• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

Sosyal medyayı bende sadece takip amaçlı kullanıyorum
Kendi fotoğrafımı koymaktan hiç hoşlanmıyorum sanki kendimi elaleme göstermek beğendirmek istiyormuşum gibi geliyor
Oğlum kendine instegram açtı hevesi kursağında kalmasın diye müsade ettim o ekliyor bizim fotoğraflarımızı genelde benim olmadığım fotoğrafları koyduruyorum
Yani bende nişanlınız gibi düşünüyorum sosyal medayadan sürekli kendi fotoğrafını koyanları da anlayamıyorum bana itici geliyor

valla benim ex de bu kafadaydı

meğerse başka bir kadın varmış o görüp kudurmasın diye çekilmezmiş benle.

ben artık erkeklere güvenmiyorum

sırf sizi insanlara unutturmak için sosyal medyayı kötülüyor bile olabilir benim ex öyle yapmıştı. ayrılırsanız falan hazırda birileri olmasın sizi bekleyen diye.

ama o arkamdan aldatmayı bildi.

ayık olun güvenmeyin. siz foto koymaya devam edin o ne isterse yapsın

Öyle sorunlu ilişkiler var ki tek derdiniz bu olsun.. Tarzi degil demek ki , birbirinize ayak uydurmak durumundasiniz. Sorun haline getirmeyip kabullenmeye calisin hersey daha guzel olur..

valla benim ex de bu kafadaydı

meğerse başka bir kadın varmış o görüp kudurmasın diye çekilmezmiş benle.

ben artık erkeklere güvenmiyorum

sırf sizi insanlara unutturmak için sosyal medyayı kötülüyor bile olabilir benim ex öyle yapmıştı. ayrılırsanız falan hazırda birileri olmasın sizi bekleyen diye.

ama o arkamdan aldatmayı bildi.

ayık olun güvenmeyin. siz foto koymaya devam edin o ne isterse yapsın
benimde eski sevgilim böyleydi ve itiraf etmişti ağlayarak :))) ama bu nişanlım öyle olsa baştan koymazdı.zaten prfilinde ikimizden başka foto yok hani hiç paylaşmasa hak verebilirim

benimde eski sevgilim böyleydi ve itiraf etmişti ağlayarak :))) ama bu nişanlım öyle olsa baştan koymazdı.zaten prfilinde ikimizden başka foto yok hani hiç paylaşmasa hak verebilirim

valla belli olmaz işler değişiyor. temkinli olmak lazım

Öyle sorunlu ilişkiler var ki tek derdiniz bu olsun.. Tarzi degil demek ki , birbirinize ayak uydurmak durumundasiniz. Sorun haline getirmeyip kabullenmeye calisin hersey daha guzel olur..
ayak uydurma işini yapıyorum misal çocuk gibi oyun oynamaktan hoşlanıyo oyuncakcı gezmekten zevk alıyo tüm gün yanımda 5 yaşında çocukla geziyormuş hiissine kapılsamda seviyor diyorum ama o benim için bunu demiyor.:63:

valla belli olmaz işler değişiyor. temkinli olmak lazım
yok ben sizin bu konuda söylediğinize ihtimal vermiyorum oyle olsa sevgilim olarak kalırdı :KK53: yapacak adam zaten her türlü yapıyor istediğin kadar fotoğraf koysun ama bakıyorsun yemediği halt kalmamış.:sinirli:

Ilk zamanlar bende mücadele ettim ama sonunda tüm hesaplarımızı karşılıklı kapattık inan bana bir süre sonra kafanın çok daha rahat olduğunu anlayacaksın...

Eşiminde mantığı aynı "kimse benim özel hayatımı bilmemeli fotoğraflarımız bize özel kalmalı"

Aslında doğrusu bu anılarınızı güzel bir albümde biriktirebilirsiniz biz şahsen uzun zamandır böyle yapıyoruz...
kapatma önerisini sundu bu aksam kapatıcam dedim kapatalım dedi ben zarf atmıştım halbuki :) adamın umrunda değil

yok ben sizin bu konuda söylediğinize ihtimal vermiyorum oyle olsa sevgilim olarak kalırdı :KK53: yapacak adam zaten her türlü yapıyor istediğin kadar fotoğraf koysun ama bakıyorsun yemediği halt kalmamış.:sinirli:

onlar da var.

ben de çok cool biz bunları aşmış bir çiftiz sanıyordum da. öyle değilmiş yani. uyarı olarak söylüyorum sadece

Sosyal medyayı takıntı haline getirmemek lazım. Ben 7 senedir kullanmıyorum. Bişeyler kaybettiğimide düşünmüyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

Cidden sorun bende mi:işsiz: yani denk geldiginizdr hic mi ozenmiyorsunuz ne guzel yazmis adam ya da kadin ya da ne guzel fotograf vs. ?
Ben şimdiki eşimle ilk tanıstıgımdan beri
Ara ara gttiğimiz değşik yerlerde ya da aktivitelerde foto cekip koydum
Üzerinden 4,5 sene gecti
O hesap bizim için arşiv niteliğinde
Hangi yıl hangi ar nereye gtmişsiz ne yapmısız arada dönüp bakıyoruz
Güzel oluyor

Ben şimdiki eşimle ilk tanıstıgımdan beri
Ara ara gttiğimiz değşik yerlerde ya da aktivitelerde foto cekip koydum
Üzerinden 4,5 sene gecti
O hesap bizim için arşiv niteliğinde
Hangi yıl hangi ar nereye gtmişsiz ne yapmısız arada dönüp bakıyoruz
Güzel oluyor
bunun gibi şeyler bahsettiğim.eişiniz koyuyor mu mesela.erkekler daha katı bu konuda

Sosyal medyadan karisina ya da kocasina bi seyler yazanlar hakkinda hic bi zaman vay be neler de yazmis ne kadar da seviyolar demedim cok da sacma bulmusumdur acikcasi.
Ben utanirim kocama herkesin onunde oyle seyler yazmaya yaa
Bana komik geliyor boyle seyler.

