Bence alakası yokDüşüncelerinizi merak ediyorum, ben sosyal medya kullanmıyorum hic kullanmadim neredeyse, sevmiyorum sadece butikleri vs takip etmek için kullanıyorum. Ama son zamanlarda sanki unutulduğumu hissediyorum yani seneler önceden tanıdığım insanlar fotoğraf video paylaşıyor ve ben o kisi nerede ne yapıyor nasıldır biliyorum, benim hakkımda kimse bir şey bilmiyor böyle biri vardı deseler hatirlanmam bile belki. Eskiden hiç böyle düşünmezdim, çok garip bir hissiyat.
Sizce sosyal medya kullanmayan insanlar sosyal hayattan silinip unutuluyor mu? Paylaşım yapmak mı lazım hayattan geri kalmamak için.
Günümüzün iletişim dinamiği sosyal medya olduğu için aktif olmayanlar ya da kullanmayanlar kullananlara göre elbette geri planda kalabiliyor.Düşüncelerinizi merak ediyorum, ben sosyal medya kullanmıyorum hic kullanmadim neredeyse, sevmiyorum sadece butikleri vs takip etmek için kullanıyorum. Ama son zamanlarda sanki unutulduğumu hissediyorum yani seneler önceden tanıdığım insanlar fotoğraf video paylaşıyor ve ben o kisi nerede ne yapıyor nasıldır biliyorum, benim hakkımda kimse bir şey bilmiyor böyle biri vardı deseler hatirlanmam bile belki. Eskiden hiç böyle düşünmezdim, çok garip bir hissiyat.
Sizce sosyal medya kullanmayan insanlar sosyal hayattan silinip unutuluyor mu? Paylaşım yapmak mı lazım hayattan geri kalmamak için.
Ben unutulma hakkımı kullanıyorum. Çok da memnunum.Düşüncelerinizi merak ediyorum, ben sosyal medya kullanmıyorum hic kullanmadim neredeyse, sevmiyorum sadece butikleri vs takip etmek için kullanıyorum. Ama son zamanlarda sanki unutulduğumu hissediyorum yani seneler önceden tanıdığım insanlar fotoğraf video paylaşıyor ve ben o kisi nerede ne yapıyor nasıldır biliyorum, benim hakkımda kimse bir şey bilmiyor böyle biri vardı deseler hatirlanmam bile belki. Eskiden hiç böyle düşünmezdim, çok garip bir hissiyat.
Böyle bir olasılık da mı varmış nazar gibi yani çok kötüBence en güzelini yapıyorsunuz.
İnsanlar sizin fotoğraflarınıza bakıp negatif enerji gönderemiyor, bu şahane bir şey.
Aslında yakinlardan bahsetmiyorum tabi onlar unutmasın bi zahmet de, belki yakın olmadığın ama aslında yakın olma potansiyelin olan insanlar nasıl anlatsam bilemedim. Belki bir şey paylaşacaksin aa ben de oradayim görüşelim diye mesaj gelecek iyi anlasacaksiniz vs. arkadaşlık anlamında tabi ben evliyim zaten.Bende kullanmıyorum. İnsanlar beni sosyal medya hesabım yok diye unutacaklarsa hepsine güle güle
Hayatımda hiç sosyal medya kullanmadim. Hiçbir şekilde unutulmuyorum daha doğrusu insanın belli bi arkadaş çevresi oluyor o kesimden bahsediyorum. Taa cook eskiden hayatımda olanlar hatirlamiyordur tabii ama hatirlamasalar da olur neden böyle bir istediğim olsun ki. Kendi çevrene ve yakınlarına odaklan bence herkes hatirlasa ne olur hatirlamasa ne olur :)Düşüncelerinizi merak ediyorum, ben sosyal medya kullanmıyorum hic kullanmadim neredeyse, sevmiyorum sadece butikleri vs takip etmek için kullanıyorum. Ama son zamanlarda sanki unutulduğumu hissediyorum yani seneler önceden tanıdığım insanlar fotoğraf video paylaşıyor ve ben o kisi nerede ne yapıyor nasıldır biliyorum, benim hakkımda kimse bir şey bilmiyor böyle biri vardı deseler hatirlanmam bile belki. Eskiden hiç böyle düşünmezdim, çok garip bir hissiyat.
Kendimden örnek vereyim, mizaç olarak içe dönük bir insanım.Düşüncelerinizi merak ediyorum, ben sosyal medya kullanmıyorum hic kullanmadim neredeyse, sevmiyorum sadece butikleri vs takip etmek için kullanıyorum. Ama son zamanlarda sanki unutulduğumu hissediyorum yani seneler önceden tanıdığım insanlar fotoğraf video paylaşıyor ve ben o kisi nerede ne yapıyor nasıldır biliyorum, benim hakkımda kimse bir şey bilmiyor böyle biri vardı deseler hatirlanmam bile belki. Eskiden hiç böyle düşünmezdim, çok garip bir hissiyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?