kapatmak istiyorum ama sanki onu da kapatirsam iyice yalnız kalacagim gibi. Sonuçta kafa dağıtan da birşey. Ya kitap okuyorum ya Instagram zaten başka yaptığım bişey yok. İşte bulamadım öyle hadi deyince bulunmuyor. Ne yapabilirim kendi kendimin psikolojisini bozuyorum
Tedavı gorun.Zira saglıklı deıl bu yasadıklarınız.

Back
X