Sosyal medyayı takıntı haline getirmemek lazım. Ben 7 senedir kullanmıyorum. Bişeyler kaybettiğimide düşünmüyorum. Herkese tavsiye ediyorum.
ne kadar güzel ya ben sanırımm bağımlı gibiyim :KK48: ciddi ciddi tedavi olmayı düşünüyorum:KK53: söyle ki geçen gün bir konu açmıştım artık ne kadar baktıysam nişanlımın evli olan eski sevgilisne kadar stalkluyorum sonrada oradan nişanlımın bir şeyleri unutamadığını falan düşünüyorum :KK53: yani iyice sıyırmış vaziyetteyim.sabah ilk işim eskileri stalklamako_O:işsiz:

Sosyal medyadan karisina ya da kocasina bi seyler yazanlar hakkinda hic bi zaman vay be neler de yazmis ne kadar da seviyolar demedim cok da sacma bulmusumdur acikcasi.
Ben utanirim kocama herkesin onunde oyle seyler yazmaya yaa
Bana komik geliyor boyle seyler.
nişanlımda sizin gibi düşünüyor işte banada romantik geliyor gerçek olmasada saftirik gibi inanıyorum sanırım ben ondan:olamaz::oops:

Sosyal medyayla ilgili sayfalarca yazı çıkar burdan.
Özel hayatımız adı üstünde özel'se başkalarına yansıtılması ya da teşhir edilmesi bana doğru gelmiyor.
Zamanımız da insanların psikolojik olarak olumsuz anlamda etkilenmesinde de çok büyük rolü olduğunu okumuştum.
Düşünsene çocuğunun çok güzel bir anını yakalıyosun onu aleme izlesin diye yayınlıyorsun.
Sana ait kalması gereken özel de uçup gidiyor. Arada ki bağlar sağlam kalmıyor. Çünkü herkes artık biliyor.

nişanlımda sizin gibi düşünüyor işte banada romantik geliyor gerçek olmasada saftirik gibi inanıyorum sanırım ben ondan:olamaz::oops:
Mutluysaniz birbirinizi seviyorsaniz bunun icin uzulmeye bile degmez.kimseye bi sey ispatlamaniz gerekmiyor.orda gordugunuz cogu sey sahte.

Mutluysaniz birbirinizi seviyorsaniz bunun icin uzulmeye bile degmez.kimseye bi sey ispatlamaniz gerekmiyor.orda gordugunuz cogu sey sahte.
yazdıklarınız çoğu kkişinin söyledği şey o doğrulltuda.Benim toparlanmam lazımmış:KK200:

Kizlar nisanlimla tanistigimda facebookta vs.fotosu yoktu ben de aksine asiri seviyorum fotograf cekmeyi paylasmayi.daha sonra instgram acti 4 tane falan fotograf koydu onlarda bir ikisi nisandan.yine kendi fotosunu paylasmiyo.eskiden her yanyana geldigimizde bende ceker hatira kalsin derdim en azindan ama bugun farkettim ki artik ben de takmiyorum yani icimden ikili fotograf cekmek gelmiyo ama nedenini bilmedigim sekilde de uzuluyorum.ben onun sevdigi seyleri(bowling oynadik misal bugun) yaparken o ben sevmiyorum ozel hayatimi desifre etmeyi deyip cikiyor icinden.az oncede kapatalim diye oneri sundu.ben de cok seviyorum.ne var sanki arada bir iki gonul alsa.cidden bazi iliskilere ozeniyorum.cocuk esiyle ilgili guzel seyler yazmis paylasmis.boyle dedigimde ben sana normalde demiyor muyum? sevmiyor muyum? diyor kaliyorum oyle.kendimi nasil ifade etmem gerektigini de bilmiyorum.:110: uzun zamandir sadece kendi fotogrflarimi koyuyorum.bundan sonra koymicm falan dedim.tamam mıcmıc iliskilerde hos degil ama insan bazen icinden gelen bir iki seyi neden insanlara yansitmiyor diyor kendi kendine..

Her insan sosyal medya sevmek zorunda değil.Sosyal medya olmadan insanlar nasıl yaşıyorlarmış anlamıyorum.Siz sevebilirsiniz ama o sevmek zorunda değil.
Belki sizinle vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyor.Mesela bir gösteri oluyor ya da konser, insanlar elinde telefonla video felan çekiyor saatlerce paylasımlar yapıyor.Ama ne oluyor o konseri izleyebiliyorlar mı tadınca, anın tadını çıkarmak daha önemli nişanlınız da o tür insan düşüncesinde sanırım.
Mutlu olun takılmayın bence.Onun sizin gözlerine bakarak içten gülümsemesinin verdiği mutluluğu sosyal medayada dahi paylaşsanız hissedemezsiniz, hissetttiremezsiniz.

Back
X