• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya

bunun gibi şeyler bahsettiğim.eişiniz koyuyor mu mesela.erkekler daha katı bu konuda
Sevgiliyken nişanlıyken cok koyardı:)
Bizim hesap ortaktı
Sonra hesabı ben kendi adıma cevirdim onun hesabı yok
Sevgili ve nişanlıyken ki foto cekme özeni yok:)
O zamanlar beni hep videoya bile cekerdi

Her insan sosyal medya sevmek zorunda değil.Sosyal medya olmadan insanlar nasıl yaşıyorlarmış anlamıyorum.Siz sevebilirsiniz ama o sevmek zorunda değil.
Belki sizinle vakit geçirmek daha çok hoşuna gidiyor.Mesela bir gösteri oluyor ya da konser, insanlar elinde telefonla video felan çekiyor saatlerce paylasımlar yapıyor.Ama ne oluyor o konseri izleyebiliyorlar mı tadınca, anın tadını çıkarmak daha önemli nişanlınız da o tür insan düşüncesinde sanırım.
Mutlu olun takılmayın bence.Onun sizin gözlerine bakarak içten gülümsemesinin verdiği mutluluğu sosyal medayada dahi paylaşsanız hissedemezsiniz, hissetttiremezsiniz.
evet geçen bir grubun konserinin görüntüsünü izliyorum mekanda herkes adamı çekmek için cebelleşirken saarkıyı dinleyen yok adam şaşırıyor mudur acaba dediim içimden :))))))))))) aynı şeyi siz söylediniz.

Başkaları için, başkalarına göstermek için yaşamayın lütfen. Nişanlınız çok çok güzel bir şey yapıyor aslında. Siz birlikteyken mutlu olun, eğlenin, birbirinizin değerini bilin başkalarının bunu görmesinin herhangi bir önemi olmaz. Bence üzülmek yerine nişanlınızın önerisini dinlemelisiniz, inanıyorum ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınızdır Mutluluklar diliyorum.

evet geçen bir grubun konserinin görüntüsünü izliyorum mekanda herkes adamı çekmek için cebelleşirken saarkıyı dinleyen yok adam şaşırıyor mudur acaba dediim içimden :))))))))))) aynı şeyi siz söylediniz.

Ben kızımın gösterisi vardı mecbur anı için çektim izleyemedim bile çok üzülmüştüm.Şimdi de fırsat bulup açıp izleyemiyorum bile.Tabi ki anı olarak fotograflarınız olsun ama dakika başı fotolar gerçekten sahte geliyor.Aslında insanlar farkında bunun ama herkez aynı kafada.
Özellikle her gün yediklerini paylaşıp bir de şükürler diye yazanlar da var.Olan var olmayan var kul hakkına giriyor ki bilmiyoruz.Hadi bir çocuk gördü istedi ,annesi alamadı ah keşke yiyecekler konusunda biraz daha hassas olabilsek.

O da oyle diyor.insanlar hep en mutlu anlarini koyuyor samimi gelmiyor bana ben sana sevgimi birine ispatlamak zorunda degilim diyor ama ben de aksine cok seviyorum :KK43: ama benimki hobi gibi olmus ..
Bunun için nişanlınızı ikna etmelisiniz onun da resimleri olacak onun da özeli sizi özel buluyor başkalarının bakarak yorum yapmalarını istemiyordur
O özendiklerinin bazıları yapmacık geliyor bana eşim bana demesi yeter herkese aşkını kanıtlamasına gerek Yok

seven var sevmeyen var ben ise hallice ortayım bu konu da .. Biri seviyorsa koyabilir diğeri ise kapatabilir saygı olmalı arada atıyorum insan gezmeyi seviyordur fotografcılık merakı vardır bunu neden paylaşmasın gösterişle ilgisi yok bence ilişkinin kıstası ve derecesini ölçmek bu konular olmamalıdır.

