• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan anlayanların yorumuna ihtiyacım var

hayatım çocukla takipleşmiyoruz yani sayfasını yenilese de beni takip etmediği için kendi sayfasında hikayelerimi yada postlarımı göremez benim kendi profilim herkese açık olduğu için izleyebiliyor takip etmeden
Hikaye gizliliği herkese açık tir

peki, sizin dediğiniz gibi olsun.

aklında olsun diğer hesapla yorum yazarken modemi "kapatıp açarsan" IP adresin statik değil ise değişir.

yanlış anlamaya meğillisin şu kısım önemli ; kapat - aç yani aç - kapa olmaz.

Mune Mune bu başlıkta dalga geçen olursa takdir senin.... Banlama yasak dediğim konuları biz açtık sanan manyak bir kitle var : ))))
Bu konu zaten başlı başına banlamalık ama, konunun BDV'de işi yok, vallahi benzer konusu olanlar topa tutar beni:)))
Kendi kendine durumu da var, biz zaten hep zan altındayız Kazen, klavyemde tüy bitti, sayfalar dolusu yazıyorum ama yok nafile:(

Bu konu zaten başlı başına banlamalık ama, konunun BDV'de işi yok, vallahi benzer konusu olanlar topa tutar beni:)))
Kendi kendine durumu da var, biz zaten hep zan altındayız Kazen, klavyemde tüy bitti, sayfalar dolusu yazıyorum ama yok nafile:KK43:

Mune oku oku ;

Aynı kişiler ile kastım, sizin profilinize bakan kişi ile aynı kişi anlamındadır. Fakat siz aynı kişi olduğunuz için konuyu yanlış anlayıp aslında doğrusunu bildiğiniz için doğru anladınız ama yanlış cevap verdiniz.
Beynim yandı 🙄

Kazen bey,instagramda profilinize bakan kişiyle burada sizin profilinize bakan kişiler aynı mı diye sormuş. Yani ben öyle anladım. Üyemiz ise aslında yanlış anlayıp doğruyu söylemiş gibi olmuş :KK53:
O kısmı anladım da alıntıladığım son mesajdaki devrik cümleler devrik mı oluyordu o.. onları okurken çorba oldu kafam.. öyle mi diye mı sormuş.. bende burda iki üyelik de sensin diye sormuş konu sahibine diye anladım ben mı yanlış anladım.. ay bende jeton geç düşüyor abinin yazilardan

O kısmı anladım da alıntıladığım son mesajdaki devrik cümleler devrik mı oluyordu o.. onları okurken çorba oldu kafam
ay kusura bakmayın ben de sizi yanlış anlamışım o zaman :KK48: Kazen bey geceleri de zihnimizi zinde tutabilelim diye bize yardımcı olmuş biraz :KK48:

takıntılı bence kendine güvenen biri her dk öyle profilde gezmez

boş biri ve takıntılı olduğunu düşünüyorum uzak durmak lazım

O degilde sen de adamin bakmasini istiyor gibi bide dk tutuyorsun nezaman bakmis hesapliyorsun.. Hesabini gizle madem rahatsiz oluyorsun buraya yazana kadar google da arasan coktan gizlemistin ve sorun ortadan kalkmisti haa bide o kisiyi engelleyebilirsinde senin elinde olan bisey bakip bakmamasi 🤔

Hikayeme cok kisi baksin mutlu olayim diyorsan bosver gitsin..

hayatım çocukla takipleşmiyoruz yani sayfasını yenilese de beni takip etmediği için kendi sayfasında hikayelerimi yada postlarımı göremez benim kendi profilim herkese açık olduğu için izleyebiliyor takip etmeden
Birincisi herkese açıksa seni takip etmeden bildirimlerini aç kısmı var profilde senin profiline girip bildirimli açmıştır hikaye hakkında veya resim paylaştığımda ona direkt telefonunu bildirim gidiyor şu kişi Fotoğraf paylaştı ve hikaye paylaştı olarak da o da anında girip izleyip göre veriyor. profilini gizle sendee kurtul kokten yada engelle kisiyi istemiyorsan falan sadece merak ertiysende dedigim gobi bildirimleri acmistir aninda gorebiliyor

Back
X