• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada takipcilerini sıfırlayan erkek

susu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
198
76
98
35
Merhaba değerli kadınlar...

Sosyal medyada kendini göstermeyi, takipçi kasmayı, beğeni toplamayı seven ve ilişkisi olan bir erkek, neden takipçilerini sıfırlar ve kimseyi takip etmez? ( Kendi fotoları duruyor )Bu ani dönüşüm Nirvanaya ulaştığına mı delalet eder? Dünyalık işlerden elini eteğini cekmeye mi niyet etmiştir? Güzel fikirlerinize açığım canlar.

Birini engelleyince takip ve takipçileri 0 görünüyor.

Engellemediginize eminseniz, herhangi biri için tüm arkadaşlarını silen adamın, bir gün sizi de silebileceğini göz önünde bulundurun.

Ve bu davranışı inanilmaz güzel bir davranış olarak görmeyin.

Ünlüler de yapıyor bunu. Çok ergence buluyorum.

Birini engelleyince takip ve takipçileri 0 görünüyor.

Engellemediginize eminseniz, herhangi biri için tüm arkadaşlarını silen adamın, bir gün sizi de silebileceğini göz önünde bulundurun.

Ve bu davranışı inanilmaz güzel bir davranış olarak görmeyin.

Ünlüler de yapıyor bunu. Çok ergence buluyorum.
Ben ilişki yaşadığı kadın cephesinden olayı anlamaya çalışıyorum, onu da takip etmiyor çünkü. Adamla bağlantım etkileşimim vs. yok.

6-7 sene önce bir erkek arkadaşım vardı instagram daha bu kadar popüler bile değildi twitter fenomeniydi bir anda hesabını kapattı sosyal medya ile ilişkisini kesti. Hayatında öyle önemli bir değişiklikte yaptığından değil şuan halada instagram facebook twitter hiçbirini kullanmaz hatta aşırı saçma bulur. Altında illa bir neden aramayın sıkılmışta olabilir

Ben ilişki yaşadığı kadın cephesinden olayı anlamaya çalışıyorum, onu da takip etmiyor çünkü. Adamla bağlantım etkileşimim vs. yok.

Adamı tanımıyorsunuz ; bari kadını tanıyor musunuz ?

İlişki sizin ilişkiniz değil , gelebilecek herhangi bir soruya cevap verebilecek bilgiye de sahip değilsiniz.

İlişkinin tarafı olmayan biri olarak, ilişki yaşadığı kadın cephesinden; olayı nasıl anlayacaksınız ?

Her ilişki kendine özeldir. İlişkinin tarafları , akıllarında ilişkilerine dair soru işaretleri varsa; konuşmalılar.

Ne fark eder ki..
Bu sosyal medyayı haddinden fazla umursuyorsunuz bence.
Sildiyse kendine sildi,yaptıysa kendine yaptı.
Dusunup yorulmayın derim.

Bende dün instagramı telefondan sildim profil resmini falan kaldırdım acaba birileri bunu dert ediyormu dur kocam dururken 😂😂

Siz bu ilişkinin neresindesiniz acaba tam olarak yahu sizene

Merhaba değerli kadınlar...

Sosyal medyada kendini göstermeyi, takipçi kasmayı, beğeni toplamayı seven ve ilişkisi olan bir erkek, neden takipçilerini sıfırlar ve kimseyi takip etmez? ( Kendi fotoları duruyor )Bu ani dönüşüm Nirvanaya ulaştığına mı delalet eder? Dünyalık işlerden elini eteğini cekmeye mi niyet etmiştir? Güzel fikirlerinize açığım canlar.
Yanlışlıkla oldu, sinirle yapti, iddia kaybetti vs vs
Nirvana ulaşmak söz konusu değil. Zira erkek.

Bende dün instagramı telefondan sildim profil resmini falan kaldırdım acaba birileri bunu dert ediyormu dur kocam dururken 😂😂

Siz bu ilişkinin neresindesiniz acaba tam olarak yahu sizene
Sevgilisinin tarafındayım, aralar limoni, kadın dayanışması.

Sosyal medyada cok paylaşım yapmam şahsen. Genelleme yapmak dogru degil. kadın erkek ilişkilerine dair sorunlar ya sosyal medyaya yansıyor ya sosyal medyadan kaynaklanıyor yakın cevremde.

Yeni manita yapmaya hazırlanıyor olabilir. Genellikle ilişkiye başlamadan önce sosyal medya temizliği yapıyorlar.

Yeni manita yapmaya hazırlanıyor olabilir. Genellikle ilişkiye başlamadan önce sosyal medya temizliği yapıyorlar.
Ben de bundan çekindim. Onun demesine gore hesap calinmis. yedek hesabı var.

Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu demek istemiyorum.

Ben de bundan çekindim. Onun demesine gore hesap calinmis. yedek hesabı var.

Sosyal medya çıktı mertlik bozuldu demek istemiyorum.
Benim eski bir sevgilimin de hesabı çalınmıştı. Yeni hesap açtı tertemiz. Bir kaç ay sonra pat diye nişanlamıştı ahhahaha.

Back
X