Size bir sır vereyim mi?
Her anını her ozelini çekip sosyal medyada paylasan, altına şiirler ozlu sozler yazanlarla fena dalga geçiyoruz biz eşimle
Cok komik ve itici duruyor yahu.
Hava atmak, bakin benim hayatimda biri var beni acik büfe kahvaltiya goturdu demek, aldigi cicegi sergilemek, herkesin kendini kiskandigini sanip laf sokmak falan bana çok ama cok cirki n geliyor.

Size bir sır vereyim mi?
Her anını her ozelini çekip sosyal medyada paylasan, altına şiirler ozlu sozler yazanlarla fena dalga geçiyoruz biz eşimle
Cok komik ve itici duruyor yahu.
Hava atmak, bakin benim hayatimda biri var beni acik büfe kahvaltiya goturdu demek, aldigi cicegi sergilemek, herkesin kendini kiskandigini sanip laf sokmak falan bana çok ama cok cirki n geliyor.
Aslinda gercekten oyle biz de gecen evlenen bir arkadasim vardi kiz kendi dugununde hikaye atiyor dusunun ? Yani kirkyil dusunsem aklima gelmez hikaye koydurayim dugunu naklen izledik ya nasil bakit buldun.biz de dalga gectik falan ama ben duygusal bakiyordum bu gece ayildim baya baya :)))))

ne kadar güzel ya ben sanırımm bağımlı gibiyim :KK48: ciddi ciddi tedavi olmayı düşünüyorum:KK53: söyle ki geçen gün bir konu açmıştım artık ne kadar baktıysam nişanlımın evli olan eski sevgilisne kadar stalkluyorum sonrada oradan nişanlımın bir şeyleri unutamadığını falan düşünüyorum :KK53: yani iyice sıyırmış vaziyetteyim.sabah ilk işim eskileri stalklamako_O:işsiz:
Bence güven sorunu yaşıyorsun. Birde şeytan dürtüyor ona bak buna bak. Didik didik ediyorsun sonra mutsuz ediyorsun kendini. Akışına bırak herşeyi. :KK49::KK39:

Daha önce de bunu yazmıştım kk'da tepki görmüştüm ama yine yazacağım dayanamayım:
Erkeklerin fotoğraf paylasma temalı sosyal medyaları kullanmasını yadırgıyorum. Hatta ciddi anlamda tuhaf geliyor. Selfie cekip paylaşan bir erkek falan... bence çok itici. Berbar çekindiğimiz bir resmi de -dogal olarak- erkek arkadaşlarinin yogunlukta oldugu bir hesaptan paylasmasini istemezdim. Kadin arkadaslari yogun olsa hic istemezdim hele :D çok gereksiz bir hareket bence.
Illa arsiv yapmak istiyorsaniz ani defteri tutun. Fotolari yapistirip altina guzel satirlar yazin.
Simdi o ozendiginiz pozlarin, aşk sozcuklerinin paylasildigi pozlar ani diye paylasilmiyor. Biz bizeyiz birbirimizi yemeyelim isterseniz arkadaslar?

Daha önce de bunu yazmıştım kk'da tepki görmüştüm ama yine yazacağım dayanamayım:
Erkeklerin fotoğraf paylasma temalı sosyal medyaları kullanmasını yadırgıyorum. Hatta ciddi anlamda tuhaf geliyor. Selfie cekip paylaşan bir erkek falan... bence çok itici. Berbar çekindiğimiz bir resmi de -dogal olarak- erkek arkadaşlarinin yogunlukta oldugu bir hesaptan paylasmasini istemezdim. Kadin arkadaslari yogun olsa hic istemezdim hele :KK70: çok gereksiz bir hareket bence.
Illa arsiv yapmak istiyorsaniz ani defteri tutun. Fotolari yapistirip altina guzel satirlar yazin.
Simdi o ozendiginiz pozlarin, aşk sozcuklerinin paylasildigi pozlar ani diye paylasilmiyor. Biz bizeyiz birbirimizi yemeyelim isterseniz arkadaslar?
Yok ben acik acik itiraf ediyorum :KK53:anı degilde ozeniyorum diyordum ki burda bir cok arkadasin yazidgini gorunce sacma dusundugum kanisina vardim.cocukca benimki sanirim.diyorum ya adam 31 yasinda baba olmaktan falan bahsediyor selfie cekmesin br zahmet benimki aarada guzel yerlere gittgimizde foto paylassin bir iki soz ilistirsindi ama yapmamasi da gayet normalmis sanirim

