• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sosyal medyadan anlayanların yorumuna ihtiyacım var

Sık sık sayfana girip bakıyor demek ki, takıntılı gibi ayy ürperdim 🤓
evet
Kullanıcı adınız diyelim ninetho, arama butonuna sizi daha önce yazıp arattığı için sonradan oraya tıklayınca sizin sayfanıza girmeden orada isminiz gözükebilir. Hikaye paylaşınca yuvarlak kısım belirginleşiyor, oradan anlayıp bakıyor olabilir.
mantıklı bir yorum teşekkürler

Ben de birsey sorabilir miym.insta da yeniyim de...hikayelerimize kimlerin baktigini nasil görüyoruz

Abla bir göz var nerede görürsen o göze bas kimlerin baktığını gösterir.

Ama bu tuşu sık kullananları facebook psikolojik açıdan sorunlu profil olarak işaretliyor, haberin olsun

Hesabınızı takip eden fake hesaplar varsa oradan bildirim açmıştır etmiyorsa demek ki gerçekten profilinizde sabahlıyor. Bence amacı tamamen ilginizi çekmek, kendisine istek atmanızı bekliyor çok da önemsemeyin bence kendisine güveni yok anlaşılan vakit kaybı gibi gözüküyor
haklısınız katılıyorum

sık baktığımız profillerin post ve hikaye paylaşımları diğerlerinden daha önce görünür anasayfamızda.
sizinde postlarınıza ve hikayelerinize sürekli baktığı için direkt ilk sırada çıkıyorsunuzdur.
bunu instagram son 3 yıldır bu şekilde uyguluyor.
takip etmediği için anasayfasında göremez beni maalesef

kızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Profilin herkese mi açık yoksa gizli mi?

Abla bir göz var nerede görürsen o göze bas kimlerin baktığını gösterir.

Ama bu tuşu sık kullananları facebook psikolojik açıdan sorunlu profil olarak işaretliyor, haberin olsun
Kazen bey ben göz falan göremedim ki.şimdi böyle bilmeyene anlatmak da zor olacak eminim size ama..cahil hisstettim kendimi..😦

Kazen bey ben göz falan göremedim ki.şimdi böyle bilmeyene anlatmak da zor olacak eminim size ama..cahil hisstettim kendimi..😦

sizde göz yoksa nazar da yoktur, iyi bir şey bu....

o görseli aşağı yukarı en kötü ihtimalle çapraz kayır gösterir... hayır benim telefon tuşlu kaydırma da yok benimkinde

yahu bir durun kimse cevap yazmasın benim sorularım var arada kaynamasın ! yorum yapmayın

lütfen tabi

Her an sayfanıza bakan biri 😃Ayrıca böylesi takıntılı da olabilir

E Ellycim bu hesapla direk veya en direk bağlantınız var mı? Sadece meraktan soruyorum. Hayır sizin profile bakıp duruyor da aynı kişiler mi diye kıllandım.
hayır bir bağlantım yok neden kendi kendime yorum yapayım ki insanların fikirlerine ihtiyacım var şu an kendi fikrime değil

hayır bir bağlantım yok neden kendi kendime yorum yapayım ki insanların fikirlerine ihtiyacım var şu an kendi fikrime değil

İşte onu diyorum insan kendi kendine neden yorum yapar : ) kendi kendinize yorum yaptınız diye bir cümle kurdum mu?

Aslına ben bunu söylememiştim bile, sizden duymak güzeldi. Benden çok yaşayın emi : )

Çok samimi soruyorum, bakın birbirimizin yüzünüzü de görmüyoruz yani utanılacak bir durum yok.

Bu tür çok üye geliyor çok samimi bir sohbet yapalım mı ? Gerçekten soracaklarım var. Yani ilk şu yalan işini bir kenara bir bırakalım ve sorulara geçeyim mi ?

İşte onu diyorum insan kendi kendine neden yorum yapar : ) kendi kendinize yorum yaptınız diye bir cümle kurdum mu?

Aslına ben bunu söylememiştim bile, sizden duymak güzeldi. Benden çok yaşayın emi : )
Demiştim heyecanlı şeyler olacak diyeee :rolleyes:
Şey, ben de birşey sorabilir miyim? Uykuluprenses neden ban yedi az önce buradaydı benim sevgili arkadaşım o_O

Back
X