Para kazanacak seviyeye hemen geliniyor mu ki? Anladığım kadarıyla bişiler satmıcaksınız..Fenomen olup ilerde de reklam alıp para kazanıcam diosunuz.Hmmm:))
Yani ne desem bilemedim.Sanki işe girişseniz hemen fenomen olabileceğinizden eminsiniz de tek sorununuzun aile yaşantınızı paylaşmanız olacakmış gibi yazmışsınız.Bilmiorum ama o dediğiniz seviyeye gelmek bence biraz zaman alır.Zamanınızı da harcamaya hazırsanız denenebilir ama garantisi yok.
(Sosyal medya kullanmadığımdan yanlış anladıysam kusura bakmayın.Anladığım kadarından yorumladım)
Fenomen olmadan para kazanamazsnz buda en az 2 senenizi alır ve sürekli aktif olmalısınızMerhaba arkadaşlar. İnstagramda sürekli fotograf paylaşanların baya para kazandığını duydum. Ciddi ciddi düşünmüyor değilim. Ek atamada öğretmenim atanıyorum. Eşim diş hekimi maddi problemim yok. Ek gelir olarak oturduğun yerden para kazanmak güzel bir şey üstelik reklam felan verip baya ürün kazanıyorsun. Bir yandanda bu kadar insanların hayatımı bilmesi hoş gelmiyor. Bu konuyla ilgili fikriniz ne? Hiç bulaşmasam mı? Yoksa ek gelir olarak olabilir mi?
Peki kim neden sizin yaptığınız yemekleri ya da günlük hayatınızı takip edecek?Benim paylaşımım günlük yaptığım yemek ev hayatı tarzı günlük yasadıklarım olarak düşünüyorum. Öyle yorucu bir iş hayatı gibi değil çevremde var bu işle uğraşanlar.
Bu tarz sayfalar daha çok takip ediliyor gözüme çarpan çok sayfa varPeki kim neden sizin yaptığınız yemekleri ya da günlük hayatınızı takip edecek?
Yermek için sormuyorum. insanlara ilgi çekici ne sunacaksınız mesela?
Zorluğu bir yana binbir hakaret, küfür, eleştiri belki dalga malzemesi olmak kaldirabilecek misiniz? Sonuçta aile yasantinizi paylasmak
istiyorsunuz, bir hobi vs olsa daha iyi olurdu.
Kitleniz büyüdükçe bunlar olacaktir illa ki.
Bu durum benide ürkütüyor. Hobi olarak çok eşimle vakit geçiremiyoruz eşim yoğun çalışıyor. Malesef oturduğum yerde arkadasım yok
Ben hiç hayatını paylaşan ya da yaptığı yemeği paylaşan birini takip etmiyorum mesela. Çok zaman geçirmem sosyal medyada ama aklı başında bir insanın tanımadığı bir başka insanın hayatını takip edilmeye değer bulacağını sanmıyorum. Özel, takip edilebilir, ilgi çeken bir hayatınız olsa anlarım da sıradan bir ev kadınının hayatı neden takip edilsin?Bu tarz sayfalar daha çok takip ediliyor gözüme çarpan çok sayfa var
Linç edilecek durum yok fikir almak için yazdımBen hiç hayatını paylaşan ya da yaptığı yemeği paylaşan birini takip etmiyorum mesela. Çok zaman geçirmem sosyal medyada ama aklı başında bir insanın tanımadığı bir başka insanın hayatını takip edilmeye değer bulacağını sanmıyorum. Özel, takip edilebilir, ilgi çeken bir hayatınız olsa anlarım da sıradan bir ev kadınının hayatı neden takip edilsin?
Yine linç yemeden belirteyim yermeye çalışmıyorum. Ben de bunları paylaşsam beni de takip etmezler bence, benim de ilgi çekecek bir hayatım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?