Benim üst komşum kocasıyla sabah akşam birbirlerini yiyorlar ama sosyal medyada onlardan mutlu çift yok :KK45: nişanlının samimi gelmiyor demesine katılıyorum bu yüzden:cool:

Dışarının düşünceleri neden bu kadar önemli ?
Bunun cok sebebi var aslinda.bugune kadar hic onemsemeyip pek iliski yurutememis biriydim disardan cok farkli gozuktum surekli insanlara aciklama yapmak zorunda kaldim.hatta 3 yil once bakalim bu iliskin ne kadar surecek diye fake bir adresten mesaj almis ve sanirim hirs yapmistim o gunden sonra mutlu oldugumun bilinmesini istiyorm sanirim.cidden insanlar tuketti beni

Sosyal medyayı random olarak kullanıyorum kimi zaman kendi yaptığım pastayı, kurabiyeyi paylaşıyorum kimi beğendiğim bir doğa manzarasını kimi zaman ise etamin işlerimi (hobim). Gittiğim mekanları, mekanlarda yediklerimi paylaşmayı ben de sevmiyorum ama keklerimi kurabiyelerimi vs paylaşıyorum kendi emeğim olan şeyleri paylaşmaktan keyif alıyorum. Arkadaşlarımın çoğu evlendiğimi bilmez çünkü eşimle hiç fotoğrafımız yok (kendimi de paylaşmıyorum) sevmiyorum evliliğimde mutluyum eşimi seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum sosyal medya platformlarında bunu elalemin gözüne sokmayı sevmiyorum sokanları da sahte buluyorum ilişkilerimi kozamda yaşamayı sevenlerdenim. Çok yakın arkadaşım 2 günde bir küsüp ayrıldığı sevgilisini instagramda yere göğe sığdıramıyor polisim şöyle polisim böyle beni şöyle sever böyle kıyamaz diye resmen kompozisyon yazar inanın çoğu zaman görmezden gelip geçiyorum yakınım olmasa takibi bırakcam o derece irite ediyor. İlişkinizi kozanızda yaşayın mutlu olun el görsün olmayın.

Bende hic sevmiyorum .eski okul grubumuz oldu WhatsApp dan .Sinifta olup grupta olmayan bir kizin aile fotosuna siniftan eski sevgilisinin kafasinj esinin kafasına yapistirmislar sen olsan iyi olurdu yazmislardi.Evli barkli insanlar bunlar .O gunden sonra dedim koymem bir yere foto.Koymuyorum.Cocuklari da koymuyorum. WhatsAppa bile koymuyordum düşünün .Ben sacma buluyorum .Ozel hayatta soylenecek seyleri esler birbirine söylüyor yanlis bence.Biz esimle ailelerin yaninda askimli falan degiliz mahrem seyler gostermelik romantikler sizce de sahte eegil mi? Bir arkadasim var kocasi icip doven bir tip askli meskli seyler yazio adama birde bana gosteriyir bak bana kalp koydu diye adam bunu dovuyor daha kalp diyor bu :işsiz:

Benim esimde paylasmaz ben paylasirim severimde.
Onada niye paylasmiyorsun demem
Adam sevmiyo napim zorla hesabina girip ben mi paylasim.

Ayrica neden herkesin mutlu oldugu anlari paylasmasi samimi gelmiyormus mustakbel nisanliniza.
Yani napalim aglarken mi paylasalim.

Tabiki sevdigimiz mutlu oldugumuz yerleri anlari paylasicaz ölumsuzlestiricez.
Hepsi birer anı neticede.

Back
X