- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Evde oturmanız, mesleğiniz ya da paraya ihtiyacınız olmasıyla ne alakası var benim yazdıklarımın peki?Ben evde oturan bir bayan değilim. Öğretmenim özel okulda çalışıyorum. Yeni atama atanıyorım önümde 75 kişi var. Sadece fikir almak için yazdım linç edilcek bir durum yok. Dediğim gibi maddi problemim yok.
Teşekkürler galiba banada uygun değil. En iyisi sakin sessiz hayatıma devam etmekOturudugun yerden olmuyor.
Eskiden daha kolaydi ama suanki algoritma (insta icin söylüyorum) surekli iletisimde kalmaniz uzerine kurulu. Surekli icerik uretmek, paylasmak durumundasiniz ki insanlarla etkilesim olsun, yeniden yeniden sayfalarina dusun.
2016da hamileyken ugrasamadim sayfami sattim. Reklam gercekten oluyor ama cok da ugrastiriyor. Mesela sana ev dekoru magazasi reklam veriyor. Evini acip gostermek zorundasin, mahrem diye bir sey asla kalmiyor. Baska isim olmasa muhtemelen devam ederdim. Ama duzenli isim oldugu icin hic luzum duymadim.
Nasıl bir sayfa olacak ben de onu merak ettim. Dikkatimi çeken birkaç sayfanın hep teması var, yani kimi yemek yapıyor, kimi makyaj, ev dekorasyonu ya da fotoğraf çekimi gibi. Hobi sayfalarını saymıyorum bile. Ama öyle rutin işler ne kadar dikkat çeker bilemedim(ha çok zenginler meraktan takip ediliyor bence)Evde oturmanız, mesleğiniz ya da paraya ihtiyacınız olmasıyla ne alakası var benim yazdıklarımın peki?
insanlara ne vereceksiniz diye soruyoruz, rutin hayat diyorsunuz. Hobi diyene eşim yoğun arkadaşım yok diyorsunuz. Eşle arkadaşla hobinin ne alakası var? İnsanlar sizin rutin aile hayatınızı neden takip etsin?
Teşekkürler galiba banada uygun değil. En iyisi sakin sessiz hayatıma devam etmek
Sonuncuyu ben de engelliyorum ama sebebimiz farklıymışBu saatten sonra instagramda tutunmak zor. Şuan reklamlardan geçinenler en az 5 - 6 yıl öncesinden başladılar. İnsanlara sürekli verecek bir şeylerin izin olması lazım. Kendi hayatını paylaşanlar da ya geziyorlar gezi resimlerini veriyorlar ya yemek ev düzeni vs. ya da çocuklarını. Açıkçası sonuncuyu gördüm mü engelliyorum karşıma çıkmasın diye ben napayım sizin sümüklü çocuğunuzu mesela.
zKesinlikle vazgeçtim :) Belli bir hobim yok. Çok iyi yemek yapıyorum. Dediğim gibi istemiyorumBelli bir hobiniz vs varsa bence o şekilde bir hesap açıp insanları bilgilendirip satış yapabilirsiniz
Yorumlar için teşekkür ederim. Bende vazgeçtim çok eleştiriye gelemiyorum. İnsanların agır yorumları beni mutsuz eder en iyisi hiç bulaşmamak.
Çok teşekkürlerYine de yardimci olacagim bir sey olursa bana yazabilirsiniz. Ama en doğrusu huzurlu bir hayat. Hele ki maddi yonden zorda degilmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?